Сталеві ванни Kaldewei: рекомендують зірки

Німецький виробник сталевих ванн компанія Kaldewei вважається лідером загальносвітового ринку

Німецький виробник сталевих ванн компанія Kaldewei вважається лідером загальносвітового ринку. Його продукція виготовляється за інноваційною технологією з емальованої сталі і відрізняється від конкурентів бездоганними експлуатаційними характеристиками. Гарантії в 30 років ні в кого більше немає.


За найнижчими цінами в Україні ванни Kaldewei можна придбати в спеціалізованому мережевому магазині STEVIAN на сайті компанії. В його каталозі представлені всі існуючі колекції, тому кожен покупець знайде саме ту модель, яку шукає. Приємним бонусом стане безкоштовна доставка по Києву та передмістях.
Справжня німецька якість
Прискіпливий людина неодмінно запитає, чого особливого в цих сталевих ваннах, які стоять зовсім недешево? Для жінок буде важливо, що сьогодні на Заході вони надпопулярними і навіть зірки шоу-бізнесу, які можуть дозволити собі що завгодно, віддають їм перевагу щодо інших продуктів, представлених на ринку.
Чоловіки прагматичні, тому для них важливі дещо інші аспекти цих виробів. Товщина сталевого листа - 3,5 мм. Це оптимальний максимум, який надійно захищає чашу від утворення дефектів навіть під вагою самого огрядного людини. Ексклюзивна технологія емалювання зберігає поверхню в ідеальному стані на всьому протязі гарантійного терміну. Вона не боїться ні перепадів температур, ні випадкових ударів, ні падіння відносно важких предметів.
Чавунні ванни також покриваються зсередини емаллю, але її якість істотно відрізняється від німецького аналога. Результат багато хто бачив: утворюються тріщини, в місці падіння води з'являється жовтизна і так далі. В даному випадку нічого подібного немає - зовнішній вигляд буде залишатися ідеальним протягом десятиліть. Ніякого спеціального догляду для цього не буде потрібно.
Ще одним моментом, що відлякує потенційних покупців сталевих ванн, є гуркіт, які вони видають від будь-яких дотиків, включаючи наливають воду. В наймання випадку неприємні звуки надійно блокуються спеціальним зовнішнім покриттям. У ванній кімнаті буде тихо, як в раю.

На правах реклами

Новости