Створення PayPal рахунку в Білорусі

  1. Стаття "Створення PayPal рахунку в Білорусі" !!! Якщо у Вас був старий аккаунт Пейпал, зареєстрований...
  2. Реєстрація в системі Paypal для Білорусі з 17 червня 2014 р.
  3. Інструкція по прив'язці карти до Paypal
  4. Додаткові відповіді на питання
  5. Корисна інформація
  6. додатково:
  7. Ще статті по темі:
  8. Схожі записи:

Стаття "Створення PayPal рахунку в Білорусі"

!!! Якщо у Вас був старий аккаунт Пейпал, зареєстрований на іншу країну, читайте статті - Як зареєструвати Paypal в Білорусі по-новому з червня 2014? і Як видалити акаунт Paypal?

Про систему PayPal:

Чому всі магазини світу працюють тільки з нею і так люблять.
- рефандов - повернення грошей покупця за оплачений товар;
- Диспут - суперечка онлайн, якщо покупець вважає, що товар не відповідає опису або не отримана;
- Страховка - якщо продавець повинен повернути гроші, а у нього їх немає, суму до $ 200 поверне Paypal.

Комісія:
- Відкриття та обслуговування аккаунта в системі безкоштовно.
- Купівля товару безкоштовно (ebay, amazon і інші магазини).
- Надіслати грошові кошти або отримати грошові 3,4% + $ 0,30 USD
- Отримати оплату, якщо Ви продаєте товар від 2,4% до 3,4% + $ 0,30 USD

Підведемо підсумок:
PayPal дуже надійна система зі своїми плюсами і мінусами, вже 4 роки працюю з ebay, були випадки, що продавці надсилали неякісний товар, або взагалі не висилали. Завдяки диспуту в 100% випадках повертав гроші, що не скажеш про WebMoney - кидають на право наліво (добре хоч з'явилася протекція).

Тільки одне АЛЕ: жителям СНД заборонено приймати платежі, тобто на Ваш рахунок в системі Paypal кошти можуть перераховувати, але вивести їх на свою банківську картку Ви не зможете, треба користуватися посередниками або міняти на інші електронні валюти і виводити з них, т. е аккаунт призначений тільки для покупок. У даній статті ми розглянемо реєстрацію PayPal в Білорусі за новими правилами після офіційного додавання нашої країни в список країн обслуговування системи PayPal, а сталося це 17.06.2014г.

Реєстрація в системі Paypal для Білорусі з 17 червня 2014 р.

  1. Переходимо на сайт платіжної системи PayPal
  2. Натискаємо «Увійдіть»
  3. У списку вибираємо країну (Довгоочікувана - Білорусь! Дивно, але для нас передбачений англомовний інтерфейс, вірніше навіть немає списку для вибору мов, думаю, це тимчасово
  4. Вибираємо тип аккаунта - Individual
  5. Заповнюємо особисті дані латиницею відповідно до паспортних даних, вказуємо адресу за пропискою в паспорті, номер телефону в міжнародному форматі без +, далі натискаємо кнопку «Agree and Create Account»

  6. вводимо капчу
  7. На наступному кроці нам пропонують відразу прив'язати карту, і ми можемо це зробити)))))))))

Інструкція по прив'язці карти до Paypal

  1. Прив'язуються тільки карти Visa і MasterCard. Вводимо номер карти, термін дії і CSC-код (3 цифри ззаду карти), натискаємо «Continue '
  2. Отримуємо сторінку, що карта додана (на цьому кроці блокується 1 $) потім його повернуть. Всі наш аккаунт зареєстрований, але очікує верифікації, для цього потрібно підтвердити карту - в My account- Status натискаємо Get verified, тиснемо «Continue» і з карти списується 1,5 євро, які потім повернутися назад, тобто на карті повинні бути кошти не менше 1,5 євро :.

  3. Далі отримуємо сторінку, на якій пояснюється, куди треба бігти і де шукати заповітний 4-значний код, вона буде англійською, на скрині переклад:

    Далі отримуємо сторінку, на якій пояснюється, куди треба бігти і де шукати заповітний 4-значний код, вона буде англійською, на скрині переклад:

  4. Йдемо в інтернет-банкінг і там у виписці знаходимо заповітний код: РРі4ціфри. Вводимо в поле і натискаємо Confirm card.

