Штрих-коди стандарту Code 93

  1. Схожі зчитувачі штрих-кодів

Схожі зчитувачі штрих-кодів

Серія DataMan 150/260

Зчитувачі DataMan 150/260 можуть декодувати навіть значно пошкоджені, подряпані і погано надруковані одномірні і двомірні штрих-коди.

Штрихкод стандарту Code 93 є оновленою, більш захищеною і компактною версією штрихкоду стандарту Code 39, який містить як літери, так і цифри. Даний штрихкод використовується в сферах військової промисловості і автомобілебудування, а також поштою Канади для кодування спеціальної інформації про відправленнях.

Оформити оптовий замовлення зчитувачів штрих-кодів

Специфікації: Як і Code 39, штрихкод стандарту Code 93 має початковий і кінцевий символи, які не можуть бути виражені у вигляді звичайних символів ASCII, а замість цього, як правило, позначені «*». Після початкового символу знаходяться кодовані дані. Як і у випадку з кодом стандарту Code 39, кожна буква представлена ​​у вигляді певного числового значення. Після кодованих даних знаходиться контрольний знак, що складається з двох символів, який забезпечує точність даних в разі їх введення ручним способом. Два символи називаються «Modulo-47 Контрольний знак C» і «Modulo-47 Контрольний знак К». Певне комбінування чисел в штрих-коді дає залишок, а відповідна буква чи цифра перетвориться в «Контрольний знак C» або «Контрольний знак K». Після контрольної цифри знаходиться зупинний символ з наступним завершальним штрихом, який вказує на кінець штрих-коду.

Переваги: Штрихкод стандарту 93, на відміну від Code 39, є більш коротким і ефективним, і має великий резервом даних, що забезпечує високий рівень захисту. Даний штрихкод також містить 5 спеціальних символів, яких не має штрихкод стандарту Code 39.

Недоліки: На відміну від штрих-коду стандарту Code 39 в специфікації Code 93 використання контрольного знака є обов'язковим, оскільки даний штрихкод не містить самоконтролю знака.

Схожі штрих-коди:
Code 39 - старіша версія коду стандарту Code 93. Це був перший штрихкод, в якому використовувалися як літери, так і цифри.

Новости