Стаття 51. Виплати та компенсації звільненим працівникам митних органів. 1. Працівникам митних органів при звільненні зі служби в митних органах з підстав, передбачених підпунктами 2 - 9 пункту 2 статті 48 цього Закону, виплачується одноразова допомога при вислузі:

  1. Наступна стаття »

1) менше 10 років - у розмірі 5 окладів місячного грошового утримання;
2) від 10 до 15 років - у розмірі 10 окладів місячного грошового утримання;
3) від 15 до 20 років - у розмірі 15 окладів місячного грошового утримання;
4) понад 20 років - у розмірі 20 окладів місячного грошового утримання.
Розмір одноразової допомоги працівникам митних органів, нагородженим у період проходження служби в митних органах державними нагородами Російської Федерації, збільшується на два окладу місячного грошового утримання.
2. Співробітникам митних органів, які мають вислугу менше 15 років і звільненим зі служби в митних органах з підстав, передбачених підпунктами 2 - 9 пункту 2 статті 48 цього Закону, протягом одного року після звільнення виплачується допомога в розмірі одного місячного окладу по наданим спеціальним званню.
3. Співробітникам митних органів, які мають вислугу від 15 до 20 років і звільненим зі служби в митних органах з підстав, передбачених підпунктами 2, 5, 8 і 9 пункту 2 статті 48 цього Закону, протягом п'яти років після звільнення виплачується щомісячна допомога в розмірі 40 відсотків окладу місячного грошового утримання. За кожен рік служби понад 15 років розмір щомісячної допомоги збільшується на три відсотки окладу місячного грошового утримання.
4. Співробітникам митних органів, які мають вислугу 20 років і більше, звільненим зі служби в митних органах у спеціальні звання полковника митної служби і вище з підстав, передбачених підпунктами 1 - 5, 8 і 9 пункту 2 статті 48 цього Закону, при направленні після стаціонарного лікування в санаторно-курортні установи для продовження лікування путівки надаються безкоштовно.
5. За співробітниками митних органів, які мають вислугу 20 років і більше, яких звільнено зі служби в митних органах, а також за проживають разом з ними членами їх сімей зберігаються соціально-побутове забезпечення і медичне обслуговування, передбачені статтями 44 і 45 цього Закону.
6. Дія пунктів 4 і 5 цієї статті та пункту 1 статті 50 цього Закону поширюється на посадових осіб митних органів, звільнених зі служби в митних органах з правом на отримання пенсії до набрання чинності цим Законом.

Наступна стаття »
До тексту закону »
1) менше 10 років - у розмірі 5 окладів місячного грошового утримання;   2) від 10 до 15 років - у розмірі 10 окладів місячного грошового утримання;   3) від 15 до 20 років - у розмірі 15 окладів місячного грошового утримання;   4) понад 20 років - у розмірі 20 окладів місячного грошового утримання

Читайте також

Популярні документи

Новости