Стихії знаків зодіаку: вогню, дерева, металу, води, землі в людині

  1. Визначаємо елемент за роком народження
  2. Для дам:
  3. поєднання частин
  4. Працює з стихій
  5. трохи астрології
  6. на завершення
  7. Інші статті по темі

Стихії та елементи   Людина, згідно з фен-шуй, це центр акумулювання і віддачі енергії Ци, її постійної рухливості і трансформації

Стихії та елементи

Людина, згідно з фен-шуй, це центр акумулювання і віддачі енергії Ци, її постійної рухливості і трансформації. В кінцевому підсумку виникає той чи інший вид енергетики, що впливає на різні аспекти життя. І в той же час, на наше життя надає те, під яким знаком ми народилися. І це не знак гороскопу, а стихії природи: дерево, повітря, вода, вогонь, земля, - які мають істотний вплив на наші вчинки та справи. Але як відшукати, людина ви Вогню, Дерева, Металу ...? Для цього є свої способи, як для юнаків, так і для жінок.

Визначаємо елемент за роком народження

Для юнаків:

Потрібно забрати дві останні числа вашого року народження з 100, а залишок поділити на 9. Після поділу те, що залишилося і буде номером особистої шкали частин.

Приклад. Ваш рік народження 1981. Беремо дві останні числа 81 і віднімаємо з 100. Отримуємо 19, і цю цифру ділимо на даний момент на 9 = 2,1. Остання цифра 1 - це і є залишок. Дивимося шкалу: 1 - ваш елемент Метал. Коли залишку немає, то за шкалою це означає 9 - Земля.

Для дам:

Слід відняти 4 з 2-ух останніх цифр року народження і поділити також залишок на 9. Відповідно чоловічому способу, що вийшов залишок і буде вказувати на номер у відповідній шкалі частин.

Приклад. Ваш рік народження 1987. Віднімаємо цифру 4 з 87. Отримуємо 83. Далі це значення ділимо також на 9. Отримуємо 9,2 - «2» це залишок. Дивимося шкалу: 2 - ваш елемент Вода.

шкала:

  • Метал - 1;
  • Вода - 2,3;
  • Дерево - 4,5;
  • Вогонь - 6,7;
  • Земля - ​​8,9.

Як ви визначилися з властивим вам елементом, варто розглянути певні характеристики людей цих стихій. Наводимо короткі характеристики:

  • Ієрогліфи, що позначають стихії

    Метал - напористість, безкомпромісність, вміння добиватися поставлених цілей.

  • Вода - м'якість, чуттєвість, високий чуттєвий фон.
  • Дерево - непохитність, уміння стояти на своєму, міцність відносин з іншими людьми.
  • Вогонь - видатний, незвичайна людина, схильний до авантюр і швидких рішень, непостійний, але може напролом йти до своїх цілей.
  • Земля - ​​самий урівноважений, міцний, грунтовний елемент, в ньому поєднання спокою і вміння домогтися свого відмінно уживаються.

поєднання частин

Крім того, що являє людина сама по собі, не секрет, що ми всі шукаємо свою половинку. І від того, як складуться справи, багато в чому залежить майбутня міцна сім'я. Як, наприклад, позначиться така порівнянність: він дерево і вона вогонь або в інший композиції?

