Стилі нижньої білизни

  1. мінімалізм
  2. Класичний стиль нижньої білизни
  3. Сексуальний стиль нижньої білизни
  4. Ретро стиль нижньої білизни

Існує кілька стилів нижньої білизни. Розглянемо найпоширеніші стилі: мінімалізм, класичний, сексуальний і ретро стиль.

мінімалізм

Мінімалізм - це стиль нижньої білизни відрізняється зручністю і простотою. У пріоритеті природна краса і нічого зайвого. Така білизна завжди поза модою і шиється воно без зайвих прикрас, вставок і вишукувань. Основні кольору нижньої білизни в стилі мінімалізм - білий, чорний, тілесний. Найпопулярніший матеріал, з якого виготовляють таку білизну, бавовна з додаванням лайкри, модала, еластану.

В основному цей стиль представлений в молодіжному білизна з дихаючих тканин, практично не відчутних на шкірі і не виділяються під одягом. Трусики в стилі мінімалізм, з ефектом «другої шкіри», ідеально підійдуть під легку сукню з струмує тканини.

Модне нижню білизну 2014

Класичний стиль нижньої білизни

Класичний стиль нижньої білизни підійде жінкам, які віддають перевагу елегантний, стриманий стиль в одязі. Основними критеріями такого білизни є:

  • вишукане нижню білизну з дорогих тканин, добре коригуючий недоліки фігури.
  • основні відтінки білизни - пастельні. Світлошкірим жінкам підійдуть молочні кольору, смаглявим красуням - колір легкого загару, золотистий; жінкам з рожевим відтінком шкіри - колір рожевої лососини.
  • нижнього білизна чорного кольору також підходить під вимоги класичного стилю. Його надягають під темний одяг різних відтінків. Природно неприпустимо таку білизну поєднувати з білою або світлою одягом.
  • класичний стиль нижньої білизни на увазі використання дорогих, якісних тканин - атлас, шовк, оксамит, високоякісний бавовна.

класичний стиль нижньої білизни на увазі використання дорогих, якісних тканин - атлас, шовк, оксамит, високоякісний бавовна

Якщо доповнювати таку білизну панчохами, то слід пам'ятати, що потрібно використовувати строгі панчохи чорного або тілесного кольору без мережив.

Сексуальний стиль нижньої білизни

Сексуальний стиль нижньої білизни дає розгулятися фантазії. Така білизна має бути обов'язково у кожної жінки для особливих випадків або просто для підняття своєї самооцінки.
Сексуальне нижню білизну рясніє рюшами, сіточками, вставками з мережив, бантиками. Для пошиття такого білизни часто використовують напівпрозорі тканини з вишивкою. У такому вбранні жінка майже роздягнена, але все одно залишається загадкою для чоловіка .

найпопулярнішими моделями трусиків в сексуальній білизні є стринги. Виробники піклуються не тільки про красу і привабливість вироби, а й про комфортну шкарпетці, тому часто їх виготовляють з приємних, дихаючих тканин (шовк, шовковисте мікроволокно, сітчасте полотно).

Пуш-ап - лідер серед бюстгальтерів сексуального стилю нижньої білизни. Дійсно він як ніхто інший підводить, коригує форму грудей. Існує кілька різновидів моделей пуш-ап: На кісточках або без них; з бретелями і без бретелей; безшовний ; з гелевими вкладишами.

Ретро стиль нижньої білизни

Нижня білизна в стилі ретро підходить ніжним, романтичним натурам, який вважають за краще урізноманітнити гардероб «ретро-штучками».

Класикою ретро стилю вважається боді чорного кольору, яке зроблено з еластичних матеріалів з мереживами. Виглядає дуже спокусливо і сексуально: надівши таку білизну можна влаштувати незабутній вечір-сюрприз для свого чоловіка.

Виглядає дуже спокусливо і сексуально: надівши таку білизну можна влаштувати незабутній вечір-сюрприз для свого чоловіка

Ретро стиль передбачає рюші, мережива, панчішки з зав'язками , Трусики із завищеною талією. Забарвлення зазвичай ніжні, в квіточку, в горошок, з нальотом старовини.

Забарвлення зазвичай ніжні, в квіточку, в горошок, з нальотом старовини

Зазвичай жінки не є строгими прихильниками якогось одного стилю нижньої білизни. І це правильно, адже різноманітність нижньої білизни допомагає нам завжди виглядати свіжо, цікаво і інтригуюче не тільки для чоловіків, але і для самих себе.

Нижня білизна не рідкість різних стилів. зручністю і Простотою відрізняється нижню білизну в манері мінімалізму. У ній немає нічого зайвого лише природна краса. Різні атласні мережива змушують фантазію чоловіків домальовувати всі приховані частини. А це заводить значно сильніші за, ніж просте розглядання відкритих частин жіночого тіла. Зараз подібне білизна можливо придбати фактично в кожному салоні.

