Стильні валянки, Zdar

  1. Основні характеристики:

9 140 крб.

Купити в Wildberries

Оригінальні валянки з якісних матеріалів і з цікавим дизайном. Ці валянки в корені відрізняються від інших моделей. Саме завдяки своїй оригінальній формі і дизайнерському рішенню вони стали користуватися популярністю і обов'язково допоможуть зробити ваш образ ще більш стильним і модним. Модель валянок від бренду ZDAR чудова тим, що складається з двох частин. Нижня частина до щиколотки є стандартні валянки з красивим оформленням. Нижня частина складається з повсті з вставками з натуральної замші. Верхня частина складається з в'язаній 100% вовни.

Валянки виконані в сірому кольорі. Підошва міцна і гнучка завдяки своїм складом: гумова підошва з конопляним волокнами. Ще однією чудовою особливістю зимового взуття є м'яка устілка, покрита шкірою теляти. 'Язані халяву має красивий, фактурний візерунок.

Про бренд: Zdar - німецький взуттєвої бренд. Продукція даної компанії відома у багатьох країнах світу. Дивно, але саме стильні і модні валянки зробили компанію такою відомою і популярною. Дизайнери даної марки говорять, що при виробництві нових моделей завжди надихаються російською культурою і традицією російських валянків.

Основні характеристики:

Цена 9 140 крб. Наявні розміри 35, 36, 38, 40 (можливо є і інші розміри) Тип валянки Назва Стильні валянки Бренд Zdar Стиль на кожен день Якість німецька якість Матеріал 100% шерсть, повсть, натуральна замша Устілка м'яка, покрита шкірою теляти Підошва гума з конопляним волокнами Висота каблука 3 см. Висота платформи 1.5 см. Висота халяви 40 см. Обсяг халяви 38 см. Колір сірий Декоративні елементи вставки із замші, в'язаний верх Країна бренду Німеччина Країна виробник Італія Сезон зима Цена 9 140 крб доставка є Можливість повернення є Оплата Готівковий розрахунок, банківськими картами (VISA, EuroCard / MasterCard і інші), Яндекс.Деньги, WebMoney, E-port, Kredit Pilot, QIWI, ASSIST.

Новости