Працює з стихій

  • Метал-Метал - союз 2-ух людей цих стихій здатний наповнити все навколо непередаваним зарядом енергії. Вона здатна все нібито наелектризована, зробити заряд неймовірної сили. Виникає необмежену кількість центрів енергії, яка поглинає все місце навколо. Позитивний момент в тому, що зіткнення цих стихій дає величезну атмосферу магнетизму, сексуального напруги. Особливо гармонійно відчувають себе люди цієї стихії, якщо мають схильність до самотності.
  • Метал-Вогонь - з одного боку ці стихії при зіткненні в змозі зробити кілька неміцні справи. Але все можна виправити, якщо люди цих стихій навчаться давати один одному те місце, в якому обидва потребують. В цьому випадку гармонійність відносин гарантована. Метал відрізняється цілеспрямованістю, Вогонь - вимогливістю. Це визначає те, що у відносинах обидва рішучі, зберігають почуття власної гідності, але якщо все це не переросте в боротьбу за гідність, все буде відмінно.
  • Метал-Дерево - метал прагне до незалежності, а Дерево тяжіє до гуманності і відстоювання права на свободу. Але, якщо кожен зможе зрозуміти точку зору іншої людини, все буде відмінно. Як прикро б це не звучало, Металу потрібно постійно самостверджуватися, а Дерево схильне уникати схожих індивідів. Але, з іншого боку, можлива і гармонія при дотриманні інтересів зацікавлених осіб.
  • Метал-Земля - ​​згідно інстинкту, обидва ці елементи прагнуть до задоволення своїх потреб, що може налякати і навіть відштовхнути раптовими спалахами егоїзму з обох сторін. Але варто тільки Металу навчитися звільняти свою сексуальну енергетику, завдяки великому розумінню Землі, і в цьому вони можуть знайти обопільну гармонію. Відмінно, коли схоже переростає в неймовірної сили справи, здатні гармонійно підтримувати і підживлювати один одного. Земля почуттєва - Метал еротичний, але обидва можуть трансформувати свої бажання, і тоді в стосунках буде все відмінно.
  • Приклад порівнянності стихій

    Метал-Вода - обидва ці елементи чудово розуміють, чого хочуть від життя, але способи нагороди цього розрізняються. Романтичні настрої Води, будучи правильно поняті Металом, можуть спричинити за собою глибоке взаєморозуміння. Але справи на вигляд можуть здатися прохолодними, але за цим ховаються сильні інстинкти, які можна налаштувати на загальний лад.

  • Вода-Вода - в цій парі обидва партнери налаштовані один на одного. Елемент Води відрізняється високою чуттєвістю і розумінням настроїв напарника. У цьому союзі обидва людини знають, чого бажає від їх партнер, що дає їм гарне підставу для міцних відносин. Але слід зробити певну стабільну і утихомирену атмосферу в життя, тому що стихії Води важко буває піти від насущних проблем.
  • Вода-Вогонь - важко називати справи цих стихій простими. Оборотні за своєю природою, все таки, люди цих знаків можуть створювати дуже міцні і гідні уваги союзи. Воді типово чуттєво підходити до сексуального життя, Вогонь більш вимогливий і енергійний. Гармонія може здатися на свого роду «сплаві» цих частин, коли Вогонь своєю енергією вносить в союз деяку спонтанність, а Вода додає чуттєвості.
  • Вода-Дерево - в інтимному плані все просто чудово, тому що ці люди знають, чого бажає від їх партнер і здатні це дати. Вони зважені, раціональні, спрямовані в основному до усунення від проблем, ніж готові кинутися з головою в їх рішення. Дерево в деякий мірі побоюється інтиму, але, якщо зможе довіритися Воді, гармонію відносин буде важко зруйнувати. Воді типово відмінно розбиратися в тому, що потрібно Дереву і вона здатна це запропонувати. А Дерево також володіє прекрасною інтуїцією, що робить союз незруйновними.
  • Вода-Земля - ​​люди стихії Землі в головному воліють довіряти природному змістом життя. Їм принципово сталість і сила звички у відносинах. Землі потрібно усвідомлювати, що відбувається, щоб про неї дбали і розуміли. У поєднанні ці стихії - свого роду шматок глини на гончарному крузі. Діюча відцентрова сила Води набирає силу руху, а крутяться частки Землі з'єднуються з нею, що веде до єдності доль і непоганим відносинам.
  • Вогонь-Вогонь - представте собі потужний лісова пожежа, так сильний, що в ньому просто нереально перебувати, який захоплює все навколо, вражає своєю енергетикою. Такий союз може бути дуже сильним енергетично. Вогонь ініціативний, смів, дозволяє заводити собі нові знайомства, народжувати відповідну пристрасть або сексуальну енергетику. Стихії властива велика сила ревнощів, що може призводити до проблем в стосунках. Але якщо точно знати, чого хочуть обидві людини - це в змозі зробити міцний і дуже сильний в енергетичному плані союз.
  • Стихії в фен-шуй

    Вогонь-Земля - ​​ці елементи мають різною природою, але у них є спільне поєднання оптимізму і досить обережності, а це призводить не до дуже дуже вираженим відносинам, але швидше до рівного невеликому полум'ї. Земля відрізняється чуттєвістю, вона кілька швидко втомлюється від постійної зміни настроїв, вимогливості і цілеспрямованості Вогню. Але людей земної стихії привертає вогненна сміливість, неординарність, глибина і швидка зміна фантазій. Союз цих частин може бути заснований на приємною підживлення і стимуляції один одного.