Стилі нижньої білизни

Комфортне нижню білизну, яке пропонує сексшоп Emmanuelle, виходить за межі моди, головними квітами нижньої білизни є бежевий, темний і білий. Нижня білизна в манері мінімалізму не має ніяких прикрас, зайвих вставок та інших непотрібних надмірностей. Сама пізнавана тканину це бавовна з додаванням сучасних волокон і лайкри.

Само собою зрозуміло, на такому нижній білизні зможуть бути різні мережива, але все ж основна вимога до нижньої білизни це хороша властивість утримувати форму і бути ергономічним.

Хороша манера нижньої білизни дозволяє фігурі виглядати особливо привабливо, а її власниці впевненою в собі. В сучасній моді можливо зустріти багато колекцій в цьому стилі. Але, якщо ви носите гарне білизна, тоді варто врахувати, що підійде вам далеко не будь-яке. Щоб обрати нижню білизну в гарної манері потрібно направлятися деяким правилам. На такому нижній білизні не повинно бути головних прикрас. Найкращим варіантом є нижню білизну з дорогих матеріалів, яке буде чудово облягати жіночу фігуру і прибирати її недоліки.

Головні кольори для того щоб нижньої білизни, для дівчат з яскравою шкірою це молочний, для смаглявих дівчат колір легкого загару. Подібне білизна можливо буде без неприємностей поєднувати з будь-яким одягом, поряд з цим все буде дуже органічно.

До речі, темне білизна крім цього чудово відповідає всім вимогам хорошою манери. Подібне білизна чудово виглядає під чорної прозорої і напівпрозорої одягом, крім цього подібне білизна чудово комбінується з лілово-бузкового і коричнево-бежевій гамою кольорів.

Поширеними матеріалами для гарного білизни є атлас, шовк, натуральних бавовна і оксамит. Що стосується доповнень до нижньої білизни у вигляді панчіх або колготок, то для білизни в стилі класицизму підходять лише суворі панчохи без мережив. Легко досконале поєднання це темні панчохи або колготки, з легко ідеально прямим швом, розташованому на задній стороні ноги. Візерункові панчохи для класичного стилю просто не підходять.

модельєри і Дизайнери завжди намагаються вирішити одне дуже важливе питання: підняти груди вгору або зімкнути їх спільно. Необізнаній людині дане питання здасться якщо не дурним, то легко вельми несерйозним. Але це питання має стратегічне значення для виробників нижньої жіночої білизни перед випуском в широкий світ нової моделі. За цим, здавалося б, дріб'язковим питанням ховаються справжні, шекспірівські трагедії якісь переживають бідні дами в їх прагненні виглядати красиво і спокусливо, закамуфлювати природні недоліки і, навпаки, поліпшити природні дані. На які конкретно жертви не відправили сучасні Попелюшки, щоб виглядати елегантно і красиво. Існує лише один метод вирішити цю проблему: потрібно відправитися в похід на білизняний ринок або в респектабельні, елітні бутіки.

Історія нижньої білизни не є такою давньою як історія інших видів одягу. У стародавні часи прообразом бюстгальтера був страфіон - смуга матерії, якій гречанки підв'язували під груди. А також в більш пізні часи епохи Ренесансу нижню білизну в сучасному розумінні не існувало. Світські жінки носили під верхнім одягом легшу і вузьку нижню одяг. Можливістю користуватися нижньої сорочкою мали можливість собі дозволити лише дуже заможні люди. Так чудово звичні по портретам середньовіччя пишні жабо і коміри на верхній одяг; жінки ввічливій ери власні шикарні, мереживні сукні одягали прямо на корсети. І лише в кінці 17 століття за часів Великої Французької революції під сукні стали надягати обтягуючі трико.

Справжнє нижню білизну здалося лише тільки в кінці 18-го і на початку 19-го століть, причому відзначимо, не існувало ніякого поділу на жіночу і чоловічу нижню білизну. Фактично жіноче, нижню білизну, виготовлене з батисту або шовку, здалося лише в кінці 19-го століття. У сучасному розумінні нижнє, жіноча білизна здалося в 1925 році. Приблизно зараз здалися пояса на шнурівці стягують талію (гепьер); зазнало значних змін і нижнє, чоловіча білизна, яке стало більше відповідати духу технологічного 20-го століття. До цього часу закінчилася відома «війна ліфчиків» (поява на світ нової марки нижньої білизни), яка наочно показала вплив, здавалося б, такий ординарної речі як бюстгальтер на світову економіку. Очікується в недалекому майбутньому подібний загострення пристрастей між гігантами Playtex і Gossard в Англії.

