Штатна магнітола T90-840A для Skoda

  1. Операційна система
  2. екран
  3. Процесор і пам'ять
  4. Навігація
  5. Інтернет
  6. медіаплеєр
  7. Гучний зв'язок (Hands Free)
  8. Управління на кермі
  9. Сумісність з автомобілем
  10. Інтелектуальна парковка
  11. Функція (Mirror Link)
  12. підключення відеореєстратора
  13. Автомобільний Звук
  14. Бездротовий контроль (I-Safe)
  15. Адаптер (Car-Phone)
  16. Бортовий комп'ютер (OBD II)
Відеоогляд платформи D90

Штатний головний пристрій з навігацією на платформі T90 c оновленої ОС Android 7.1.0 AudioSources T90-840A для автомобілів Octavia A7, Octavia A7 Combi, Octavia A7 Combi Scout, Octavia A7 RS має сенсорну ємнісні IPS матрицю нового покоління з дозволом (1024x600 пікселів), автомобільну гучний зв'язок (Hands Free), вбудований діагностичний модуль (OBD II), вбудований модуль інтелектуальної парковки (Parking Assistant), модуль індикації закриття / відкриття дверей, багажника, капота (Door control), підтримка інноваційної технології Mirror Link, підтримка маніпулятора I- Safe і адаптера синхронізації Apple CarPlay , Покращений радіо модуль високої чутливості TDA7786 Ic, медіа програвач з підтримкою всіх популярних відео / аудіо форматів (MKV, FLAC, MP3, MPEG4, AVI, MPG2 і т.д.), оновлений процесор обробки звуку (TDA7851 IC). Штатний головний пристрій з навігацією на платформі T90 c оновленої ОС Android 7

Операційна система

Магнітола AudioSources T90-840A на оновленій операційній системі Android 7.1.0 дозволить отримати необмежені можливості для роботи з усіма доступними функціями пристрою і автомобіля включаючи роботу в інтернеті. Новітні додатки доступні на Google Play Market, значно розширять функціональні можливості штатної магнітоли. Браузер Opera, Chrome; Skype; Бортовий комп'ютер Torgue Pro; Онлайн TV / Radio; Соціальні мережі Facebook, YouTube і інше.

екран

AudioSources T90-840A c діагоналлю 8 "(20,3см.) Має яскравий сенсорний ємнісний IPS дисплей. Висока щільність пікселів і дозвіл 1024 * 600 дозволило досягти дуже чіткого і детального зображення. Додатково екран захищений антибліковим і стійким до подряпин покриттям.

У новій серії AudioSources T90 підвищилася насиченість кольору, екран став більш яскравим, збільшилися кути огляду і зменшилися відблиски на сонці.

Технологія MultiTouch зручна для навігації і перегляду інтернет сторінок. Наприклад, масштабування (ковзання та раздвигание пальців) або повороту зображення.

Наприклад, масштабування (ковзання та раздвигание пальців) або повороту зображення

Процесор і пам'ять

AudioSources T90-840A обладнаний надпотужним чотирьохядерним процесором Intel ATOM Quad-Core 1.6GHz, і оперативною пам'яттю Samsung DDR III 2Gb, що в парі забезпечує швидке завантаження пристрою і миттєвий запуск додатків. Швидкість відгуку при натисканні в рази вище ніж у всіх апаратів, представлених на ринку.

Штатна магнітола AudioSources T90-840A оснащена вбудованою пам'яттю на 32 Gb якої цілком вистачить для установки більшості додатків, навігаційних програм і мультимедіа файлів.

Навігація

У комплектацію штатної магнітоли входить одна з доступних навігаційних програм з картою України, за бажанням можна додати карти Європи з сервісом пробок, голосовими підказками і можливістю запису треків.

У комплектацію штатної магнітоли входить одна з доступних навігаційних програм з картою України, за бажанням можна додати карти Європи з сервісом пробок, голосовими підказками і можливістю запису треків

Інтернет

Інтегрований Wi-Fi модуль забезпечить швидкий доступ в інтернет завдяки високошвидкісним стандартам (802.11b, 802.11g). Потужна антена зробить зону покриття стабільною, а швидкість передачі даних максимальної.

Браузер Chrom яким оснащений AudioSources T90-840A один з кращих для роботи з інтернетом для подібного класу пристроїв.

медіаплеєр

Основна функція медіаплеєра - це перегляд відео / аудіо контенту. На штатної магнітоли AudioSources T90-840A перегляд фільмів і прослуховування музики стає ще комфортнішим за рахунок продуктивного графічного процесора і процесора обробки звуку TDA7851 IC, який дозволить Вам насолодитися справді об'ємним і якісним звуком. Пристрій підтримує практично всі сучасні відео / аудіо формати: DVD, MKV, FLAC, MP3, MPEG4, AVI, і інші.

Пристрій підтримує практично всі сучасні відео / аудіо формати: DVD, MKV, FLAC, MP3, MPEG4, AVI, і інші

Гучний зв'язок (Hands Free)

Штатний мультимедійний комплекс AudioSources T90-840A оснащений системою гучного зв'язку (Hands Free) яка використовуючи Bluetooth, дозволяє водієві розмовляти по мобільному телефону під час поїздки на автомобілі. Чутливий мікрофон забезпечує високу якість прийому звуку. Оновлене ПО платформи Т90 дозволяє змінювати налаштування мікрофону вручну і відбудовувати чутливість мікрофона індивідуально. Phone Book Access профіль без проблем дозволить Вам отримати доступ до телефонної книги на мобільному телефоні.

