Стильний Hand Made! Браслети Шамбала з натуральних каменів! Від 69 грн.!

  1. опис акції Не знаєте, що подарувати своїй другій половинці на День Валентина? Кращий подарунок -...

опис акції

Не знаєте, що подарувати своїй другій половинці на День Валентина? Кращий подарунок - це прикраса, яка підкреслить її стиль і інтелект! Браслет "Шамбала" - це саме такий подарунок!

Стильний Hand Made! Браслети Шамбала з натуральних каменів! Від 69 грн.!

Від 69 грн

Прикраси Шамбала широко відомі своїм стильним дизайном і дивовижною, позитивною енергетикою. Вони стали символом вишуканості, краси і впевненості.

сердолік - талісман любові. Він притягує до свого власника симпатію осіб протилежної статі і допомагає відшукати і утримати справжню любов. А якщо ви вже знайшли своє щастя, то сердолік - прекрасний сімейний талісман, він знову запалює пристрасть між подружжям, зберігає мир і спокій, вберігає від невірності.

З давніх-давен бірюза вважається каменем закоханих. Якщо у відносинах між чоловіком і жінкою намічається криза, їм рекомендується взятися за руки, а між долонь затиснути маленький шматочок бірюзи, закрити очі і просидіти так деякий час. Камінь призведе до гармонії чоловічу і жіночу енергію і посилить почуття. Камінці бірюзи, покладені в келих для вина і поставлені в спальні подружжя, зміцнюють відносини і зберігають в сім'ї мир і спокій.

Вважається, що подарований браслет Шамбала з бірюзи коханою людиною скріплює ці відносини і дає вихід на їх новий рівень.

Такий подарунок оцінить будь-яка модниця!

Опис акції Не знаєте, що подарувати своїй другій половинці на День Валентина?
Опис акції Не знаєте, що подарувати своїй другій половинці на День Валентина?

Новости