Стильне взуття українського виробництва

  1. хамелеон
  2. BISTFOR
  3. Hemps
  4. Karabadgak Shoes
  5. Kachorovska
  6. Kasandra
  7. Petit
  8. Snezhana Nekh
  9. Solo
  10. Te-Shoes

У наших традиційних вибірках Made in Ukraine ми вже писали і про українських брендах одягу , І про майстерень, що виготовляють цікаві сумочки ... Але образ не буде завершеним без стильної, а що ще важливо, комфортною пари взуття. Звичайно ж, ми говоримо про взуття українського виробництва .

Зі шкіри та тканини, конопель і замші, яскраві, різнокольорові і стриманих відтінків, - в загальному для всіх: для нього, для неї і для дітей, - 10 українських брендів взуття.

хамелеон

Хамелеон себе позиціонує як майстерня яскравого взуття. Представлена ​​тут як взуття для чоловіків, жінок, так і для дітей. Клієнт може вибрати з ряду базових моделей, скомпонувавши колір, текстуру, підошву і навіть шнурки. Серед наявних моделей - Дезерт, уггі, еспадрільі, кеди. Незважаючи на те, що у хамелеона є сайт, більш детальний модельний ряд представлений на сторінці в Facebook.

Незважаючи на те, що у   хамелеона   є сайт, більш детальний модельний ряд представлений на сторінці в Facebook

BISTFOR

Інтернет магазин Begomsuda був створений колективом молодих фахівців, задався метою надати покупцеві якісну і зручне взуття з натуральних матеріалів. У підсумку в асортименті магазину з'явилися чоловічі, жіночі та дитячі моделі від компанії BISTFOR: туфлі, моделі, дербі, лофери, монки, балетки і спаогі. До речі, з недавнього часу в інтернет-магазині користується популярністю послуга «Я дизайнер», що дозволяє при замовленні змінити дизайн вашої майбутньої моделі.

Hemps

компанія Hemps була заснована в 2005 році дизайнером Олегом Земнуховим, який з'єднав старовинні способи і рецепти виготовлення конопляних тканин і сучасні технології виробництва взуття і аксесуарів, зберігаючи лікувальні властивості конопляного волокна. Великий асортимент як чоловічий, так і жіночого взуття доповнюється одягом і аксесуарами з конопляної тканини ручної роботи.

Karabadgak Shoes

Karabadgak Shoes створюють жіноче та чоловіче взуття і сумки ручної роботи. Історія бренду почалася з бажання створювати щось «своє», поступово бажання сформувалося в ідею шити взуття з натуральних матеріалів. Це не фабричне виробництво, кожна модель індивідуальна і може бути виготовлена ​​в єдиному екземплярі. Матеріалом в основному служить шкіра, шкіра нубук, замша з Італії та Іспанії.

Kachorovska

Кachorovska - сімейний взуттєвий бізнес, якому вже більше 50 років. Тут люблять експериментувати з формами, лініями і матеріалами. У 2013 році бренд запустив лінійку взуття та сумок, ну а всі моделі доступні на сайті компанії.

Kasandra

З 2006 року компанія Kasandra займається виготовленням жіночого модельного ряду взуття ручного пошиття. Нові колекції з'являються кожен сезон, а сама взуття виконана з матеріалів високої якості. Шкіра, хутро, велюр і різноманітні види текстилю виробництва Італії, Польщі, Туреччини та України.

Petit

компанія Petit розпочала свою роботу з виробництва взуття для дітей трохи більше року тому. Матеріалами для туфельок служить натуральна турецька та італійська шкіра, а для підошви і каблуків використовується натуральна шкіра з протиковзкою профілактикою. Взуття виготовляється в англійському стилі з сучасними мотивами в різних кольорах, тому юним модникам вдасться знайти свою унікальну пару оксфордів або Лофери.

Snezhana Nekh

Бренд Snezhana Nekh працює за трьома напрямками: виробництво взуття для дизайнерів, випуск авторських колекцій та індивідуальне пошиття. Тому взуття можна замовити як з готової колекції, вибрати з каталогу, так і створити разом з дизайнером. Пошиття займе 2-4 тижні.

Solo

Різні кольори, фактури, матеріали та стилі відрізняють студію взуття Solo . Тут ви знайдете і кеди, і мокасини, і лофери і осінні відкриті туфлі. Можливий і індивідуальний пошив, а також відправка в усі міста України.

Te-Shoes

Майстерня специализирется на пошитті повсякденного чоловічого та жіночого взуття. У модельному ряді Te-Shoes представлені в основному лофери, броги і оксфорди. Є готові моделі, з якими можна експериментувати без зміни вартості, але також надається можливість пошити взуття на замовлення з італійської та української шкіри. Максимальний термін виконання замовлення - 2 тижні.

- Читайте також: Made in Ukraine: 12 українських косметичних брендів

Новости