Стиль мілітарі: модні речі стилю high-мілітарі

  1. Стиль мілітарі в одязі: 5 головних правила стилю
  2. Сучасний стиль - high-мілітарі
  3. Брюки та спідниці в стилі мілітарі
  4. Стиль мілітарі: сукні
  5. Стиль мілітарі: пальто, піджаки і жакети
  6. Взуття в стилі мілітарі
  7. Аксесуари в стилі мілітарі
  8. Стиль мілітарі і його ювілей в 100 років!
  9. Однак новий бум мода зазнала в 80-х рр. завдяки Louis Vuitton і Christian Dior, які показали речі...

Стиль мілітарі має на увазі під собою військовий стиль як в одязі, так і в аксесуарах, виглядати жіночно в ній все-таки можна. Жіночна брутальність в стилі мілітарі полюбилася багатьом відомим дизайнерам, і тепер не проходить практично жодного сезону, коли б цей стиль не миготів на подіумі. У нашому новому огляді Ви знайдете цікаві ідеї втілення стилю мілітарі, дізнаєтеся основні правила стилю, і звичайно, зможете втілити його в Ваших нарядах.

Стиль мілітарі в одязі: 5 головних правила стилю

1. Основні кольори одягу в стилі мілітарі наближені до військову стилю. Це зелений, болотний, колір хакі, чорний, сірий, бежевий, пісочний, оливковий.
2. Матеріали одягу в стилі мілітарі міцні і практичні.
3. Стиль мілітарі передбачає на одязі такі елементи, як погони, ланцюги, тасьма, міцні, нашивки. Не забуваємо, що мілітарі - це імітація військового стилю.
4. Зовсім не обов'язково, щоб у образі мілітарі все було в цьому стилі. Можна і навіть потрібно комбінувати різні стилі. Наприклад, піджак може бути в стилі мілітарі, а під ним шифонова блузка або кофточка з яскравим принтом. Комбінування стилів - дуже популярний напрям сучасної моди.
5. Як правило, силует в стилі мілітарі прямий і відрізняється строгістю ліній.

Сучасний стиль - high-мілітарі

Зараз практично будь-яка сучасна колекція включає в себе кілька речей в цьому стилі. Сучасне протягом називають high-мілітарі і його відрізняє лише натяки на образ: чи крій, або колір, або аксесуар. Також використовуються одна-дві речі цього напрямку. При цьому тканини можуть бути абсолютно різними. Одяг прикрашають яскравими гудзиками, краватками, комірами-стійками, погонами, нашивками і орденами. Стиль мілітарі зараз вважають за краще ті, хто веде активний спосіб життя, для кого важлива практичність речей і їх зручність. Ось так виглядає сучасний стиль мілітарі (фото).

Брюки та спідниці в стилі мілітарі

Штани в стилі мілітарі можуть бути будь-якого фасону. Головне, щоб тканина і колір були відповідними військовій тематиці. Так само на брюках в стилі мілітарі присутні різні заклепки, нашивки, кнопки і інше. Часто можна зустріти штани в стилі мілітарі прямого і вільного крою.

Спідниці в стилі мілітарі зазвичай відповідає стилю кольору, з щільної тканини, прямі, навіть кілька грубуваті. Знову ж фасон може бути різний, оптимальний варіант для стилю мілітарі - спідниця олівець, цікаво виглядає плісирована спідниця в стилі мілітарі.

Стиль мілітарі: сукні

Плаття в стилі мілітарі - це фасони плаття-футляр, плаття-сорочка. На сукню мілітарі, як правило, присутні заклепки, ланцюжки, грубі у військовому стилі гудзики. Так само дуже багато суконь мілітарі з ременем, особливо красиво стиль мілітарі доповнює широкий ремінь з великою пряжкою. Військовий стиль, як ніяк.

Військовий стиль, як ніяк

Сукня у стилі мілітарі з погонами. Сукня у стилі мілітарі з погонами Футболка мілітарі в військовому стилі з грубими металевими гудзиками.

Стиль мілітарі: пальто, піджаки і жакети

Якщо говорити про верхньому одязі в стилі мілітарі, то це, перш за все, пальто-шинелі, пальта з комірами, пальто з двома рядами гудзиків або вишивкою.

Піджаки і жакети в стилі мілітарі, як правило, мають збільшені плечі. Ці речі кілька строгі і навіть грубі, але є правильно підібрати інші елементи одягу та аксесуари, то можна зробити дуже цікавий образ.

На фото: піджак в стилі мілітарі з збільшеними плечима і спідницею. На фото: піджак в стилі мілітарі з збільшеними плечима і спідницею На фото: плащ, блузка з шортами в стилі мілітарі. На фото: жакет в стилі мілітарі. На фото: жакет з вишивкою в стилі мілітарі. На фото: двокольорове плаття з поясом в стилі мілітарі. На фото: жакет з вишивкою в стилі мілітарі. На фото: жакет з вишивкою в стилі мілітарі. На фото: жакет в стилі мілітарі з металевими гудзиками. На фото: піджак в стилі мілітарі з шкіряним ременем. На фото: пальто з коміром в стилі мілітарі. На фото: піджак в стилі мілітарі. На фото: жакет в стилі мілітарі. На фото: піджак- гімнастерка в стилі мілітарі. На фото: пальто - шинель з погонами. На фото: жакет в стилі мілітарі. На фото: брюки - галіфе в стилі мілітарі.

Взуття в стилі мілітарі

Взуття в стилі мілітарі - це не тільки масивна груба взуття на прямий підошві, але це ще і витончені туфельки. Ефект мілітарі можна легко створити за рахунок аксесуарів на взуття: заклепки, ланцюжки, гудзики.

Віддавайте перевагу черевикам, які мають товсту підошву. Жінки також можуть доповнити образ шкіряними чоботами і ботильйони. Камуфльовані кросівки і кеди - ще одне зручне доповнення образу.

Аксесуари в стилі мілітарі

Як аксесуари мілітарі використовуються ремені, які можуть бути доповнені ланцюжком або заклепками. А якщо сумочка в стилі мілітарі, то це, як правило, сумки через плече або сумка-месенджер.

Доречні будуть шкіряні браслети, широкі ремені з великими пряжками і прикрасами-шипами.

Стиль мілітарі і його ювілей в 100 років!

Стиль мілітарі з'явився в 20-х рр., Коли жителі великих міст надягали зістарені елементи одягу військової форми з латками і прикрашали її символами світу. Таким чином вони хотіли висловити протест проти війни. Однак нові риси стиль придбав вже після Першої світової війни, і причина носіння подібного одягу була іншою. Це була не мода, а скоріше вимушена необхідність. Так як практично все йшло на потреби війни, то текстильна промисловість здебільшого виробляла обмундирування, в той час як цивільний одяг стала досить дорогий. З покупної військової форми речі перешивати, так як тканина була досить добротної і носінням. Багато, бажаючи бути схожими на героїв битв, навмисно вважали за краще носити куртки в стилі мілітарі або штани в стилі мілітарі.

У 60-х рр. стиль мілітарі знову з'явився серед мирного населення. В Америці молодь воліла носити цей одяг, висловлюючи свій протест В'єтнамської війни.

Однак новий бум мода зазнала в 80-х рр. завдяки Louis Vuitton і Christian Dior, які показали речі в цьому стилі на своїх показах. Одяг у стилі мілітарі стала дуже популярною і популярна до цих пір!

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Новости