Статті: Beyerdynamic Навушники Beyerdynamic DT 770 PRO - ідеальний баланс ціни і звуку для професіоналів: PRODJ

  1. Міць студійного звуку
  2. Звук, стиль і комфорт
  3. Beyerdynamic DT 770 Pro - технології правильного звуку
  4. Трохи про вартість
  5. Підбиваючи підсумки
статті

Переглянуто 594 рази

Навушники Beyerdynamic DT 770 Pro відомі всім, хто тісно пов'язаний з музичним світом. Їх ергономічний дизайн і комфортний звук допомагають не тільки досягати результату, але і отримувати задоволення від робочого процесу.

Їх ергономічний дизайн і комфортний звук допомагають не тільки досягати результату, але і отримувати задоволення від робочого процесу

Міць студійного звуку

Якщо скласти список найпопулярнішого обладнання для студій звукозапису або продюсерських центрів, в нього неодмінно потраплять навушники Beyerdynamic DT 770 PRO . Це легендарна модель, яка більш ніж за 20 років існування стала справжнім студійним стандартом. Вона заслужила всесвітнє визнання звукорежисерів, музикантів, продюсерів і досвідчених аудиофилов. У чому ж причина такого нев'янучого успіху?

Незважаючи на велике різноманіття навушників, серед них не так багато відповідних для професійного студійного використання. Ще менше - тих, які можна назвати більш-менш універсальними. А якщо ввести обмеження за вартістю, список і зовсім скоротиться до декількох найменувань. Не дивно, що найвдаліші моделі стають знаменитими і зберігають актуальність протягом багатьох років. Саме таким дивом студійної техніки стала модель DT 770 PRO.

На початку 80-х німецька компанія Beyerdynamic залишила черговий яскравий слід в історії розвитку аудиотехнологий. Вона представила нову серію динамічних навушників, яка стартувала з напіввідкритій моделі DT 880. Пізніше до неї увійшли закриті DT 770 і відкриті DT 990. Через кілька років вони "переродилися" в лінійку PRO, з вдосконаленими характеристиками і більш міцною конструкцією.

Серія DT PRO стала перлиною в асортименті Beyerdynamic. Кожна з моделей до сих пір отримує високі оцінки професіоналів і користується великим попитом. Що стосується закритих DT 770 PRO, то вони виявилися справжнім хітом продажів.

Що стосується закритих DT 770 PRO, то вони виявилися справжнім хітом продажів

Звук, стиль і комфорт

DT 770 PRO - міцні динамічні навушники закритого типу з впізнаваним ретро-дизайном. На міцному сталевому наголов'я знаходиться зручна знімна накладка. Повнорозмірні чаші виконані з міцного ABS-пластика і забезпечені м'якими, приємними на дотик велюровими амбушюрами. Кабель односторонній, довжиною 3 м. У різних версіях він може бути рівним або закрученим спіраллю, на зразок телефонного шнура.

Конструкція не найлегша і компактна, але довговічна і стійка до зносу. А це саме ті якості, які важливі для серйозного студійного обладнання.

Навушники досить щільно прилягають до голови. Через щільну посадки і відчутного ваги вони з часом можуть трохи стомлювати. Але слід розуміти, що це природно для студійної моделі, призначеної для виконання конкретних професійних завдань. Проте, продумана конструкція і м'які накладки роблять DT 770 PRO зручними для тривалої роботи.

Оскільки ця модель розроблена німецьким брендом, її форма розрахована на європейську анатомію. Для наших користувачів це стане додатковим плюсом до комфортності.

Варто також відзначити високу ремонтопридатність навушників. При необхідності є можливість зняти і замінити накладку, амбушюри і інші деталі.

Модель DT 770 PRO існує в декількох модифікаціях, які розрізняються величиною опору. Класичні версії - з опором 80 і 250 Ом.

80-омную модель зручно використовувати в якості універсальних навушників. Наприклад, вони стануть в нагоді музикантам під час звукозапису або виступу. Це пристрій підійде для накопичення, отслушіванія і зведення треків майже на будь-якій апаратурі.

Модель з опором 250 Ом виробники позиціонують як професійне рішення для студійної звукозапису і відомості. Цю версію варто віддати перевагу для підключення до потужного високоякісному Аудіоінтерфейс або Hi-Fi обладнання.

Кілька років тому з'явилася ще одна модифікація, опір якої становить 32 Ом. Ці навушники розраховані на підключення до смартфонів, планшетів, ноутбуків. Вони стануть в нагоді для діджеїнгу або створення електронної музики. Крім того, ця модель припала до смаку аудіофілів, які цінують детальне, неприкрашений звучання.

Дизайн 32-омной моделі трохи відрізняється від старших версій. Амбушюри виконані зі штучної шкіри, а шнур коротший.

