Справжні парфуми Dior купити, ціни, доставка з Франції в Росію

Пропонуємо справжню парфумерію Christian Dior з Франції з доставкою в Росію поштою Пропонуємо справжню парфумерію Christian Dior з Франції з доставкою в Росію поштою.

Парфумерний будинок Dior першовідкривач в сфері отримання есенцій ароматів - зокрема, есенцій конвалії і ванілі. Відомі класичні аромати компанії, перш за все, це - Miss Dior, Diorama, Diorissimo, Dioressence, Diorella. Їх назви включають прізвище самого Крістіана Діора. Флакони і упаковки витримані в традиційному стилі Діор з гамою сірого, білого і рожевого кольорів, медальйонами в стилі Людовика XVI, атласними стрічками і упаковкою з фактурою рогожки в рубчик «гусяча лапка».

За обсягом продажів парфумерії Christian Dior є одним з лідерів в у всьому світі, займаючи 4-е місце.

Не пропустіть унікального шансу купити парфум Крістіан Діор в Росії за ціною французьких магазинів. Парфуми Christian Dior представлена ​​в нашому інтернет магазині французьких парфумів справжня - зроблена у Франції.

Порівняння товарів (0)

Сортування:

Показати:


ЕЛЕГАНТНІСТЬ Чуттєвий квітковий Шипр Miss Dior Eau de Parfum - смілива і елегантна парфумерна вода, символ елегантності поза часом Будинку Dior у формі чуттєвого шипрово аромату. Сицилійський мандарин, червоний апельсин і бергамот створюють зачаровує звучання. Ч ..

купити

ОПИС Miss Dior - елегантність поза часом. Пан Діор говорив: «Oткривается флакон, і один за одним з'являються на світло всі мої ззамисли. І кожна жінка, одягнена в моє плаття, буде оповита вишуканої жіночною вуаллю цього аромату ». Miss Dior - ар ..

купити

Неминущу ЕЛЕГАНТНІСТЬ шипровим букет ОПИС Miss Dior - елегантність поза часом. Пан Діор говорив: «Oткривается флакон, і один за одним з'являються на світло всі мої ззамисли. І кожна жінка, одягнена в моє плаття, буде оповита ізис ..

купити

ЕЛЕГАНТНІСТЬ ЯСКРАВОГО КВІТКОВОГО Шипр ОПИС Аромат Miss Dior побудований на основі шипра, легендарного парфумерного акорду. Перероблений Dior в сучасному ключі, аромат придбав сміливе і елегантне звучання. Створюючи ці духи, Фран ..

купити

Свіже і іскристий ЦВЄТОЧНИЙ АРОМАТ ОПИС Композиція Dior Addict Eau Fraîche розкривається іскристими цитрусовими нотами кисло-солодкого Грейпфрута, підкресленого акордом м'якого Калабрійського Бергамота. У серці аромату - вишуканий букет з найніжніших, зліг ..

купити

ОПИС Парфумерна вода Dior Addict розкривається свіжим і чарівним букетом з верхніх нот Лістьєв Мандарина і Туніської Флердоранж. В самому серці насиченого і повного життя аромату таяться чуттєві і жіночні ноти Абсолю Жасміна Самбак, а основу складаю ..

купити

Свіже і іскристий КВІТКОВО-ДРЕВЕСИНОЙ АРОМАТ ОПИС Миттєво притягає, Dior Addict втілює собою неймовірно красивий і спокусливий аромат, який знаходиться в повній гармонії з сьогоднішнім днем. Сицилійський Мандарин в його верхніх ..

купити

ОПИС Квінтесенція розкоші та вишуканості в благородної і насиченою Eau de Parfum. Насичений Ірис, посилений чуттєвої нотою Амбри і дорогоцінної деревної основою, випромінює своє потужне чарівність. Чуттєва інтерпретація з ароматним шлейфом, який вабить до себе. & Nbsp ..

купити

DIOR Diorella Eau de Toilette ОСВІЖАЮЧИЙ ЖАСМИН, втілювати РАДІСТЬ ЖИТТЯ В ДУСІ DIOR ОПИС Свіжий квітково-фруктовий аромат. Динамічний, спонтанний, нестримний, що символізує свободу і незалежність духу. Cлово ..

купити

ПЕРШИЙ СХІДНИЙ АРОМАТ ДОМА DIOR, посилення ЗАГАДКОВИМИ і чарівними пряними нотами ОПИС Східний, пряний, чуттєвий, хвилюючий. Його чарівний аромат розкриває всі секрети Сходу і таємниці жіночності. Cлово парфумерії Бу ..

купити

АРОМАТ-ТАЛІСМАН Крістіан Діор, що містять КВІТКОВІ Абсол ОПИС Букет-талісман з конвалій, що оспівує свіжість весни! Diorissimo - аромат щастя! Cлово парфумерії Парфумерна вода Diorissimo - більш інтенсивна інтер ..

купити

Les Creations de Monsieur Dior Diorissimo Eau de Toilette Christian Dior - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові зелені. Les Creations de Monsieur Dior Diorissimo Eau de Toilette випущений в 2009. Верхня нота: іланг-іланг; нота серця: Конвалія; базова нота: Жасмин. ..

купити

DIOR Diorissimo Extrait De Parfum, справжня парфюмированная вода з Франції. Навесні 2014 будинок Dior представив колекцію Dior Les Extraits, що включає п'ять культових жіночих ароматів Dior в форматі perfume extract. У прес-релізі колекції, то кажуть, що Miss Dior, Miss Dior Original, Dioris ..

купити

ОПИС Вишуканий, м'який, жіночний аромат. Аромат щастя і насолоди життям, що символізує звабливу жіночність поза часом. Cлово парфумерії Ноти магнолії і кориці по-особливому розкривають межі деревної основи Dolce Vita, перетворюючи його в невероят ..

купити

ГАРМНОНІЯ витонченість квіткових букетів ОПИС Теплий пісок пляжу, свіжий морський вітер, свобода і умиротворення - асоціації, що народжуються ароматом Dune. Dune - це безтурботність безмежного простору і умиротворення океану. ..

купити

Справжній Eau Sauvage Cologne спрей з Франції EAU SAUVAGE COLOGNE, НОВА СОНЯЧНА СВЕЖЕСТЬ ОПИС Eau Sauvage Cologne дивує своїм свіжим і яскравим ароматом. Він настільки ж впізнається елегантний, але відтепер наділений безпрецедентної глибиною. Нова гра Напівтім ..

купити

Справжня парфюмированная вода Eau Sauvage спрей, доставка з Франції поштою чуттєвість і привабливість ЯНТАРНИЙ ЦИТРУС ОПИС До 2012 року Франсуа Демаші приурочив створення Eau Sauvage Parfum - продукту, який відкриває нову главу цієї легендарної історії. З тим же непод ..

купити

Справжня туалетна вода Eau Sauvage спрей, доставка з Франції витончений ЦИТРУС З СИЛЬНИМ ХАРАКТЕРОМ ОПИС Вчорашня революція сьогодні стала великою класикою. Абсолютна сучасність ... Елегантність поза часом в свіжому, зрілому і витонченому цитрусовом звучить ..

купити

Eau Sauvage Extrême Eau de Toilette спрей, доставка з Франції ПОТУЖНИЙ І НАСИЧЕНИЙ деревне ЦИТРУС ОПИС Eau Sauvage Extrême підсилює контрасти, акцентуючи увагу на первісної ідеї ароматичної композиції. Це більш інтенсивна інтерпретація аромату ..

купити

Показано з 1 по 20 з 45 (всього 3 сторінок)

Новости