  • Вогонь-Дерево - як не дивно, якщо судити по протилежності знаків, вони роблять прекрасні союзи. Інтимної гармонії цієї пари можуть позаздрити всі. Створюється якась особлива рухлива енергетика, непроста по суті, але дуже м'яка. Але можуть бути і труднощі, якщо Дерево не зможе визначитися зі своїми потребами, а Вогонь не стримає свої інстинкти. Але тільки в розумінні власної і партнерської природи ці стихії здатні зробити щось цілісне і міцне.
  • Дерево-Дерево - у Дерева є постійне прагнення до свободи, це принципово обмірковувати, особливо для напарника з аналогічною стихією. Коли бажання власної волі не обмежує тієї ж потреби в іншій людині, цей союз може бути дуже міцним. Люди цієї стихії в важливою мірою присвячують себе гуманітарних цілям, а сил на сексуальне життя залишається небагато. Але є вихід - романтичність. Люди цієї стихії виражені романтики, хоча побут вбиває в їх це почуття. Тому краще, коли люди цього знака мають різну роботу і можуть проявляти себе в соціальній сфері. Так їм буде краще збиратися під одним дахом і шукати спільність інтересів.
  • Дерево-Земля - ​​у Землі яскраво виражена захищає енергія, яка не дуже прекрасно підходить Дереву, що прагне до свободи. Стихії Дерева властива спрямованість зовні, пружність, а Земля прагне до догматизму і сприйнятливості, прагнучи бути швидше реципієнтом, ніж домінуючим елементом. Для Дерева Земля може бути прекрасною подією, але тільки якщо воно впорається з чуттєвими течіями, яких у Землі більш ніж достатньо. Дереву потрібно побажати схожих відносин, які можуть стати основою теплого союзу.
  • Земля-Земля - ​​з боку такі справи можуть здатися напруженими для непосвячених людей. Але двоє людей під заступництвом цієї стихії сприймають все по іншому. Вони практично вільні від коливань, не відчувають будь-яких незручностей, відмінно насолоджуються чуттєвим фізичним і високо духовним контактом, що іншим просто не зрозуміти. У обох партнерів розвинене розуміння того, що сексуальної сторони життя потрібно приділяти величезну увагу. При цьому кожен знає, що потрібно партнеру і може це дати. Природно, у їх теж бувають труднощі. Їм потрібен імпульс з боку, потреба в якому може стати постійною пасткою. Крім того, висока ймовірність, що виникне деяка стриманість в прояві фантазії в ліжку. Земля не любить виглядати нерозумно, а це стримує.

Ми не наводимо опису відносин між таким елементом як Повітря в різних поєднаннях тому, що в класичній китайської системі цієї стихії просто немає. Є тільки стихії знаків зодіаку вогню дерева металу води і землі.

трохи астрології

Ми вже говорили, що на людину в прояві тієї чи іншої стихії надає рік його народження. Також має значення те, який рік йде в даний час. У нього є свої приховані сили для різних частин, які підходять і не дуже передумови.

Розглянемо те, який вплив відбувається в цьому 2012-му році.

Як відомо, нинішній рік проходить під заступництвом Темного Водяного Дракона. Цей персонаж прийшов до нас з міфології. Володіє сильним характером і волею, разюче відрізняється від інших знаків Зодіаку. Ми зараз живемо в цікавий час. Дракон робить його захоплюючим, місцями складним, але постійно захоплюючим. Всі світові труднощі, так чи інакше, відбиваються на кожному з нас. Деяким супроводжує незвичайний успіх в справах, у інших віднімається все. Люди, схильні працювати з вогником і ентузіазмом, обов'язково, досягнуть успіху в усіх починаннях. Але який вплив Чорний Дракон надає на різні стихії? Як дізнатися, до Інь або Ян певної стихії ви належите, розказано в попередній статті про стихіях людини.

