Справжня характеристика жінка знак зодіаку Тілець

  1. Все про характеристику дівчини знака зодіаку Телець
  2. Який камінь підходить жінці знака зодіаку Телець
  3. Хороша сумісність жінки знака зодіаку Телець
  4. Невдала сумісність жінки знака зодіаку Телець

Знак зодіаку Тілець належить земної стихії, керує ним планета Венера. Телець - фіксований знак, тут велика стихія Землі досягає максимуму. Дівчата цього знаку зодіаку практичні, впевнені в собі і міцно стоять на ногах, на це однозначно вказує характеристика жінки знака зодіаку Телець.

Все про характеристику дівчини знака зодіаку Телець

Планета управитель цього знака зодіаку веде дівчину Тельця до успіху. Як не дивно, для цієї жінки любов не головне, вона може замінити любов до чоловіка любов'ю до дітей, але, наклон знаків зодіаку додасть динаміки руху до мети жінці Тельцю. Зовні вона сувора, але їй не чужа ніжність. Як правило, дівчина знака зодіаку Тілець хороша мати. Вона ніжна, м'яка, цінує сімейне вогнище, домашній затишок, вона дуже хороша господиня.

Вона ніжна, м'яка, цінує сімейне вогнище, домашній затишок, вона дуже хороша господиня

Вона вміє контролювати свої емоції. Звичайно, вона робить це не так блискуче, як чоловік знака зодіаку Телець, позначається імпульсивна емоційна жіноча природа взагалі, тим не менш, багатьом дамам слід повчитися у дівчини знака зодіаку Тілець тримати себе в руках. Вона менш інертна, ніж чоловік Телець, але намагається все ж уникати змін, які можуть негативно вплинути на її стабільне комфортне існування. Така характеристика жінки знака зодіаку Тілець відбивається і на її смакові переваги.

Який камінь підходить жінці знака зодіаку Телець

Жінка знака зодіаку Тілець характеризується як особистість, любляча комфорт і готова за нього платити. Тельці, як чоловіки, так і жінки, - матеріалісти, тому вміють цінувати красиві речі. Дівчина знака зодіаку Тілець чи оцінить прекрасний вірш, але буде рада красивою, корисною або дорогої речі. Доречно подарувати жінці знаку зодіаку Тілець прикраса, напівдорогоцінного каміння якого підібраний з урахуванням особливостей цього знака зодіаку.

  • Камінь білий і зелений агат принесе щастя дівчині знака зодіаку Телець.
  • Сапфір подарує мудрість, активізує логічне мислення.
  • Авантюрин принесе удачу в любові і успіх у фінансових справах.
  • Камінь смарагд позбавить жінку знака зодіаку Тілець від серйозних стресів.
  • Халцедон захистить від чужого енергетичного впливу.
  • Хризопраз додасть упевненість в своїх силах.
Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці.Персональний гороскоп покаже що допоможе залучити до Вас багатство і достаток.безкоштовно дізнайтеся тут ....!

Хороша сумісність жінки знака зодіаку Телець

Союз з чоловіком Козерогом на рідкість хороший, найкраща сумісність родинних душ. Любовний союз жінки знака зодіаку Телець з чоловіком Близнюки може відбутися, як успішний. Хороша сумісність знаків зодіаку жінки Тельця і чоловіки знака зодіаку Рак. У союзі з чоловіком знака зодіаку Діва з'єднуються дві близькі душі : І він, і вона раціональні і прив'язані до будинку. Також успішна сумісність з чоловіком знака зодіаку Терези, з чоловіком знака зодіаку Скорпіон, з чоловіком знака зодіаку Стрілець і з чоловіком знака зодіаку Риби.

Невдала сумісність жінки знака зодіаку Телець

Сумісність дівчата знака зодіаку Телець з чоловіком знака зодіаку Овен неуспішна, любовні відносини перетворюються в сумовитий шлюб. Союз з чоловіком знака зодіаку Тілець невдалий тому, що в ньому партнери живуть без любові, а пов'язує їх лише загальне майно.

Погана сумісність дівчата знака зодіаку Телець і з чоловіком знака зодіаку Лев. Характеристика жінки знака зодіаку Тілець говорить про те, що союз цей буде важкий і неприємний для обох партнерів. Невдалий і союз з партнером знака зодіаку Водолій.

Жінка знака зодіаку Телець - любовна і сімейна сумісність.


З тегами: майбутнє ворожіння гороскоп знаки зодіаку передбачення

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Новости