Стиль жінки Вамп

  1. Трішки історії
  2. Неповторний образ жінок-вамп
  3. Одяг та взуття для жінки вамп
  4. Макіяж - невід'ємна частина жінки вамп
  5. Маленькі хитрощі на додаток до стилю:

Ці шикарні жінки спокійно гуляють вулицями міст і проводять час в дорогих барах і ресторанах.

Вони ні на хвилину не сумніваються в тому, що вся увага прикута саме до них.

Це шикарні і звабливі особи "мисливця", які знають все сексуальні виверти. Тільки подивіться на ці очі:

жінка вамп в шкіряному одязі жінка вамп в шкіряному одязі

Трішки історії

Історія вампірів має глибоке коріння. Найвідомішим з них протягом усіх часів є легендарний граф Дракула, якого створив Брем Стокер. Йому до пари стали з'являтися жінки, які називали себе словом вамп. І перші такі красуні з'явилися, поза сумнівом, в Голлівуді. Образ відразу сподобався ризикованим і пристрасним жінкам і увійшов в моду .

Неповторний образ жінок-вамп

Як стати жінкою вамп? Це не просто образ. Швидше це стан душі жінки. Головні якості, які виділяють її з натовпу:

  • Непохитна впевненість в собі, навіть якщо поруч сотня таких же жінок. Вона завжди знає, чого хоче і як цього досягти. Цілі для неї досяжні.
  • Бездоганна краса, яка створюється правильним підбором, одягу, взуття, аксесуарів, макіяжу. В рухах і жестах тільки краса і граціозність. Жодного зайвого руху і ніякої суєти.
  • Унікальність, що виражається в маленьких деталях і секрети, які вона виробила сама і нікому в них не зізнається.
  • Рішучість, яка штовхає її в обійми всього нового і незвіданого без почуття остраху. Їй не страшні ні люди не обставини, тому що вона вища за них усіх.
  • Лаконічність, але кожне слово несе сенс. Сказати після неї практично нічого.

Одяг та взуття для жінки вамп

Одяг створює образ жінок вамп при першому знайомстві з ними. Тому все в підборі гардероба підпорядковано одному - залучати до себе погляди оточуючих. Весь одяг красива, гармонійна і сексуальна, але ні в якому разі не вульгарна. Починаючи від предметів нижньої білизни і закінчуючи дорогими шубки, це ексклюзивні речі.

Сексуальність в одязі поєднується з елегантністю і розкішшю. Якщо це плаття, то воно підкреслює фігуру і облягає її так, що всі заздрять. Короткі спідниці можуть витончено підкреслити красиві і довгі ноги. Декольте не оголювалися плечі, а витончено їх підносить і зводить з розуму оточуючих, підкреслюючи красу грудей. Блузки з прозорих тканин притягують до неї погляди. взуття на високих шпильках робить фігуру ще стрункішою.

При виборі квітів для одягу перевагу віддають яскравим, натуральним: чорний, темно-бордовий, яскраво-червоний. Для залучення поглядів використовує леопардові і тигрові забарвлення.

жінка вамп в червоному атласному сукню жінка вамп в червоному атласному сукню   стиль вамп: леопардове плаття і ботфорти стиль вамп: леопардове плаття і ботфорти

Макіяж - невід'ємна частина жінки вамп

Обличчя жінки в стилі вамп красиво і бездоганно. Очі є основним колірним плямою на блідому обличчі. За допомогою чорних стрілок вони візуально збільшуються. Лінія контуру виходить далеко за зовнішній куточок ока. Довгі вії надають погляду загадковість і таємницю.

Губи приваблюють своєю сексуальністю. Для цього використовується яскрава помада. Кольори можна підібрати до одягу і аксесуарам, але вони обов'язково повинні бути соковитими. Можна використовувати блиск.

Маленькі хитрощі на додаток до стилю:

Щоб стати жінкою вамп, треба мати внутрішнє бажання і усвідомлення того, що це ваш стиль .

фото:

1. Змінена версія 2013-08-3 Castlefest / Автор Eric / Джерело https://www.flickr.com/photos/qsimple/9453836450 Фото надано на умовах ліцензії CC BY-NC-SA 2.0: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/deed.ru
2. Welcome to the Jungle / Автор Flor de Maria Fashion / Джерело https://www.flickr.com/photos/flordemariafashion/5129902681 Фото надано на умовах ліцензії CC BY-NC-SA 2.0: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/deed.ru
3. little black dress for night + gold and turquoise accessories + leopard clutch + louboutins / Автор Maegan Tintari / Джерело https://www.flickr.com/photos/lovemaegan/5028356437 Фото надано на умовах ліцензії CC BY 2.0: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.ru
4. Dressed in leather / Автор Fashionista's / Джерело https://www.flickr.com/photos/79801136@N02/8254671754 Фото надано на умовах ліцензії CC BY-NC-SA 2.0: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/deed.ru
5. Natasha Gargiulo wearing Micalla - Heart and Stroke Foundation - The Heart Truth celebrity fashion show - Red Dress - Red Gown - Thursday February 8 квiтня, 2012 - Creative Commons / Автор Jason Hargrove / Джерело https://www.flickr.com/photos/salty_soul/6967526759 Фото надано на умовах ліцензії CC BY 2.0: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.ru

Текст: Галина Мазарчук © Жіночий журнал Uwomen

Новости