Стиль зіркових дітей: син Евеліни Бледанс і Олександра Сьоміна - Семен

Натисніть на фото для перегляду галереї

Евеліна Бледанс і Олександр Сьомін з сином Семеном

1 квітня 2012 року - напередодні 43-річчя - Евеліна Бледанс народила другого сина, якого назвали Семен. Її чоловік Олександр був присутній при пологах, він же першим повідомив пресі про це щасливу подію:

У нас народилася атипова дівчинка, тобто хлопчик!

Пізніше Евеліна і Олександр поділилися з пресою і інший новиною: виявилося, що ще на 14-му тижні вагітності Бледанс ультразвук показав, що у дитини складочка на потилиці, а це - можлива ознака синдрому Дауна. Лікарі пропонували їй зробити аборт, але вони з чоловіком були категорично проти.

Нам говорили: "Ну, Евеліна, ви ж розумієте, вік ...". Але я їм сказав: навіть якщо ви нас зараз будете лякати, що у дитини почали рости крила, кігті, дзьоб і що він взагалі дракон, - значить, буде дракон. Ми народимо дракона і будемо щасливі, - розповів в інтерв'ю російським ЗМІ Олександр Сьомін.

Евеліна Бледанс з сином Семеном   Евеліна Бледанс з сином Семеном   Евеліна Бледанс з сином Семеном   Евеліна Бледанс з сином Семеном   Евеліна Бледанс з сином Семеном   Евеліна Бледанс з сином Семеном   Семен Сьомін Евеліна Бледанс з сином Семеном Евеліна Бледанс з сином Семеном Евеліна Бледанс з сином Семеном Евеліна Бледанс з сином Семеном Евеліна Бледанс з сином Семеном Евеліна Бледанс з сином Семеном Семен Сьомін

Всупереч стереотипам про те, що діагноз Семена ускладнить життя Евеліни і Олександра, самі вони зізнаються, що шалено щасливі, що в їхній родині з'явився "сонячний" дитина. Завдяки їх любові і турботі Семен розвивається швидше, ніж багато його ровесників з синдромом Дауна, і вже в шість місяців він отримав свій перший контракт, знявшись у рекламі підгузників. У віці двох років Семен вперше вийшов на подіум Тижня моди в Москві, а в три роки знявся в кліпі групи "Непосиди" на підтримку особливих дітей - "Любов і доброта".

Я дуже рада, що Семена запросили зніматися в цьому кліпі. Це його перша зйомка як учасника і героя ... Я, як мама, зібрала п'ять різних нарядів, щоб Семен міг надати вибір режисерові. Син був старанним артистом, якого на знімальному майданчику хвалили, а я дуже горда, що моя дитина гідно відпрацював свою першу артистичну зміну в такому великому творчому колективі "Непосиди",

- розповіла Евеліна Бледанс, яка разом з чоловіком навіть завела для сина окрему сторінку в Instagram (на сьогоднішній день вона налічує 274 тисячі передплатників). Така популярність в соцмережах анітрохи не лякає Сему, адже, за визнанням його мами, він відкритий для світу:

У Москві Сема ходить в простий дитячий сад, раніше за ним пильніше дивилися, але зараз він все робить сам: їсть, прибирає за собою і грає. З самого народження він всюди зі мною, тому не боїться незнайомих людей і легко йде на контакт ... Я завжди кажу батькам з особливими дітьми, що не треба їх порівнювати з іншими, треба пишатися їхніми успіхами і досягненнями.

Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Евеліна Бледанс з сином Семеном Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Евеліна Бледанс з сином Семеном

Завдяки Instagram-сторінці Семена, а також його мами, користувачі мережі можуть стежити не тільки за його досягненнями, а й за "луками". Оскільки для Семена важливо, щоб одяг був зручним і функціональної, в його гардеробі величезна кількість спортивних костюмів, комбінезонів, шортів і футболок. Особлива увага його стилісти - тобто, батьки - приділяють колірній гамі нарядів: щоб їх "сонячний" дитина сяяв ще яскравіше, для нього підбирають речі всіх кольорів веселки - червоні, жовті, сині, помаранчеві, салатові, блакитні.

Окрема тема - принти, і тут у Сьоми є свої фаворити. Так, хлопчик обожнює смужку і морську тематику, а також має особливу пристрасть до зображень мультиплікаційних героїв і звірів. Незважаючи на велику любов до спортивного стилю, іноді Семен перетворюється і на справжнього джентльмена з усіма наслідками, що випливають з цього ... нарядами - сорочками, строгими брюками і піджаками і кепі, як у лондонських денді. Куди більше кепі Семен любить літні панами і бейсболки, а взимку віддає перевагу дивувати передплатників оригінальними шапками - з помпонами, китицями та іншими атрибутами.

Бажаємо, щоб розлучення батьків не вплинув на позитив Сьоми, і він продовжив і далі дарувати всім оточуючим його людям тепло і сонячне світло!

Натисніть на фото для перегляду галереї

Семен Сьомін Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Олександр Сьомін з сином Семеном   Олександр Сьомін з сином Семеном   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін   Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Олександр Сьомін з сином Семеном Олександр Сьомін з сином Семеном Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін Семен Сьомін

Новости