Срібні браслети - купити браслети з срібла в магазині прикрас Кристал

  1. Правила вибору срібного браслета
  2. Як і де замовити якісний браслет зі срібла?

Браслети з срібла - головний жіночий аксесуар

Браслети з срібла - головний жіночий аксесуар. Саме браслет зі срібла може як підкреслити витончене жіноче зап'ясті, так і додати брутальності в образ. Крім того, прикраса на зап'ясті, як і кулон, може стати найсильнішим оберегом для Вас. Стародавні люди вірили, що зап'ясті - місце, де прослуховується пульс, дуже вразливе. Тому його потрібно захистити браслетом з дорогоцінного металу з використанням каменів (статтю « властивості каменів »Читайте в нашому блозі) або магічних знаків.

У каталозі інтернет-магазину kristall-shop.com.ua представлені моделі українського виробника Кристал Арт-деко - срібні браслети самого різного дизайну, розміру. Тут Ви зможете підібрати ідеальний браслет для себе або ж для своїх близьких:

  • браслети для жінок і для чоловіків;
  • масивні або тоненькі браслети;
  • прикраси на зап'ясті з самоцвітами - фіанітами або натуральними каменями;
  • безрозмірні браслети, які будуть прекрасним подарунком, якщо Ви не знаєте розмір.
  • Тут Ви можете купити срібний браслет, який буде унікальним, оригінальним, незвичайним:
  • браслети з мозаїкою з натурального каменю;
  • браслет 925 проби зі вставками скла Murano ;
  • вироби з філігранню;
  • прикраси на каучуку або шкірі;
  • браслети з намистин натуральних каменів;
  • слейв-браслети;
  • браслети-обереги на червоній шовковій нитці;
  • незвичайні ланцюгові браслети (більше 30 видів плетіння).

Правила вибору срібного браслета

Ми знаємо, як складно вибрати прикрасу в інтернет магазині Ми знаємо, як складно вибрати прикрасу в інтернет магазині. Ви бачите красиві картинки, але не розумієте, як аксесуар буде виглядати вживу ... Ви бачите прописані в картці товару габарити, але не знаєте чи буде цей розмір гармонійно «сидіти» на Вас .... Вибір зробити складно! Але, наші менеджери постараються дати Вам слушні рекомендації. Отже, як же вибрати браслет срібний і замовити в інтернет-магазині?

  1. Розмір. Померяйте окружність Вашого зап'ястя і додайте 1-1,5 см. Виріб на зап'ясті не повинно сидіти щільно. Це правило працює практично на всі варіанти браслетів, крім «вартових». При виборі цих прикрас потрібно додати тільки 0.5-1 см.
  2. Стилістика. Якщо Ви вибираєте браслет для святкового заходу, краще зупинитися на прикрасах з кубічним цирконієм або натуральним каменем. Якщо ж Ви шукайте аксесуар для повсякденного носіння - безкаменка з оригінальним орнаментом або візерунком - кращий вибір.
  3. Подарунок. Якщо Ви хочете купити браслет в якості подарунка одному або близькій людині, варто придивитися до безрозмірним прикрасам. Найчастіше вони мають на одному кінці ланцюжок. Карабін можна застібати за будь-яка ланка цього ланцюга, тобто регулювати розмір самостійно.
  4. Увага. Ви повинні уважно вивчити картку товару. У ній прописані габарити вироби - висота, ширина, вага. Ця інформація дасть Вам повну картину - за допомогою лінійки Ви точної зрозумієте які розміри у аксесуара.
  5. Сміливість. Не бійтеся експериментувати! Так, звичайно, Ви можете недорого купити простий і лаконічний браслет. Але! Придивіться до оригінальних речей в нашому магазині. Саме вони зроблять Ваш образ яскравим і принесуть набагато більше задоволення.

Як і де замовити якісний браслет зі срібла?

Браслет зі срібла 925 проби купити можна в будь-якому спеціалізованому магазині Браслет зі срібла 925 проби купити можна в будь-якому спеціалізованому магазині. Але Ви повинні розуміти, що низька ціна і offline-точка не дає Вам гарантії, що товар якісний і має правильну пробу металу. Найчастіше, офлайн-магазини - це «збірна солянка» від різних невідомих постачальників.

Наша порада - купуйте в офіційних точках українських виробників. Переваги очевидні:

  1. всі прикраси проходять в Україні пробірну палату України;
  2. браслети мають срібло найвищої проби за стандартами країни - 925 пробу;
  3. срібний браслет, куплений в Харкові, Вам простіше буде обслуговувати (якщо він поламається). Для цього Вам потрібно просто звернутися до виробника.

Інтернет-магазин кристал-шоп - офіційний сайт українського виробника Кристал Арт-деко. Всі товари, куплені на сторінках магазину, Ви купуєте прямо зі складу заводу. Не бійтеся, якщо розмір браслета не підійде - ми обміняємо Вам на інший. І не важливо, в якому місті Ви живете! Безкоштовна доставка по всій Україні - це теж перевага нашого магазину.

Отже, як же вибрати браслет срібний і замовити в інтернет-магазині?
Як і де замовити якісний браслет зі срібла?

Новости