Спортивні окуляри для велосипеда, плавання, сноуборду, гірськолижні

  1. Окуляри для велосипедистів
  2. Особливості Очок для велосипедистів
  3. Joss Speedo які можна купити в будь-якому магазині Спортмастер фото очок
  4. Спортивні окуляри для Cноуборд гірськолижна оптика для катання фото
  5. Оптика Brenda - кращі захисні маски для сноуборда

Спортивні окуляри для велосипеда, плавання, сноуборду, гірськолижні

Модні спортивні окуляри невід'ємна частина спортсмена, який займається певним видом спорту існують різні види очок для кожного виду спорту.

Окуляри для велосипедистів

Це завжди великий вибір цікавих моделей так велоспорт один з популярних видів спорту в Європі перше місце займає Голландія друге Данія в Росії велоспорт в основному це аматорський вид спорту щоб виїхати куди-небудь покататися по місту або виїхати покататися на свіжому повітрі виїхавши від міської суєти в гори або ж прокотитися по набережній не так давно в Москві почали створювати заходи, присвячені вело марафону в 2016 2017 року вже були проведені старти по набережній вздовж Москви річки.

Особливості Очок для велосипедистів

Легка оправа і стильний дизайн оправи і самих лінз які дуже яскраві і виконані в різних колірних гамах і відтінках фото очок, які купують професійні велосипедисти.

Ціни на окуляри від виробника марки Oakley починаються від 4.000 тисяч рублів і вище для велосипедистів ціна починається від 10.000 тисяч рублів

Спеціальна серія Tour de France

Приходячи в басейн ніколи не потрібно забувати прихопити з собою окуляри так як наш зір має бути в безпеці виходячи з того що приходячи в басейн ми постійно перебуваємо в воді пірнаємо виринає і вода потрапляє на сітківку ока що не зовсім правильно воду в басейні постійно обробляють різними хімічними розчинами від усілякої зарази яка може загрожувати нашому організму тому щоб вода не потрапляла нам в очі краще вибирати кращі окуляри для плавання.

Joss Speedo які можна купити в будь-якому магазині Спортмастер фото очок

Joss Speedo які можна купити в будь-якому магазині Спортмастер фото очок

Спортивні окуляри для Cноуборд гірськолижна оптика для катання фото

Окуляри для сноуборда - обов'язковий елемент екіпіровки спортсмена. Так як матеріалом виготовлення сноубордических масок служить високоміцний пластик, а лінзи покриваються захисним шаром, ці вироби здатні надійно захистити очі від агресивного сонця і механічних пошкоджень при будь-яких погодних умовах.

Залежно від встановлених фільтрів сноубордические окуляри різних моделей підходять для використання при різній погоді, а моделі зі змінними лінзами і зовсім є універсальними, так як в результаті нехитрих маніпуляцій набувають потрібні спортсмену характеристики. Але де знайти дійсно якісну оптику, яка буде відповідати заявленим характеристикам і стане надійним захистом для очей?

Наш інтернет магазин пропонує придбати оригінальні окуляри для сноубордингу популярного німецького виробника Brenda в Москві за доступною вартості. Продукція даної торгової марки користується величезним попитом, так як відрізняється бездоганною якістю і модним дизайном.

Оптика Brenda - кращі захисні маски для сноуборда

Окуляри для катання на сноуборді Brenda - найбільш затребувані на спеціалізованому ринку вироби, які пройшли сертифікацію не тільки в ЄС, але і в РФ. Продукція бренду радує любителів зимового спорту і активного відпочинку своїми високими характеристиками і надійністю з 1992 року.

Сьогодні в виробничому портфелі компанії можна побачити оптику для сноубордистів і гірськолижників різної форми, розмірів, дизайну. Виробник пропонує продукцію для чоловіків, жінок і дітей, а незмінним залишається висока якість кожного виробу.

Відмінною особливістю окулярів для катання на сноуборді Brenda експерти називають поліпшену конструкцію оправи та інноваційну протиударну систему. Прилади не тільки комфортні і красиві, але і повністю безпечні. Вони надійно захищають очі спортсмена навіть в екстремальних і особливо складних умовах. До експлуатаційно-технічними параметрами продукції Brenda можна віднести наступні характеристики:

  • повний захист очей від впливу ультрафіолету;
  • комплект подвійних лінз забезпечує високу стійкість до механічних пошкоджень;
  • система вентиляції через оправу виключає запотівання;
  • всі моделі мають 2-сторонню регулювання натягу;
  • вироби виконуються в сучасному дизайні.

Виробник постійно розширює лінійку, пропонуючи покупцям великий вибір моделей. Тому не дивно, що вибрати оптику самостійно буває непросто. Наш інтернет магазин пропонує послуги кваліфікованих менеджерів, які готові надати безкоштовну консультацію. У нашому каталозі ви знайдете найкращі і популярні моделі, які запропоновані за вартістю, рекомендованої виробником.

Але де знайти дійсно якісну оптику, яка буде відповідати заявленим характеристикам і стане надійним захистом для очей?

Новости