Sportsdirect.com (Спортсдірект) - популярний англійський інтернет-магазин спортивного одягу, взуття, аксесуарів для всієї родини. Як замовити в Україні

  1. Коротка інформація про магазин Sportsdirect.com (Спортсдірект)

Sportsdirect

Sportsdirect.com (Спортсдірект) - популярний англійський інтернет-магазин чоловічого, жіночого та дитячого спортивного одягу, взуття, аксесуарів, спорядження.

Коротка інформація про магазин Sportsdirect.com (Спортсдірект)

Створення компанії Sportsdirect доводиться на 1982 рік. Заснував її колишній спортивний тренер Майк Ешлі. Зараз це підприємство є одним з найбільших постачальників роздрібної торгівлі в Англії, через багато дочірні компанії і бренди. Стаціонарні магазини компанії відкриті в багатьох містах Великобританії, а також в деяких європейських країнах, таких як Ірландія, Бельгія, Франція, Португалія, Голландія і Словенія.

Асортимент продукції дуже широкий. Тут представлена ​​не тільки спортивне взуття, одяг для чоловіків, жінок і дітей, але також і спортивне спорядження, різноманітні аксесуари. Sportsdirect пропонує вироби багатьох відомих і популярних торгових марок, серед яких можна виділити Nike , a adidas , Everlast , Firetrap , Helly Hansen , Lee Cooper , Reebok і багато-багато інших. Практично всі вироби пропонуються з величезною знижкою - 30 90%. Крім того, магазин кожен день влаштовує спеціальні пропозиції на певні групи товарів. Ці пропозиції можна побачити на головній сторінці сайту.

Більш детальну інформацію про те, як зробити замовлення на цьому сайті, а також відгуки про покупках в даному інтернет-магазині можна прочитати тут .

Офіційний сайт інтернет-магазину Sportsdirect: http://www.sportsdirect.com

Новости