стихія Метал

Інь - людям цієї вірші потрібні воля і рішучість у діях. В іншому випадку чекає провал, зусилля будуть марними, а зміни не дуже приємні. Також це відіб'ється на зниженій самооцінці. Не варто чекати, що все бажане хтось принесе на відомому блюдечку, будьте самі творцем свого життя. Тільки в такому випадку рік обіцяє бути вам вдалим, а ви заслужено будете пишатися своїми успіхами і повагою оточуючих. В особистому житті необхідно брати ініціативу в свої руки.

Ян - у вас дуже цікавий рік. У ньому необмежену кількість подій в самих різних якостях життя. Ви реально зможете управляти реальністю. Від вас буде залежати дуже практично всі не тільки в вашому житті, ну і в долях близьких людей. Саме час проявлену наполегливість здатне пожвавити практично безнадійні справи. Бійтеся двозначних ситуація, особливо на особистому фронті, тому що, якщо ви піддастеся сильними почуттям, можете зруйнувати виготовлене в протягом багатьох років.

стихій Земля

Інь - остерігайтеся опинитися у владі подій і різних людей, які оточують вас. Перевіряйте їх лояльність по відношенню до вас. Ви будете чекати, поки хтось вирішить вашу долю, і від цього не піти. Ця людина або люди позичатиме кошти, влаштовувати вас на кращу роботу. Якщо в ній ви втратите деякий грізний проект, постарайтеся знайти нових партнерів і інвесторів. Особисте життя теж буде очікуванням перших кроків від цікавого вам людини. Висока можливість влюбливості тільки тому, що, як вам здається, хтось вже закохався в вас. Намагайтеся в усі аспекти життя вносити об'єктивну оцінку.

Ян - на відміну від иньской братів, людям цієї енергетики буде завжди везти. Все найкраще посиплеться на їх дощем багатства. Кожне починання обернеться буйними позитивними результатами. При цьому досить швидкі результати будуть просто вражати. За цей рік ви встигнете дуже багато, навіть перевищує ваші плани, але зупинятися не можна. Принципово підтримувати рух вперед, і тоді все буде зовсім. Слухайте свою інтуїцію, вона не підведе, також остерігайтеся бурхливих емоцій. Конфліктних ситуацій теж слід уникати, вони можуть бути просто небезпечні. В особистому плані очікує величезне світле почуття, що переростає в довгі прекрасні справи. У деяких людей можуть в цьому році народитися діти.

стихія Вода

Інь - у людей цього знака можуть бути певні застійні явища в справах. Але деякі діяння представлятимуть виключення з правила. Цікаво, що ці речі будуть відбуватися досить часто. Ваше завдання в тому, щоб зловити ритмічність цих явищ, підлаштуватися під їх, і тоді можна вдало планувати багато справ. В цьому випадку рік буде вам підходящим і принесе необмежену кількість цікавих плодів. Вобщем, якщо не зможете зорієнтуватися, можливі валютні втрати, депресія. Особисте життя насичена численними романами, емоціям, але малоймовірно, що все це призведе до міцних відносин.

Ян - у вас рідкісна можливість, тому що рік належить вам! І це проявляється у всіх аспектах життя. Чекає фінансова незалежність, положення в суспільстві зміцниться, стабільність буде супроводжувати на кожному кроці, а соціальний статус буде на тому рівні, який бажаєте. Вас чекає активне спілкування, розуміння нових істин, мудрість і вміння бути відповідальним. Осінь слід використовувати в особливості. Саме тоді ви зможете отримати найвищу вигоду - укласти контракт, отримати кращу роботу, поліпшити справи в особистому житті. В цілому на особистому плані ви або отримаєте нову можливість з іншою людиною, або підніметеся на новий щабель в уже поточних відносинах.

стихія Вогонь

Інь - належить до неї людям потрібно проявляти величезну обережність, тому що Водяний Дракон здатний «погасити» будь-який ваше починання. Начальство на роботі без необхідності дражнити не слід. Також не рекомендується брати кошти в борг. Постарайтеся в нинішньому році просто плисти за течією, дивитися за обставинами, не пробувати запалити полум'я там, де це абсолютно нереально. Якщо бачите, що справа спершу не вигорить, просто не беріться за нього. Сили витрачати краще на те, що гарантовано принесе позитивні плоди. Можливі розлади в особистому житті або просто розлюбити того, кого любили довгий час.