Beyerdynamic DT 770 Pro - технології правильного звуку

Професіонали, які використовують DT 770 PRO, описують їх як "закриті навушники з самим відкритим звуком". Завдяки особливостям акустичного оформлення ця модель створює об'ємну звукову картину, дозволяючи оцінити стереопанораму і глибину міксу.

Однак разом з тим це закриті навушники з усіма відповідними перевагами. Вони ізолюють від зовнішніх шумів і не випускають назовні відтворений звук. Завдяки цьому їх особливо зручно використовувати при запису голосу на студії. Звук від закритих "вух" ніяк не проникне в мікрофон вокаліста.

Діапазон частот, які здатна відтворити ця модель, лежить між 5 Гц і 35 кГц. Зрозуміло, це значно перевищує можливості людського слуху. Однак такий широкий запас має практичний сенс. Він забезпечує більш рівний звук в межах робочого діапазону частотного спектра.

До речі, виробники підкреслюють, що вони не прагнули домогтися АЧХ з ідеально лінійним графіком. Розробники використовували технологію еквалізациі дифузного поля для отримання рівного і природного звучання. Створюється імітація звуку моніторів в просторі підготовленої кімнати. Еквалізація компенсує внутрішні відображення і допомагає уникнути неприємного відчуття, при якому звук зосереджується всередині голови.

В результаті звучання цих навушників більш ніж відповідає вимогам до студійної відеоапаратури. Високі частоти чіткі і прозорі, середні - розбірливі і інформативні. Відтворення низьких частот можна назвати оптимальним. "Низи" тут потужні і точні, але не надмірні. Для розширення басів навушники виконані по фазоінверторний схемою (технологія Bass Reflex). А швидкий відгук динаміків дозволяє розрізнити і проаналізувати найдрібніші деталі міксу.

Трохи про вартість

Розглядаючи студійні навушники, доводиться враховувати фактор ціни. Недарма в багатьох "топах" сучасних моделей присутні позиції "кращі серед преміальних" або "кращі в бюджетному сегменті".

Що стосується DT 770 PRO, то вони зарекомендували себе як найкраще співвідношення ціни і якості. На сьогоднішній день вартість цієї моделі становить близько 190 $ - впевнений среднеценовой сегмент для студійного обладнання. При помірній ціні DT 770 PRO демонструють характеристики, гідні топових пристроїв. Їх відрізняє референсне звучання, міцна, продумана і комфортна конструкція.

Однак головне в цих навушниках - зовсім не баланс між ціною і можливостями. Найважливіше - неповторне звучання і дизайн, які стали частиною студійної легенди під назвою DT 770 PRO. Цю модель охоче купують для професійної роботи ті, хто не обмежений у коштах. І цей факт красномовно свідчить про її достоїнства.

Підбиваючи підсумки

Beyerdynamic DT 770 PRO - знаменита модель прославленого німецького бренду. Ці навушники видають збалансований звук з майже бездоганною "серединою", виразними "верхами" і щільним басом. Завдяки чудовій віддачі і швидкому відгуку вони створюють звукову картину, в якій помітні всі нюанси.

Якщо описувати їх з точки зору користувацького досвіду, найточнішим епітетом буде "дружні". Ця модель дає щось більше, ніж спокійні, правдиві частотні характеристики. Складається відчуття, що вона активно допомагає музиканту або режисерові домагатися найкращого результату. М'які круглі амбушюри щільно і зручно охоплюють вуха, а комфортне звучання дозволяє працювати так довго, як потрібно.

DT 770 PRO - надійний помічник при зведенні, мастерингу, написанні музики. Ці навушники підходять для відстеження деталей під час накопичення матеріалу або пошуку огріхів в готовому треку. Музикантам зручно працювати в них під час запису пісень або на живому виступі. Такий пристрій стане в нагоді діджеям, саунд-продюсерів, радіоведучим. Або тим меломанам, які люблять слухати якісну музику з усіма деталями без прикрас.

Оцінити переваги цієї моделі в порівнянні з іншими топовими студійними навушниками можна, подивившись відео:

Офіційна поставка - гарантія 24 міс.! DT 770 PRO - це динамічні навушники закритого типу, які призначені для якісного контролю музики і звуку.

DT 770 M - це динамічні навушники закритого типу, призначені для барабанщиків і звукорежисерів.

Beyerdynamic DT 770 PRO LTD / 80 Om це відмінні навушники закритого типу, призначені для домашнього використання. Модель характеризується чудовою якістю відтвореного матеріалу, відмінною шумоізоляцією і комфортністю експлуатації пристрою.

Beyerdynamic DT 770 PRO LTD / 250 Om - чудові навушники, представлені легендарним німецьким брендом Бейердінамік.

Офіційна поставка - гарантія 2 роки. Beyerdynamic DT 770 PRO / 80 ohm, спеціально для тих, хто не зупиняється на одному музичному стилі!


Написати коментар:

У чому ж причина такого нев'янучого успіху?

Новости