Стильні жіночі пальта весна 2018 - модні тенденції, тренди, фасони, образи, з чим носити?

  1. Пальто весна 2018 року - модні тенденції
  2. Модні короткі пальто весна 2018
  3. Модні довгі пальто весна 2018
  4. Модні фасони пальто весна 2018
  5. Пальто-кокон весна 2018
  6. Пальто оверсайз весна 2018
  7. Стеганное пальто весна 2018
  8. Пальто вільного крою весна 2018
  9. Трикотажне пальто весна 2018
  10. Моделі пальто весна 2018 для повних жінок
  11. Модні кольори пальто весна 2018
  12. З чим носити пальто навесні 2018?

Готуючи свій гардероб до початку весняного сезону, варто спочатку звернути увагу на верхній одяг. Завжди безпрограшним стильним рішенням вважалися вироби в строгому елегантному стилі. Моделі пальто весна 2018 - це не тільки модний вибір, який задовольнить навіть самі примхливі запити, але і практичність і впевненість образу.

Пальто весна 2018 року - модні тенденції

Нові модні колекції рясніють не тільки різноманітністю колірних рішень, а й матеріалами різних фактур. Дизайнери використовували тонкі і щільні тканини, що дозволяє підібрати модель для раннього весняного періоду, для теплих днів і універсальний варіант з відстібним підкладкою. В тренді також комбінований дизайн з використанням теплих і легких матеріалів. Давайте подивимося наймодніші жіночі пальта весна 2018:

  1. Денім. Актуальним вибором, який доповнить як строгий, так і молодіжний цибулю залишаються вироби з джинсової тканини . Модні тенденції вказують на популярність однотонного темного матеріалу, який часто доповнений контрастною рядком.
  2. Букле. Букльована шерсть виглядає набагато привабливіше і оригінальніше, ніж пресована тканину або в'язка. Безліч вузликів створюють шорстку фактуру, що відбивається і на кольорі, перетворюючи монохром в меланж.
  3. З оксамиту. Модною новинкою цього сезону стала верхній одяг з елегантного блискучого матеріалу. Красива вечірня тканину в поєднанні зі строгим кроєм допоможе підкреслити витонченість і витонченість.
  4. З хутром. У колекціях демісезонного одягу така тепла обробка як хутро не скасовується. Натуральний або штучний ворс актуальний в густому довгому дизайні, доповнюючи плечі, комір , Рукава і навіть кишені.

Модні короткі пальто весна 2018

У нових колекціях дизайнери підкреслили тенденцію, де функціональні напівпальто відходять на другий план. Однак це не означає, що короткі фасони зовсім вийшли з моди. Число моделей значно скоротилося, і в тренді залишився акуратний прямий крій з лаконічним коміром-стійкою або відкладним широким елементом. Модні пальто весна 2018 оброблені укороченим рукавом ¾, що в поєднанні з довгими рукавичками або масивним браслетом допоможе підкреслити жіночність і вишуканість образу.

Модні довгі пальто весна 2018

Елегантність максимальної довжини на відміну від коротких виробів, навпаки, набирає обертів. Найстильніші жіночі пальта весна 2018 представлені з подолом до середини ікри. Таке рішення допомагає акцентувати витонченість фігури і водночас не приховує стрункі ніжки. Модним трендом стали моделі-трансформери. У цьому випадку поділ представлений в широкій летить формі і виступає відстібним елементом. Знявши спідницю, ви отримаєте акуратну курточку. Такий одяг став універсальним вибором на весь період міжсезоння.

Модні фасони пальто весна 2018

На сьогоднішній день підібрати стильний варіант елегантною верхнього одягу, який відповідає останнім тенденціям і допоможе задовольнити індивідуальні вимоги, не складає особливих труднощів. Дизайнери пропонують гарні і практичні фасони для будь-якого типу фігури . Прислухаючись до порад стилістів, обрана модель допоможе акцентувати найпривабливіші зони, приховати можливі недоліки конституції і скорегувати непропорційне тіло. Давайте ж подивимося, які пальто будуть в моді навесні 2018:

  1. Пальто-пончо весна 2018. Цей фасон став модним трендом завдяки вдалому поєднанню вільного крою і жіночною форми. Безрукавний пончо прийшов на зміну вже неактуальна кейп і приїлася трапеції.
  2. Двобортне. Застібка на два борти залишається найпопулярнішим рішенням. Такий дизайн акцентує строгий стиль і стриманість образу, підкреслюючи елегантність і впевненість модниці.
  3. Пальто-класика весна 2018. Самим безпрограшним і універсальним для будь-якого типу зовнішності вважається елемент гардероба в класичному стилі. Прямий або приталений силует, помірний поділ, акуратний комір або його відсутність, прихована застібка або невеликі гудзики - ось головні відмінності моделей-класика.
  4. Без рукавів. У моді залишився безрукавний дизайн. Фасони-жилетки з кашеміру, вовни, джинса і навіть оксамиту представлені як в приталенном силуеті, так і вільному оверсайз , Чоловічому стилі, на двобортною застібці.

Пальто-кокон весна 2018

Вироби коконообразной форми в новому сезоні актуальні в довжині до середини ікри. І в цьому випадку від придбання стильного одягу варто утриматися дівчатам з повними ногами, оскільки цей недолік стане в образі яскравіше. А ось для дівчат зі стрункою зовнішністю і худишкам кокон стане відповіддю на питання, які фасони пальто в моді навесні 2018. Дизайнери представили такі вироби з щільних тканин, які добре тримають і підкреслюють цікаву овальну форму.

