Street style: 10 кращих образів в жовтому кольорі

Жовтий колір - один з найбільш літніх і яскравих. І ми в захваті від того, наскільки сонячним він робить навіть самий похмурий день. Адже в жовтому просто неможливо сумувати і вдаватися до смутку. Жовтий колір - один з найбільш літніх і яскравих media.vogue.com

Дивись нашу нову добірку з 10 кращих вуличних образів в жовтому кольорі і черпай ідеї для створення бездоганного річного лука.

Якщо зовсім скоро тобі належить стати почесною гостею на весіллі найкращої подруги, зверни увагу на жовту сукню максі з гофрованої тканини.

lookbook.nu

Часто дівчата створюють нудні офісні образи лише тому, що бояться вийти трохи за рамки звичного. Але навіть на роботі ти можеш бути яскравою і стильною. Мереживна спідниця міді і майка з шовку чудово поєднуються між собою.

lookbook lookbook.nu

Влітку дуже хочеться, щоб шкіра дихала, і до тіла нічого не прилипало, тоді, звичайно, варто звернути увагу на сукні вільного крою. Подивися, як красиво поєднуються між собою життєрадісний жовтий і похмурий чорний.

lookbook lookbook.nu

Ми в захваті від суконь з нижнім воланом або заниженою басків. І звичайно ж, настійно рекомендуємо надіти таке плаття лимонного кольору відразу після того, як повернешся з відпустки, - ти побачиш, як красиво воно відтіняє твій загар.

lookbook lookbook.nu

Вечорами вже стало прохолодніше? Накінь на плечі річну вітровку і акуратно пов'яжи на шию хустку.

lookbook lookbook.nu

Не забувай про те, що легкі напівпрозорі сукні максі дуже романтичні, тому розглянемо цей варіант, коли зберешся на побачення.

lookbook lookbook.nu

А як щодо короткого сарафана з відкритими плечима? Адже він такий кокетливий, схожий на тебе!

lookbook lookbook.nu

Одним з ідеальних варіантів для офісу стане плаття до колін в поєднанні з червоними босоніжками. Доповни образ прикрасами з натуральних каменів.

lookbook lookbook.nu

Неможливо пройти повз такого стильного образу з вже улюбленими брюками-кюлотамі, вони просто створені для кроп-топів.

lookbook lookbook.nu

А як тобі такий діловий і в той же час грайливий костюм-двійка? Залежно від кольору і фасону блузи твій наряд кожен раз буде виглядати по-новому.

lookbook lookbook.nu

Чи не правда, після перегляду цієї неординарної добірки настрій покращився? Так швидше поповни гардероб жовтими речами, і у тебе завжди буде відмінний настрій!

Новости