Дизайнери з Playtex вважають, що пишність бюста досягається при, в той час, коли одна грудь добре приживається до другої. Досягти бажаного результату вони намагаються за допомогою нової, створеної ними конструкції бюстгальтера, у якого чашечки з вкладишами повинні надати грудей більш округлі і пишні форми. Бюст же виглядатиме, оскільки немов би його перемістили руками до утворення між грудьми красивою улоговинки. Модельєри компанії стверджують, що, оскільки вони не будуть застосовувати щільних вкладишів, самі бюстгальтери будуть виконані з прозорого матеріалу, і будуть виглядати дуже сексуально і привабливо.

Суперники з компанії Gossard дотримуються класичного підходу вирішення питання: піднімати груди вище і вище. Їх нова модель «Ультрабра Супербюст» в стані розширити візуально бюст як мінімум на один розмір і трохи підняти природні ці на велику висоту, причому нова модель відповідно до заяви представників компанії так комфортна, що її можливо носити цілий день.

У широкий продаж в Англії надійшла зовсім нова модель нижньої білизни створення компанії Bodas - трусики танга. Трусики нового покоління успадкували потрібні особливості простих трусиків, але без їх одного недоліку: вони не визирають з-під одягу на рівні талії. Сексуальність новим трусиків надає щільне облягання стегон з мінімальним прикриттям сідниць.

Вітчизняний технологічне століття пропонує зовсім нові варіанти і стилі одягу. Порівняно не так давно було запропоновано в якості нового покоління одягу одяг, виконана без швів. Новий напрямок розглядалося як дуже практичною та ультрамодного версією одягу 21 століття. Але в цьому ця думка не взяла власного майбутнього розвитку і зараз особливим успіхом не користується. Така непомітна деталь як шви були дуже відповідальною деталлю надає одязі рівень якості обробки, індивідуальність і силует. Шви з'явилися зовсім в іншому світлі: їх відсутність призвело б до зникнення багатьох чинників у Високій моді, тому, що як раз в швах і проявляється високу майстерність кравецької майстерності.

Технологія виготовлення безшовної одягу відшукала власний використання у виробництві нижньої білизни і в цьому сегменті вона себе цілком виправдала. Обставиною для того щоб захопленого прийому нового покоління безшовного білизни з боку красивою половини людства пояснюється безвідносною непомітністю даного виду білизни під фактично будь-який верхнім одягом. Крім цього значної переваги у безшовного, нижньої білизни є і інші потрібні особливості. Білизна в змозі створити так званий стягуючий ефект, що дуже актуальне для товстушок. Стягуючий ефект забезпечується кількома методами серед них і з застосуванням нових, сучасних матеріалів.

Виробники безшовного білизни пропонують і різні стилі виробів: пропонуються спортивний стиль і різні забарвлення білизни. Нагадаємо, що до останнього часу безшовна білизна випускалося без мережив, але порівняно не так давно надійшли в продаж моделі, виконані з трикотажу мереживний в'язки. Потрібно подчернуть, що час від часу підібрати під себе нижню білизну досить складно, але при відповідності білизни тілу, воно обтягує тіло як друга шкіра.

Сучасне нижню білизну в змозі забезпечити ідеальний силует і ідеальну фігуру власної власниці. Наприклад, жінка може візуально схуднути на один розмір, вірно підібравши бюст'є і еластичні штани. Виріб французької компанії «Lejaby» бюст'є «Еспрі» являє собою ідеальну конструкцію надає грудей досконалу форму.

Для дам з пара повної талією надасть допомогу бюстгальтер з широкою спинкою з еластичного матеріалу і чашечками особливій конструкції створюваної французькою компанією «Lise Charmel». Вироби цієї компанії відрізняються вишивкою, на ультратонкому тюлі, прикрашеному віскозою і мереживами на внутрішній поверхні чашок.

Сучасне нижню білизну представлено широким спектром моделей, талановитих задовольнити саму вимогливу клієнтку. У пропонований асортимент входять трусики сліпи і стрінги, панталончики, бюстгальтери типу бюст'є, різноманітні маєчки і топи. Дизайнери в цьому сезоні пропонують корсети з мереживами і вишивками, нижню білизну, виконане в перлинних, золотисто-коричневих і сріблясто-білих тонах, самі модних на сьогодні. Величезною популярністю користуються прозорі тканини прикрашені картинками типу «татуаж», якісь сприяють створенню враження малюнка нанесеного прямо на шкіру. Так само, як і раніше залишається актуальним і класична вишивка, мережива і гіпюр.

Очевидно, дизайнери нижньої білизни виявляють фантастичну винахідливість у створенні нових моделей екстравагантного і шикарного нижньої білизни. Так, наприклад, було представлено нижню білизну, прикрашене пір'ям і дорогоцінним камінням; демонструвалося актуальне, нижню білизну, ручного виготовлення. Дуже відзначилася компанія «Christian Dior» показавши білизна прикрашене стразами від Swarovski.

Поради относительно Вибори ніжньої білизни від професіонала .

Зберегти

Новости