Ян - цікаво, що представникам цього знаку пощастить ще більше. Вони самі зможуть диктувати реальності свої правила. Практично, «випарівая воду», такі люди завжди досягнуть успіху в справах, які здавалися раніше безнадійними. Навколишні будуть надавати повну підтримку в ваших починаннях і справах. Вони будуть пройняті розмахом і грандіозністю всіх ідей. Вобщем, в особистому житті можуть утворитися труднощі, тому що через свою іншої діяльності ви можете недостатньо уваги приділяти партнеру. Або може бути, що в певній мірі переростете його в особистісному або матеріальному плані.

стихія Дерево

Інь - одні справи будут в застійному виде, если смороду НЕ дуже прінціпові. Більш Актуальні повільні, но вірно прийдуть до Непоганий результатів. Принципова только Дотримуватись поступовість и неспішність. Поспішаті стовідсотково НЕ нужно! У цьом году вас чекає Величезна Кількість цікавіх проектів, но на незрозумілі підприємства краще НЕ підпісуватіся, тому что смороду ма ють вищу степень ймовірності обернутися проти вас. В особистому плані не змінювалась, особливо якщо вам і так добре на тому рівні, якого домоглися. Вобщем, якщо ситуація не така гарна, краще відшукати того, на кого можна спертися.

Ян - представникам цієї природи все буде здаватися буденним і легким. Рік непоганий для багатьох починань, різних компаній і проектів. Життя здасться буйним Весняному садом, Який зростанні, набірає силу, накопічує мудрість. Все це буде передаватіся вам. Прекрасний рік для закладення міцного фундаменту на майбутнє, як з речової, так і з чуттєвої точки зору. Принципово тільки, щоб всі справи перебували в ладах з внутрішніми емоціями. Інтуїтивно пізнавайте світ, це корисно. На особистому плані справи будуть міцні і незмінні, також може бути збільшення в сім'ї.

на завершення

Роль стихій в житті людини різна. Ми навіть не підозрюємо, що за нами незримо дивляться приховані сили Всесвіту, цього наймудрішого і великого вчителя. Будь-який з нас може відчути на собі і стовідсотково усвідомити всю велич творіння. А на завершення хочеться сказати тільки одне. Вплив стихій значимо, але це не означає, що потрібно опускати руки, якщо на даний момент зодіаку нехороший день. Ми самі відповідаємо за своє життя. Уміння протистояти неприємностей, не здаватися і йти вперед - завжди відрізняє людину від листочка, самотньо що пливе за течією життя, кидає хвилями долі і не прибивають до жодного берега. Ми Самі творці свого життя!

Інші статті по темі

  • Які бувають стихії людини по фен-шуй Стихії. Коло творення На кожного з нас в тій чи іншій мірі впливає елемент-стихія, що відповідає за характеристики характеру і риси особистості. У цьому наука фен-шуй дуже категорична [...]
  • Здорове харчування за місячним календарем Здорове пітаніеМожно надовго забути про дієти і є все, що захочеться, з посмішкою слухати про їх і чудо таблетки від всіх хвороб, якщо заглянути в китайський місячно-сонячний [...]
  • Жива сила фен шуй - зона Схід Напрямок фен шуй схід несе в собі такі поняття Східний напрямок по фен-шуйСемья. Предки. Всі родові зв'язки сім'ї. Предки. Відповідає за благополуччя в родині і відносини між близькими [...]
  • Працює з фен-шуй: в шлюбі і не тільки Працює з пари по фен-шуйВи бажаєте впевнитися в тому, що людина, що знаходиться поруч з Вами, справді є Вашою 2-ий половинкою? Тоді рекомендуємо перевірити Вашу з ним [...]
  • Талісман - грошове дерево в фен-шуй Вирощуємо богатствоДумаю, ви погодитеся, що кошти в нашому житті відіграють досить важливу роль. При цьому незалежно від того, визнаємо ми їх вплив чи ні. Чи розумієте ви їх [...]

Як, наприклад, позначиться така порівнянність: він дерево і вона вогонь або в інший композиції?
Але який вплив Чорний Дракон надає на різні стихії?

Новости