Стилі весільних суконь: як вибирати і відповідність типам фігури

  1. Весільна сукня в стилі принцеса або А-силует
  2. Сукня «Русалка»
  3. Бальний стиль або пишне весільне плаття
  4. Ампір або весільну сукню в грецькому стилі
  5. Пряме відверту сукню
  6. Коротка весільна сукня

Весілля - це одне з найяскравіших вражень у житті кожної дівчини і хочеться постати на торжестві у всій красі

Весілля - це одне з найяскравіших вражень у житті кожної дівчини і хочеться постати на торжестві у всій красі. Щоб це зробити, потрібно знати, які стилі весільних суконь вам підходять і як зробити правильний вибір, адже він може залежати від безлічі факторів: загального стилю, в якому буде проходити торжество; характеру нареченої і, звичайно, типу її фігури. Давайте ж розглянемо, які стилі весільних суконь найпопулярніші сьогодні і чим кожен з цих нарядів хороший.

Весільна сукня в стилі принцеса або А-силует

Весільна сукня в стилі принцеса або А-силует

Плаття такого типу отримали свою назву завдяки формі, що нагадує велику букву «А». Вони прекрасно підходять дівчина з будь-яким типом фігури, за допомогою такого наряду можна приховати пишні стегна, створити ілюзію високого зросту або підкреслити ту саму «осину талію». Таке плаття є суцільнокроєним, зверху воно облягає фігуру нареченої, рельєфні шви підкреслюють її фігуру, спідниця же плавно спускається до низу в підлогу. Таке вбрання підходить для будь-якого типу весілля, будь то пишна церемонія або скромне свято в колі близькі родичів і друзів.

Для створення такої моделі сукні на весілля застосовуються різні матеріали. Якщо необхідно підкреслити жіночність і елегантність нареченої застосовуються м'які хвилясті тканини. Якщо ж в задумом дівчата лежить строгість і чіткість форм, для пошиття моделі використовуються важкі атласні матеріали.

Сукня «Русалка»

Сукня «Русалка»

Весільна сукня русалка отримало свою назву завдяки своєрідному хвоста у статі. Це плаття облягає тіло нареченої до коліна або трохи нижче, де потім розширюється, утворюючи пишний хвіст. Цей наряд найкращим чином підходить для витончених дівчат з правильними формами тіла, для повненьких дівчат воно не підійде, такий фасон не дозволяє приховувати недоліки фігури.

Плаття на весілля з стилю рік, так їх ще називають, можуть мати будь-який вид вирізів декольте і рукавів, з їх допомогою можна підкреслити саме ті частини тіла, які задумала дівчина. Якщо у вас, наприклад, чиста шкіра без недоліків, можна дозволити собі плаття без бретелей, якщо ви думаєте, що у вас не дуже привабливі руки, можна заховати їх в мереживні рукави, пишні форми в області грудей можна підкреслити глибоким вирізом, в загальному, тут доречно все.

Бальний стиль або пишне весільне плаття

Бальний стиль або пишне весільне плаття

Плаття на весілля в бальному стилі - це окрема категорія нарядів. Вони підходять тільки для урочистих пишних церемоній. Моделі такого типу мають на увазі використання багатоступінчастої спідниці і верхньої облягає частини, іноді з корсетом. Існують різні фасони подібних суконь, можуть застосовуватися глибокі вирізи, бретельки, також використовують і шлейф, тут він особливо актуальний, оскільки пишна спідниця в таких сукнях досить важкий і дівчина, одягнена в наряд, не відчуватиме особливого дискомфорту від носіння шлейфу. Верхня частина прикрашається вишивкою і бісером.

Для бальної сукні можуть застосовуватися різні поєднання тканин. Спідниця зазвичай виконується з легких тканин, для створення корсета застосовуються більш щільні матеріали.

