Студентська віза в Великобританію: нові правила

До уваги всіх студентів, які збираються найближчим часом відправиться на навчання до Великобританії! Британське посольство вводить новий список тестів з англійської мови, необхідних для отримання студентської візи!

З 6 квітня 2015 року Міністерство внутрішніх справ Великобританії зобов'язало британські візові центри приймати на оформлення візи Tier 4 (більше 6 місяців навчання) тільки результати по тесту IELTS (International English Language Testing System) або спеціальних іспитів ISE (Integrated Skills in English) і GESE ( Graded Examinations in Spoken English).

Раніше список тестів на отримання візи даного типу був значно ширше, можна було подаватися і з результатами Кембриджських екзаменів, і з TOEFL (Test of English as a Foreign Language). Однак саме TOEFL став причиною таких змін, адже останнім часом почастішали факти шахрайства при здачі цього тесту. В результаті британці вирішили повністю переглянути список можливих для подачі на візу іспитів.

Згідно з новими правилами, британське посольств про може приймати результати за тестами з попереднього списку до 5 листопада 2015 року, проте тільки в тому випадку, якщо "старі" тести здавалися до 5 квітня.


Іспити ISE і GESE здаються виключно на території Великобританії в акредитованих центрах Trinity College London, а ось центри IELTS знаходяться по всьому світу Іспити ISE і GESE здаються виключно на території Великобританії в акредитованих центрах Trinity College London, а ось центри IELTS знаходяться по всьому світу. Виходячи з цього, можна передбачити, що саме IELTS буде користуватися найвищою популярністю у студентів.

Оскільки IELTS є досить складним іспитом, для успішної його здачі необхідна серйозна комплексна підготовка. Ми радимо готуватися до цього тесту виключно за кордоном, адже навчаючись в мовному середовищі, у Вас буде набагато більше шансів як слід вивчити англійську, а також адаптуватися до особливостей освітнього процесу за кордоном. Такий багаж досвіду і знань допоможе Вам не тільки успішно здати IELTS, але і в подальшому без проблем навчатися на академічній програмі в британському вузі.

Освітнє агентство "Старт Плюс" пропонує широкий вибір курсів з підготовки до здачі IELTS в різних країнах світу. На нашому сайті Ви можете ознайомиться з програмами, які пропонують навчальні заклади таких англомовних країн, як Великобританія, Ірландія, США, Канада, Австралія, Нова Зеландія та інших країн світу.

Підібрати підходящу для Вас програму допоможуть менеджери "Старт Плюс". Звертайтеся в агентство будь-яким зручним для Вас способом! Перейти в розділ "Контакти".

Новости