Стилі катання на скейтборді для новачків і професіоналів

Скейтборд - засіб отримання адреналіну і цікавий спосіб самовираження. Останнім часом скейтбординг в нашій країні набирає все більшої популярності, а напрямків в цьому виді спорту стає все більше і більше. У цій статті ми розповімо Вам про найцікавіші і популярні стилі катання на скейтборді, а також як вибрати скейтборд під певний стиль.

У цій статті ми розповімо Вам про найцікавіші і популярні стилі катання на скейтборді, а також як вибрати скейтборд під певний стиль

Найпоширеніший вид катання на дошці - Street. Вважається, що саме Street став засновником всіх інших стилів. Він включає в себе як звичайне катання по місту, так і подолання дрібних перешкод, ковзання по бордюрах, стильні стрибки зі сходів. Все, що потрібно, щоб приборкати цей стиль - це рівна поверхня і хороша дерев'яна дошка, але як ми вже говорили, скейтбординг не стоїть на місці, а динамічно розвивається. Стали з'являтися нові скейтборд, включаючи пластикові, які дуже складно зламати, та й виглядають вони краще, але все ж це не трюкові скейти, а більше незвичайне засіб пересування по місту і частина іміджу сучасного підлітка.

Стали з'являтися нові скейтборд, включаючи пластикові, які дуже складно зламати, та й виглядають вони краще, але все ж це не трюкові скейти, а більше незвичайне засіб пересування по місту і частина іміджу сучасного підлітка

Лонгбординг - катання на довгому скейтборді, який не відривається від землі в момент руху і не призначений для трюків. Як правило, Лонгборди використовують для швидкісного спуску з гори.

Професійні лонгбордісти можуть розігнатися до 70 км / год, а дошки для Лонгбординг відчувають неймовірні навантаження, тому вони міцніші і стабільніше, але в той же час вони габаритні і в міському транспорті з ними пересуватися не комфортно. В межах міста кататися на такому скарб можна по велодоріжках або спеціально відведеним для цього місцях, але, як правило, "ласі" містечка знаходяться за містом, на височинах і обов'язково з відсутністю машин на дорозі. Так само як і скейтборд для стріту, Лонгборди "еволюціонували" в пластикові. Вони стабільніше триматися в русі, нічого зайвого не бовтається і не хитається, а головне - купити скейтборд в Мінську дуже просто. Маса відмінних моделей Ви знайдете в нашому каталозі.

Парк - один з найпопулярніших видів скейтбордингу, про який Ви точно повинні знати з фільмів. Він включає в себе катання в скейт-парку, на різних фігурах, включаючи рампу і виконання різних трюків на скейтборді. Заняття дуже небезпечне, але в той же час захоплююче і повне адреналіну, тому кататися потрібно в захисті. У цьому стилі використовуються самі звичайні дерев'яні дошки, тому що на них простіше і зручніше за все робити трюки на фігурах.

Дитячі скейтборд. Ми вирішили, що про дитячі скейти потрібно розповісти хоча б в двох словах, адже любов до спорту починається ще з малих років, а любов до скейтбордингу особливо. Катаючись на скейтборді, дитина вчиться тримати рівновагу, розвиває почуття координації і моментального мислення. Також, катання на скейті - хороша альтернатива комп'ютерним іграм, адже скейтбординг затягує і благотворно впливає на організм, що росте.

Як правило, дитячий скейт дуже легкий і барвистий. Максимальне навантаження зазвичай не перевищує 50 кг, а в іншому, скейтборд нічим не відрізняється від підліткових і дорослих моделей.

Ми пропонуємо Вам найпопулярніші, яскраві і якісні скейтборд від всесвітньо відомого німецького виробника Powerslide - кращі скейтборд для професіоналів, новачків та любителів. Спеціально для Вас, ми зібрали самі передові моделі скейтборду в каталозі!

Уточнюйте всі запитання у наших консультантів за телефонами +375 (29) 1-641-888, +375 (33) 3-641-880.

Новости