Управління на кермі

Штатні кнопки на кермі забезпечать вам комфортне керування штатним мультимедійним центром без відриву уваги від керування автомобілем. AudioSources T90-840A працює з усіма автомобілями Skoda обладнаними блоком кнопок.

AudioSources T90-840A працює з усіма автомобілями Skoda обладнаними блоком кнопок


Сумісність з автомобілем

AudioSources T90-840A повністю сумісний з автомобілями Skoda, встановлюється в штатне посадочне місце магнітоли, підключається в рідні роз'єми, і підтримує роботу з CAN-шиною автомобіля:

- Відображення інформації від рідних паркувальних VAG j426 датчиків і неоригінальною системи паркування «Паркан»;

- Відображення інформації клімат контролю і датчиків комфорту автомобіля (Сlimate control support);

- Управління пристроєм через штатні кнопки на кермі;

- Помічник парковки: паркувальні лінії зрушуватися в бік повороту керма (Parking Assistant);

- Відображення бортових даних автомобіля (OBD ll);

- Індикація закриття / відкриття дверей, багажника, капота (Door control);

- Відображення інформаційних даних головного пристрою AudioSources на бортовому дисплеї автомобіля (Multi-function display);

- Управління функціями автомобіля (актуально для моделей авто, де дане управління передбачено штатно) (Car settings support);

- Активація режиму камери заднього виду і ілюмінація кнопок на штатній магнітолі - управляється CAN-шиною авто.

Працездатність тих чи інших функцій з даного переліку повністю залежить від комплектації і року випуску автомобіля. Для більш докладної інформації задавайте питання продавцю або звертайтеся в техпідтримку нашої компанії.

Інтелектуальна парковка

Відомо, що процес парковки непросте завдання особливо в умовах мегаполісу. Штатна магнітола AudioSources T90-840A обладнана технологією для виконання безпечних маневрів.

Інтегрований модуль помічника парковки робить паркувальні лінії на зображенні камери заднього виду динамічними, що дозволяє підвищити контроль над авто і допоможе правильно вибрати траєкторію рух заднім ходом.

Так само до AudioSources T90-840A можна підключити декілька камер, і об'єднати їх в систему кругового огляду.

Так само до AudioSources T90-840A можна підключити декілька камер, і об'єднати їх в систему кругового огляду

Функція (Mirror Link)

Інноваційна технологія Mirror Link використовується для відображення і експлуатації додатків для смартфонів на екрані штатної магнітоли. Це відкриває масу нових можливостей, включаючи використання системи навігації або прослуховування особистих музичних файлів. Підключення відбувається швидко і легко: просто підключіть смартфон до системи AudioSources T90-840A за допомогою кабелю USB або через Wi-Fi і активуйте режим Mirror Link, всі програми будуть відображені на дисплеї головного пристрою.

підключення відеореєстратора

Наше обладнання підтримує підключення відеореєстраторів різних моделей. Кращий варіант - це відеореєстратор AudioSources DR-1001 ADAS з інтелектуальною системою контролю розмітки і системою індикації відстані до попереду автомобіля, що їде. ADAS (Advanced Driver Assistance System) - прогресивна система допомоги водієві. Це набір певних алгоритмів, які в різній мірі допомагають водієві в швидкому прийнятті рішень для безпечного і легкого керування транспортним засобом. Відстеження дорожньої ситуації здійснюється моніторингом багатьох параметрів: ідентифікація учасників дорожнього руху, розрахунковий час зіткнення, відстані до об'єкта, підсвічування стану смуг (свободнозанято), альтернативне визначення швидкість руху об'єкта по GPS і т.д.

д

Автомобільний Звук

Штатний головний пристрій AudioSources T90-840A оснащений вбудованим еквалайзером. Наявність лінійних виходів дозволить значно розширити аудіосистему автомобіля, а використана в пристрої фірмова система обробки звуку на базі звукового процесора класу premium дозволить з перших секунд зануритися в атмосферу чистого і якісного звуку.

Бездротовий контроль (I-Safe)

Бездротовий маніпулятор I-Safe Wireless 433MHZ встановлює новий стандарт комфорту в управлінні мультимедійним центром. Швидка установка в штатні власники і проста синхронізація з пристроєм, відкриють вам нові горизонти в управлінні системою Android. I-Safe особливо зручний для управління головними пристроями AudioSources планшетного типу з величезними сенсорними екранами без фізичних кнопок.
Можна придбати додатково

Можна придбати додатково

Адаптер (Car-Phone)

Штатні магнітоли AudioSources отримали фірмову систему адаптації Apple CarPlay. Тепер ви повноцінно керуєте додатками iPhone безпосередньо з екрану мультимедійного центру. Доступ до медіотека, контактам, навігаційним програмами, управління голосовим помічником Siri, все це тепер доступно в новому поколінні пристроїв AudioSources.
Можна придбати додатково

Бортовий комп'ютер (OBD II)

Інтегрований в AudioSources T90-840A адаптер OBD II дозволить переглядати інформацію по роботі систем автомобіля в реальному часі: середню швидкість, температуру, обороти двигуна, витрата палива, пройдений шлях і інші параметри. З даними адаптером штатний головний пристрій T90-840A перетворюється в міні діагностичну лабораторію.

Новости