Страхування вантажів при автоперевезеннях. Страхування перевезення вантажів в ТрансЛогістік. Застрахувати вантаж з гарантією його збереження

  1. СТРАХУВАННЯ ВАНТАЖІВ ПРИ Автоперевезення з «ТРАНСЛОГІСТІК» (ЕКАТЕРИНБУРГ)
  2. УМОВИ СТРАХУВАННЯ ВАНТАЖУ
  3. СТРАХОВКА ВАНТАЖІВ ПІД ЧАС ПЕРЕВЕЗЕННЯ З «ТРАНСЛОГІСТІК» І «Росгосстрах»

Страхування вантажів при автоперевезеннях - один з найбільш поширених видів страхування в Росії. Всі, хто хоч раз стикався з автомобільної доставкою або чий бізнес пов'язаний з вантажоперевезеннями , Розуміють ймовірність ризиків в транспортному справі. Неякісні дороги, нестабільні погодні умови, маневри «лихачів» на трасі можуть обернутися пошкодженням вантажу навіть при його транспортуванні самим досвідченим водієм.

Тому необхідно заздалегідь подбати про захист свого вантажу і бізнесу. Поняття і зміст послуги «страхування вантажів» має на увазі під собою відшкодування збитків, зумовлених пошкодженням вантажу в процесі його транспортування.

Особливо важливо застрахувати міжнародний вантаж , Так як виїзд за межі рідної країни істотно збільшує ризик виникнення небезпечної ситуації. Однак і в межах Єкатеринбурга збереження вантажу часто знаходиться під загрозою.

Страховка вантажу при перевезенні убезпечить вас від фінансових втрат: при пошкодженні або повної втрати вантажу страхова компанія компенсує вам втрати. Однак не всі фірми-страхувальники сумлінно виплачують належні компенсації. І хоча на сьогоднішній день багато транспортних компаній пропонують своїм клієнтам страхування вантажу, важливо укласти договір з тим перевізником, чиї послуги застраховані в надійною і перевіреною організації.

СТРАХУВАННЯ ВАНТАЖІВ ПРИ Автоперевезення з «ТРАНСЛОГІСТІК» (ЕКАТЕРИНБУРГ)

Переваги роботи з нашою компанією:

  1. Всі вантажі, що доставляються компанією «ТрансЛогістік», є застрахованими незалежно від виду транспорту - від «Газелі» до фури.
  2. страхуванню підлягають вантажоперевезення в межах міста Єкатеринбурга, на території Росії і в країнах зарубіжжя.
  3. Страхування в категорії «з відповідальністю за всі ризики» має на увазі максимальне охоплення страхових випадків;
  4. Наша відповідальність в сфері експедиторських послуг застрахована в розмірі 5 000 000 рублів на один страховий випадок.
  5. Вартість страхування вантажу вже включена в наші тарифи;
  6. При настанні страхового випадку ми візьмемо на себе роботу зі страховою компанією і складання всієї необхідної документації.
  7. Наш страховий партнер - ВАТ «Росгосстрах», надійна і перевірена компанія з майже віковим досвідом роботи.

«Росгосстрах» - один з найбільш надійних страхувальників на території Російської Федерації, більше 90 років є надійним захистом для мільйонів клієнтів від найрізноманітніших ризиків.

Рейтингове агентство «Експерт РА» присвоїло СК «Росгосстрах» рівень надійності А ++, що означає «Виключно високий».

Захист наших вантажів компанією, визнаної російським страховим лідером, гарантує їх збереження і грунтовність роботи «ТрансЛогістік».

УМОВИ СТРАХУВАННЯ ВАНТАЖУ

Наш страховий партнер практикує індивідуальний підхід до кожної угоди по автомобільної перевезенні вантажу.

Розмір вартості страхового захисту залежить від багатьох умов, як то:

  1. категорія страхування;
  2. фізико-хімічні властивості вантажу, його обсяг;
  3. крихкість вантажу;
  4. його ліквідність;
  5. вид транспорту;
  6. відстань перевезення і специфіка транспортування;
  7. додаткові заходи безпеки;
  8. та інші.

Тому розмір передбачуваних страхових виплат визначається конкретно для кожного перевезення вантажу автомобільним транспортом.

СТРАХОВКА ВАНТАЖІВ ПІД ЧАС ПЕРЕВЕЗЕННЯ З «ТРАНСЛОГІСТІК» І «Росгосстрах»

Захист наших вантажів компанією, визнаної російським страховим лідером, гарантує їх збереження і грунтовність роботи «ТрансЛогістік». А ми, зі свого боку, обіцяємо зробити все можливе, щоб страховий випадок і зовсім не настав.

Новости