Стильні весняні куртки 2018: 15 модних новинок ⋆ Сторінка 3 з 3

  1. Стильні жіночі джінсовки 2018 instagram.com/cheraleelyle Джінсовку - це популярна річ часів 90-х:...
  2. Фото жіночих курток весна 2018 новинки

Стильні жіночі джінсовки 2018

instagram.com/cheraleelyle

Джінсовку - це популярна річ часів 90-х: її носили і дорослі, і діти, і сьогодні, мабуть поступово повертається ностальгічна мода.

Спочатку в моду повернулися шорти - широкі, м'яті, рвані - все як у минулі часи, ну а сьогодні черга джинсової куртки - короткій, рваною, з шипами і з шкірою. Джинси, як і джинсова куртка - найзручніші речі не тільки тому, що за ними легко доглядати, і вони практично не мнуться, а й тому що джинсові речі поєднуються з багатьма речами, і особливо - зі стилем кежуал.

Зараз важко знайти дівчину у якої не було б джинсового одягу в гардеробі. Дівчат в джінсовке можна зустріти де завгодно: у парку, в кінотеатрі, в торговому центрі, на прогулянці з дитиною і навіть на побачення з коханим! Такий одяг можна купити як в крутих бутиках, так і в мас-маркетах. Дуже красиво виглядає джинсова куртка з кольоровим сукнею або сарафаном з натуральних тканин, з довжиною до коліна і з максі довжиною. Укорочена курточка буде виглядати стильно з блузкою з кольоровим принтом.

Доповнити цей образ можна простими бавовняними брюками, будь-яких відтінків і балетками. І не можна забувати про милих аксесуарах: маленькі сумочки почтальонкі, різноманітні шийні хустки і косинки. А ось поєднувати джинсову куртку з джинсами або джинсового спідницею зараз не так актуально, дуже вже схоже це поєднання на спецодяг, хоча і тотал денім можна непогано обіграти. Джінсовку - річ дуже зручна і красива. Така куртка не передбачає ні віку, ні комплекцію жінки. Їх носять дівчата будь-якої комплекції!

Стильні короткі курточки весна-літо 2018 фото

instagram.com/emmahill instagram instagram.com/cheraleelyle

Короткі куртки - завжди стильна і актуальна деталь жіночого гардеробу. Така річ - маст-хев юної, витонченої в моді дівчата. Вона чудово підкреслює достоїнства фігури і відноситься до одного з найбільш комфортних предметів одягу в будь-якому сезоні.

Фото жіночих курток весна 2018 новинки

instagram.com/emmahill

Курточна мода весняного сезону 2018 подарувала нам кілька свіжих гарячих жіночих тенденцій, до них можна сміливо віднести: куртки-сорочки, пишні рукави, рукави-ліхтарики, об'ємні «чоловічі» плечі, безрукавки-бронежилети. І, як це часто буває, подібний «експеримент заради експерименту», швидше за все, так і залишається в стадії модного анонса.

Не виключений і інший варіант: споживач-покупець поступово еволюціонує в бік нових сучасних естетичних норм, і його fashion-консерватизм буде переможений. Решта головні стильові напрями продовжили розігрувати яскраві комбіновані варіації на трендові теми попередніх сезонів, або ж спробували поєднати класичні силуети жіночих курток з безмежним креативом в деталях крою, оздоблення та фурнітури.

Решта головні стильові напрями продовжили розігрувати яскраві комбіновані варіації на трендові теми попередніх сезонів, або ж спробували поєднати класичні силуети жіночих курток з безмежним креативом в деталях крою, оздоблення та фурнітури

instagram.com/cheraleelyle

В якості повсякденного варіанту короткі куртки найбільш вдало виглядають зі стилем casual, з властивими йому джинсами, светрами-світшоти, кедами, кросівками і напівчеревиками. Але привнести жіночні нотки в такий спосіб допоможуть ботильйони на шпильці і невелика сумочка.

Власними зусиллями ви можете створити чудовий ансамбль, примірявши куртку з підібраними в тон брюками або сукнею, а завершити образ допоможуть модні окуляри, туфлі-човники і велика сумка.

А який модний тренд сподобався вам найбільше? З нетерпінням чекаємо ваших коментарів!

Читайте також: Модне взуття весни 2018: огляд трендів і тенденцій і 15 стильних варіантів

Якщо Вам сподобалася стати я, збережіть до себе і поділіться з друзями!

За матеріалами: irenastyle.ru

адаптація: krasotka.cc

А який модний тренд сподобався вам найбільше?

Новости