Пальто оверсайз весна 2018

Фасон «не з свого плеча» залишається найпопулярнішим вибором на кожен день. Об'ємні моделі в нових колекціях представлені зі шкіри, плащової тканини на бавовняній підкладці, кашеміру і шерсті. Тут часто занижена лінія плеча і подовжений рукав поєднуються з завужені подолом. Для довгих виробів актуальні елементи чоловічого стилю - гострі плечі, відкладний комір, широкий прямий силует. Коротка одяг виглядає більш акуратно, але об'ємний силует залишається незмінним. Модне пальто оверсайз весна 2018 привабливо не тільки своєю масивністю, але помітними квітами.

Стеганное пальто весна 2018

Актуальним вибором на ранній період міжсезоння вважаються вироби з утепленої болоньи, оксамиту, деніму або плащової тканини. Такі моделі часто утеплені тонким шаром синтепону або доповнені флісовій підкладкою. Подібні рішення вдалі в момент, коли в громіздкою зимовому одязі вже жарко, але для легких луків погода ще невідповідна. Найкрасивіші пальто весна 2018 представлені в фасон сукні. Приталений силует, що облягає верх і широка летюча спідниця - ідеальні варіант для акцентуації жіночності і вишуканості. Цікаво і оригінально виглядає одяг асиметричного крою.

Пальто вільного крою весна 2018

Якщо ви шукайте зручний повсякденний варіант для активної носки, варто зупинитися на одязі вільного крою. Найпопулярніші такі моделі представлені в класичному і чоловічому стилі. Тут актуальною довжиною вважаються міді і міні. Вільне пальто весна 2018 - тренд, який стане основою вашого базового гардероба. Адже в ранній ще холодний період під такий одяг можна надіти навіть самий товстий светр . У сезон, коли вранці ще холодно, але вдень вже буває жарко, ця модель доповнить легкий образ з блузкою або тонким регланом.

Трикотажне пальто весна 2018

Одними з найбільш зручних вважаються моделі з трикотажу. І в цьому випадку комфорт і практичність способу обумовлені податливою тканиною, яка адаптується під будь-які параметри завдяки еластичності. Стильне пальто весна 2018 з трикотажу популярно в фасон халат. У нових колекціях дизайнери представили такі вироби без застібки з закругленими краями Подолу і широким контрастним поясом в комплекті. У моді залишається верхній одяг з в'язаного трикотажу. Але варто пам'ятати, що в дощову погоду таке рішення буде неактуальним.

Моделі пальто весна 2018 для повних жінок

Для дівчат з фігурою plus size вибір верхнього одягу вважається особливо складним. Адже таким модницям важливо підібрати вдалий варіант не тільки у відповідність з модними тенденціями і особистими уподобаннями, а й особливостями своєї конституції. Важливо, щоб елегантний елемент гардеробу максимально приховував небажані зони і акцентував привабливість. Наймодніші пальто весна 2018 роки для повних представлені такими рішеннями:

  • довжиною до середини стегна або міді;
  • прямим або приталеним силуетом;
  • з косою блискавкою;
  • з укороченим рукавом;
  • декоративної або функціональної застібкою під грудьми.

Модні кольори пальто весна 2018

Різноманітність колірних рішень елегантною верхнього одягу в нових колекціях допоможе підібрати стильний варіант не тільки на свій смак і під основний індивідуальний стиль, а й відповідно до цветотипом. В квітучий період міжсезоння в тренді залишаються стримані і помітні відтінки, як холодної, так і теплої палітри. Стильним вибором залишаються контрастні двох і триколірні поєднання. Але давайте детальніше розберемося, які забарвлення актуальні для пальто весна 2018 року:

  1. Класична палітра. Краса вимагає жертв рішення залишаються універсальними для образів будь-якого стилю. Але не варто відмовлятися і від поєднання двох класичних тонів, і від середніх відтінків палітри - сірого, графітового, мокрий асфальт і інших.
  2. Яскравий монохром. Любителькам помітних однотонних рішень дизайнери радять звернути увагу на такі забарвлення, як червона в будь-якому відтінку, зелена, синя і пастельні тони. Адже саме такі кольори в тренді.
  3. Квітковий принт. Квіти допоможуть підкреслити позитивний настрій образу і відповідність сезону. У моді як великий, так і дрібний абстрактний мотив.
  4. У смужку. Вибираючи геометричний принт, варто знати, що наймоднішим залишається смугастий малюнок. При цьому забарвлення може бути простий рівною або складної ламаної.

З чим носити пальто навесні 2018?

Створюючи образ із суворим елементом верхнього одягу, варто розуміти, що така деталь завжди буде головною. Тому елегантну річ краще доповнювати або використовувати в якості фону для стильних доповнень. Давайте ж подивимося наймодніші образи в пальто весна 2018:

  1. Аксесуари. Короткі однотонні вироби можна доповнювати будь-якими прінтованнимі і яскравими хустками на шию, снуд або шарфом. Вдалим вибором стане і жіночна капелюшок .
  2. Взуття. Вибір завершення залежить від стилю образу в цілому. Елегантний одяг універсальна як для класичного взуття, так і для спортивної. Але останній варіант передбачає лаконічні кежуальние фасони без яскравої обробки і декору.
  3. Сумка. Універсальним варіантом до будь-якої моделі верхнього одягу вважається ручної саквояж або місткий аксесуар обтічної форми. Жіночні та витончені образи відмінно доповнить маленька крос-боді, а для кежуальних луків актуальні рюкзаки .

З чим носити пальто навесні 2018?

Новости