Стильне чоловіче нижню білизну

  1. Чоловічі труси
  2. чоловічі кальсони
  3. Чоловічі майки

На прохання читачів мого блогу пропоную Вашій увазі трохи делікатну, але цікаву тему чоловічої нижньої білизни. Стильний чоловік завжди дбає про власний гардеробі. Не останнє місце в ньому займає чоловіча білизна, яке повинно бути не менше елегантним і гідною кандидатурою, ніж діловий костюм або взуття . Вам цікаво, чим може порадувати сучасного чоловіка ринок нижньої білизни, і які моделі популярні в даний час? Давайте подивимося на пропозиції виробників і дизайнерів.

Варто відзначити, що стильне нижню білизну сьогодні представлено декількома напрямками - це класичне білизна чорного, білого або темно-синього кольору, або оригінальні рішення яскравих кольорів з різнокольоровими принтами. Чоловіче моделює білизна, щільно облягає тіло, що дозволяє коригувати недоліки фігури. Термо - білизна призначене зберігати температуру тіла, рекомендується використовувати в холодну погоду або для занять зимовими хобі. Тут я розповім докладніше про класичному чоловічому нижній білизні.
Варто відзначити, що стильне нижню білизну сьогодні представлено декількома напрямками - це класичне білизна чорного, білого або темно-синього кольору, або оригінальні рішення яскравих кольорів з різнокольоровими принтами

Чоловічі труси

Сучасна чоловіча мода кілька відходить від традиційних плавок (брифів), а також сімейних трусів (боксерів). Зате на зміну їм прийшли нові рішення, такі як труси бріфи - боксери. Скроєні вони як завужені боксери, а тому сидять щільно як бріфи. Даний вид чоловічої нижньої білизни має чимало переваг, так як відмінно закриває тіло, підтримує і в той же час підкреслює чоловічі гідності, що особливо подобається жінкам. Їх можна надягати під будь-які штани, в тому числі і під модні вузькі брюки - скинни.
Сучасна чоловіча мода кілька відходить від традиційних плавок (брифів), а також сімейних трусів (боксерів)
Найбільшим попитом користуються білизна з бавовняного трикотажу, мікрофібри або спандекса. Більш дорогі і якісні виробники виготовляють білизну з спандекса з додаванням тенсела. Волокна тенсела володіють унікальним для штучно створеного матеріалу властивістю, вони регулюють вологість. Тканина з цих волокон приємна на дотик, така білизна прослужить довше, і сидить краще.

Якщо розглядати нові цікаві рішення літнього сезону 2014 року, то австралійський бренд «2eros» випустив чудові короткі боксери вільного покрою Icon і Core. При цьому перші мають тонку бамбукову тканину, тоді як другі виконані з атласного шовку. Особливо порадує чоловіків соковита колірна гамма даного білизни.

Icon Icon   Core Core

Колумбійський бренд «GIGO» порадував стильних чоловіків модними трусами - Хіпс вражаючих колірних рішень. Особливу увагу приділено екзотичним абстракцій, красивим узорів, великим буквах і строкатим анімалістичні принтами, які роблять цю модель відмінною від інших, а значить неповторною і впізнаваною.
Колумбійський бренд «GIGO» порадував стильних чоловіків модними трусами - Хіпс вражаючих колірних рішень

чоловічі кальсони

Жителям північних районів, любителям зимових видів спорту, та й всім іншим представникам сильної статі, в холодну погоду, таке подовжене нижню білизну буде якраз до речі. Кальсони можна віднести до розряду «mast have», позначивши тим самим, що їх повинен мати кожен чоловік, що проживає в такому кліматі як наш. Кальсони - це не просто стильний аксесуар, але ще і турбота про власне здоров'я. Вибирайте моделі з теплою трикотажної тканини, вони практично непомітні під брюками або джинсами .

Чоловічі майки

Чоловіча майка - незамінний предмет нижньої білизни. Одягнувши майку під сорочку, в холодну погоду вона допомагає утеплитися, а в спеку вбирає вологу, не дозволяючи плям поту проявитися на сорочці. Як матеріал рекомендую вибирати моделі їх щільного бавовняного трикотажу.
Чоловіча майка - незамінний предмет нижньої білизни
Сподіваюся, що Вам сподобалася ця стаття. Напишіть в коментарях, яких виробників чоловічої білизни Ви віддаєте перевагу і чому. Діліться статтею з друзями. Бажаю Вам вдалих покупок, до нових зустрічей, друзі!

Вам цікаво, чим може порадувати сучасного чоловіка ринок нижньої білизни, і які моделі популярні в даний час?

Новости