Підходить весільну сукню такого типу дівчатам практично з лютим типом фігури. Пов'язано це з тим, що завдяки багатошаровим спідницям можна візуально зрівняти силует нареченої. Використанням декольте можна акцентувати увагу на грудях, корсет затягне талію. Єдине обмеження в придбанні такого сукні залишається для дівчат невисокого зросту. Через пишної спідниці вони будуть виглядати непропорційно маленькими.

Ампір або весільну сукню в грецькому стилі

Ампір або весільну сукню в грецькому стилі

Плаття на весілля такого типу, при уявній простоті крою, залишається дуже популярним. Пов'язано це з тим, що вони надають силуету нареченої жіночності, ніжності і загадковості. Основні їх відмінні риси - це завищена талія, легка расклешенная, що спускається в підлогу спідниця. Весільна сукня в грецькому стилі, фото яких ви можете знайти на нашому сайті, відмінно виглядає з глибоким декольте, іноді вони доповнюються короткими рукавами. Фасон спідниці може бути як просто вільно спадаючим до підлоги, так і підкреслює форми нареченої.

При виборі матеріалів, які йдуть на грецькі весільні сукні, перевагу найчастіше віддається легким: шовку або органзи, які не сковують рухи нареченої, привносячи в образ надзвичайну жіночність і легкість. Важкі матеріали теж використовуються, але їх мета вже зовсім інша. Застосовуються вони, коли необхідно домогтися строгості і якоїсь величності.

Весільна сукня в стилі ампір - це практично універсальний варіант. Але найбільш актуальними такі наряди будуть для дівчат з маленькими грудьми, шляхом підбору правильної вишивки і правильного декольте, можна домогтися візуального ефекту пишного бюста. Завищена талія і спадаюча довга спідниця допоможе приховати недоліки стегон.

Пряме відверту сукню

Пряме відверту сукню

Пряме плаття - це вузький облягаючий наряд, що спускається в підлогу без розширень. Таке плаття на весілля для нареченої виглядає просто, але, якщо використовувати додаткові аксесуари і рукава, можна отримати по-справжньому привабливий і незвичайний образ. Спідниця в таких сукнях може бути різною по довжині.

Ці наряди відкривають широкий спектр способів приховати недоліки фігури. За допомогою вирізу на грудях, знову ж таки, можна сконцентрувати на ньому увагу і візуально подовжить і облагородить шию. Якщо у дівчини широкі плечі, можна використовувати варіанти суконь з мереживними рукавами. Довга спідниця сховає недоліки ніжок і стегон.

Коротка весільна сукня

Коротка весільна сукня

Ці наряди вибирають сміливі нареченої. Такі сукні з'явилися на світових подіумах тільки в 70-х роках минулого століття, а по-справжньому актуальними стають тільки сьогодні. Виконуватися вони можуть у відповідності з різними стилями, а об'єднує їх всі незалежність від загальноприйнятих стандартів. Єдиний варіант коротких суконь, які не підходять для весілля - це облягаючі, вони не поєднуються з урочистої обстановкою, в якій буде знаходитися наречена.

Головна перевага, яким володіє таке плаття на весілля - це саме його довжина, найбільше таке вбрання підходить для дівчат, які пишаються своїми ніжками і не хочуть приховувати їх від загальних поглядів. Однак пам'ятайте, якщо ви збираєтеся організувати пишний захід, з великою масою людей, які не вибирайте цю сукню, воно прямо протилежно бального стилю і теж є окремою категорією, яка більше підходить для неформальної обстановки.

Якщо вам належить вибирати плаття на весілля, пам'ятайте, нехай ніхто і не знає краще за вас, в якому образі ви хотіли б бачити себе, але допомога досвідчених людей, які знають все про стилях весільних суконь, завжди корисна. Прислухайтеся до порад і рекомендацій, які не відмітайте їх відразу, при вступі. Вибирайте з розумом. Звертайтеся, ми завжди готові допомогти.

Перейти в каталог суконь!

Новости