срібні іонізатори

Людина, яка піклується про своє здоров'я, намагається використовувати чисті джерела води. Іноді це може бути вода іонізованого типу. Принцип полягає в тому, що вода надходить у фільтр, де залишаються різні механічні забруднення. Відбувається очищення води від бактерій, солей, сполук важких металів. В результаті виходить вода, що має певний pH рівень.

Найчастіше встановлюється іонізатор з додатковим краном. У спеціальному відсіку відбувається іонізація, тобто упорядкування мінералів і води відбувається завдяки зарядів. Електроди негативного типу притягують позитивні або лужні матеріали, а позитивні електроди притягують кислі речовини.

У свій склад іонізована рідина включає такі елементи, як:

- магній;
- кальцій:
- натрій;
- калій і є за рахунок кислотного середовища дезинфікуючим засобом.

- магній;   - кальцій:   - натрій;   - калій і є за рахунок кислотного середовища дезинфікуючим засобом

Найвідоміший спосіб іонізації - за допомогою срібла. До такого методу вдавалися ще наші давні предки. Згадайте розповіді про те, як в воду, щоб її очистити, поміщали срібні ложки, намагалися пити зі срібла, тому що це корисно. Тому так популярні срібні іонізатори, так як це здавна перевірений спосіб зробити воду питної, придатної для використання в їжу.

Виготовляються такі іонізатори зі срібла. В інтернет-магазині можна знайти їх у вигляді рибок, морських мешканців, кораблів, коней та ін. Така річ не просто корисна, а й модна, тому її дизайнерському виконанню надається велике значення. Срібло дійсно має антибактеріальну властивість. Досить таку дрібницю помістити в рідину, і вона починає іонізуватися. В інтернет-магазині пропонують купити срібний іонізатор за досить прийнятними цінами.

Іонізатор води гранично простий у використанні, його досить помістити в ємність з водою на кілька хвилин. Крім срібних дрібничок, іонізатором виступають приборчики, що містять іони срібла. Такий прилад може регулюватися за часом для різних концентрацій. Як правило, це мініатюрний прилад, який навіть не треба заряджати. Такий срібний іонізатор води включається під час приміщення в рідину. Прилад дуже компактний, і його можна брати з собою. Часто він оснащується світлодіодом, який горить, якщо прилад працює.

Часто він оснащується світлодіодом, який горить, якщо прилад працює

Іонізатор води може служити відмінним подарунком для людей, які багато часу проводять на дачі, де не завжди є можливість забезпечити себе питною водою належної якості. Іонізатори з вмістом срібла або виконані повністю з цього благородного металу є лідерами продажів. Люди заслужено приписують сріблу унікальні властивості. Воно завжди виліковував від ран і поглинало негативну енергію.

Вода, яка стояла в сріблі, не просто ставала чистішою, вона насищалося цілющими властивостями. Ця вікова мудрість давно підтвердилася дослідженнями вчених. Іонізована сріблом вода підвищує імунітет, цей метал за властивостями своїм здатне регенерувати тканини. Деякі купують срібний іонізатор у вигляді кулона, щоб не тільки очищати воду, але і носити чудодійний прикраса на тілі.

Іонізатор являє собою досить простий і недорогий спосіб продовжити свою молодість і зміцнити здоров'я. До того ж така річ просто може принести радість. Художня цінність і утилітарна річ відмінно поєднуються в такому вишуканому виробі, як срібний іонізатор. Різноманітність вибору таке велике, що важко зупинитися тільки на одній моделі. Тому пропонується купити кілька варіантів собі і другові в подарунок. Тим більше що часто використовується система знижок на різні види покупок.

Новости