Стелла - гри винкс одягалки!

У Школі чарівниць є лише одна фея, чий гардероб більше будь-якого іншого мінімум в десять разів

У Школі чарівниць є лише одна фея, чий гардероб більше будь-якого іншого мінімум в десять разів. І це, звичайно ж, Стелла принцеса Солярії і могутня фея Сонця і Місяця.

Але сьогодні їй не до магії і чаклунства, з'явилася куди більш жахлива проблема - дівчині нічого одягнути :) З тисяч своїх нарядів вона не може вибрати якийсь певний один і тому вирішила повністю покластися на ваш смак.

Корисна інформація. Якщо ви любите мультики і гри винкс зі Стелою, то вже давно помітили, що більше будь-якого іншого дівчина віддає перевагу жовтому квіти і яскраві фарби. Намагайтеся вибирати для неї одяг відповідних кольорів, і фея гарантовано залишиться задоволеною.

Що їй запропонувати? Це складне питання, тому що варіантів воістину незліченну кількість. Дівчина дала вам повний доступ до свого гардеробу, а це значить, що вибрати є з чого. Постарайтеся придивитися до всіх суконь і туфель, так як вони представляють найважливішу частину зовнішнього вигляду. І вже потім приймайте рішення про відповідний намисто, крилах і все інше.

Якщо раптом закінчиться фантазія, то згадайте що Стелла і Флора дуже часто сходяться в смаках, а значить і переваги в нарядах у принцеси Солярії будуть приблизно такі ж, як і у її подруги.

Нагадаю, що такі великі гри Стелли з Вінкс клубу дають масу можливостей для створення нового стилю, тому уважніше поставтеся до цієї Одевалка та у вас обов'язково вийде щось карколомні!

Удачі вам, модниці :)

Що їй запропонувати?

Новости