Стаття від Фреи - як вибрати прикраса в подарунок для жінок - Терезів зодіаку

  1. Загальна інформація
  2. Загальна характеристика особистості
  3. Який подарунок підійде для Терезів

З 24 вересня по 23 жовтня свій день народження відзначають люди, що народилися під знаком зодіаку ТЕРЕЗИ. Пропонуємо вам невелику інформацію по знаку і рекомендації Фреи з приводу подарунків для Терезів.


Загальна інформація


Правляча планета: Венера Правляча планета: Венера.
Стихія: Повітря
Щасливе число: 2,6,7,8,9,15.
Символ: Ваги, книга.
Кольори: темно-блакитний, зелений, пурпурний, колір морської хвилі, пастельні тони.
Камені: опал, смарагд, сапфір, перли і берил, зелена яшма, лазурит, місячний камінь, кришталь, хризоліт, топаз, аметист.
Метал: бронза, мідь.
Квіти: календула (нігтики), троянди, фіалки.
Талісман: серце, книга.
Щасливі дні - п'ятниця, субота.
Невдалі дні - вівторок, неділя


Загальна характеристика особистості

Знак Терезів найкраще символізує основні якості характеру людей, народжених в цей час Знак Терезів найкраще символізує основні якості характеру людей, народжених в цей час. Справжні ТЕРЕЗИ не завжди стабільні в особистому житті і дуже сильно прагнуть до гармонії - тобто врівноважування всього у своєму житті.
Люди цього знаку світлі і інтелектуальні. Їх чарівність безмежно і посмішки - чарівні. Вони це знають і не забудуть використовувати в досягненні будь-яких своїх цілей (увійти в компанію, сподобатися кому-небудь).
ТЕРЕЗИ практично все життя шукають людину, яка, на їхню думку, був би ідеальним чоловіком для них. Але коли вони знаходять начебто такого - то швидко розчаровуються. Чому? Напевно, вони намагаються любити не людину, а саму любов? У цьому заковика?

І що найцікавіше - ТЕРЕЗИ фатально чекають, що в якийсь вечір де-небудь вони почують сміх людини, і таким чином зустрінуть свою любов. Серед них досить багато людей, які вірять в любов з першого погляду.
Але якщо мрії про кохання розбилися об реальність, якщо досягти рівноваги і гармонії неможливо, вони вважають за краще піти, просто ретируватися, ніж щось робити для зміни ситуації.
Люди, народжені під знаком ТЕРЕЗИ, мають досить гострим аналітичним розумом і дуже «поважають» мистецтво - тут вони мають у своєму розпорядженні розважливістю і привертають безліч людей, які просять у них ради.
Крім того, ТЕРЕЗИ щирі друзі і надійні ділові партнери.
ТЕРЕЗИ люблять себе ототожнювати з елегантністю та вишуканістю. Вони люблять добре одягатися, вважають, що у них хороший смак. Тому вони часто знаходяться в розладі з навколишньою дійсністю, так як вони підуть на все, щоб уникнути контакту з людьми, які ображають, на їхню думку, закони етики та доброго смаку.

ТЕРЕЗИ - визнані майстри з різноманітних маневрів у сфері маніпулювання людьми. Чи було у вашій практиці таке, що ви протягом усього навчання в школі або в інституті просто за «спасибі» допомагали якогось однокласника / однокурсника (правда, з ним завжди було приємно спілкуватися, а ви вважали, що вам не складно допомогти? ). Так ось - найчастіше в ваших «протеже» були люди знака ТЕРЕЗИ.
Але ж астрологи застерігають, що ТЕРЕЗИ - це один з найбільш егоїстичних знаків, які, маніпулюючи друзями, домагаються того, щоб ті допомагали їм у встановленні громадських контактів і досягненні бажаних висот. Ваги взагалі вміють пам'ятати про всі свої більш-менш постійних контактах, і "дістають" їх в той момент, коли з тієї чи іншої причини, вони їм необхідні.
Невеликий приклад. У шлюбі ТЕРЕЗИ уникають різних неприємних робіт, посилаючись на настрій або нездатність їх виконати. Насправді вони вважають дрібні роботи нижче за свою гідність.
Повернемося ще трохи до любовної стороні ваг (так як вона становить досить істотну частину їхнього буття). Вони - романтики і ідеалісти. Воліють затягувати фазу залицяння, приділяючи велику увагу пестощів і поцілунків. Та й до антуражу вони ставляться дуже упереджено: все повинно бути по вищому розряду.

Який подарунок підійде для Терезів

ТЕРЕЗИ - пристрасні естети, люблять і вміють добре і модно одягатися ТЕРЕЗИ - пристрасні естети, люблять і вміють добре і модно одягатися. На них будь-який одяг виглядає чудово (а інакше вони б її і не наділи). Тому до вибору подарунка для них потрібно підійти з обережністю і «зваженістю». Краще вибрати будь-яку вишукану прикрасу - наприклад кільце з опалом, аметистом, топазом. Адже це «їх» камені зодіаку. А саме кільце, що має форму кола - найбільш гармонійне прикраса, що оцінять ці гармонійні люди.
Крім цього, в якості подарунка ВЕСАМ підійдуть будь-які гарні прикраси, здатні підкреслити їх індивідуальність - наприклад, браслети, стильні намиста пастельних або аквамариновий тонів (це колірна гамма ВАГІВ).
Взагалі, потрібно пам'ятати, що ТЕРЕЗИ чутливі до турботи і прояву любові з боку не тільки коханого / коханої, а й з боку друзів. Тому вони оцінять подарунок, підібраний спеціально для них, враховуючи смаки, звички і уподобання

Ваша ФРЕЯ.

До списку статей та новин На головну В каталог прикрас

Чому?
Напевно, вони намагаються любити не людину, а саму любов?
У цьому заковика?
Правда, з ним завжди було приємно спілкуватися, а ви вважали, що вам не складно допомогти?

Новости