    Confirm card

  5. Карта прив'язана, тепер підтверджуємо свій e-mail. На ящик, вказаний при реєстрації, прийде лист від Paypal, натискаємо Activate My account.
  6. На ящик, вказаний при реєстрації, прийде лист від Paypal, натискаємо Activate My account

  7. От і все! YYes !!!

Вітаю Ви повноцінний власник аккаунта PayPal, Ви можете купувати все, що захочете

Додаткові відповіді на питання

1. Після реєстрації на PayPal і прив'язки карти у мене на рахунку PayPal нульовий баланс (0.00 $). Як поповнити рахунок?

Поповнювати рахунок не потрібно, тому що при оплаті потрібна сума автоматично запитується з картки, миттєво потрапляє на баланс PayPal-а і проходить оплата. Т.к ви гроші на PayPal не одержуєте, то в особистому кабінеті на PayPal завжди буде баланс 0.00 $.

2. Якщо я підключу картку до PayPal-у, чи зможу я оплачувати / використовувати картку в інших інтернет магазинах і т.д.?

Звичайно, зможете. Підключення картки до PayPal ніяк не обмежує її використання в інших місцях.

3. Щоб оплачувати покупки через PayPal, чи обов'язково підключати інтернет банкінг?

Краще підключити. Інтернет банкінг ви підключаєте лише для свого ж зручності.

4. Я купив лот на eBay, але мені посилка не дійшла і повернули гроші. Я не бачу їх на балансі в PayPal і на картці їх немає. Що робити?

Якщо вам повертають гроші, то вони на картці з'являться лише через 5 банківських днів. Тому кипиш піднімати не треба, а всього лише трохи почекати

5. Мені кілька разів повертали гроші з різних приводів (не дійшла посилка, дійшла розбита і т.д.). Чи треба мені ходити до податкової і платити податок? Все-таки гроші прийшли на картку з-за кордону ...

Я спеціально запитував у банку, чи будуть проблеми, мені сказали, що це повернення грошей, за неякісну покупку і т.д., тому нічого платити не треба. Також мені сказали, що в крайньому випадку ви можете взяти роздруківки з того ж PayPal-а, де ці операції відображені як повернення, і підтвердити, що це не заробіток, а саме повернення грошей. Податок треба платити, якщо за рік на вашу карту прийшло грошей більше, ніж ви клали на неї. Тоді з різниці і сплачуватися. »

6. Скажіть, яку картку краще зробити? У доларах США або в білоруських рублях?

У чому вам зручніше, в тій валюті і робіть картку. Якщо при оплаті валюта картки не збігається з валютою оплати, то вона автоматично конвертується за поточним курсом банку в потрібну валюту.

7. А що значить Shipping address - unconfirmed (Адреса доставки - Чи не підтверджено)? Це на щось впливає?

Це означає, що вашу поштову адресу не підтверджений. Якщо ви з Білорусі, то можете навіть і не пробувати підтверджувати його (посилати копію паспорта і т.д.), тому що полюбому закриють аккаунт - вони з Білоруссю не працюють. Як правило, з непідтвердженими адресою проблем не виникає, хоча пару раз я бачив в описі лотів, що продавець не відсилає посилки на непідтверджені адреси ( «All our items will be shipped to buyer's PayPal address, please confirm your address on PayPal before you buy it »). Сам з такими проблемами жодного разу не стикався. Є магазини, які дають міняти адреси повністю, в тому числі і країну на Білорусь.

8. Як можна дізнатися чотирьох значний код, потрібний для підключення картки до PayPal, якщо не подключени інтернет банкінг?

Йдете в банк з паспортом і просите роздруківку останніх за місяць операцій по картці.

9. Не можу оплатити лот на eBay, видає щось типу «Sorry, we could not complete your request at this time . If you encounter this message more than once, please contact us, and we'll do our best to help ». Що робити?

На eBay на сторінці оплати спробуйте справа вибрати адресу, яку ви вказали на PayPal. Якщо після цього помилка все одно залишається і лот не оплачується, то треба спробувати оплатити в інший час - це вже косяк самого сайту eBay.

Корисна інформація

1) У разі скасування платежу, кошти повинні повернутися на карту автоматично протягом 30 днів. Але якщо використовувалися кошти з рахунку paypal, то тут двояка ситуація: гроші можуть повернутися на рахунок або на карту, як пощастить.

2) Якщо Вас заблокували в paypal і якийсь товар виявився начебто сплаченим, краще просити про відправку замовлення, мотивуючи що сплачена сума може Ви не повернутися з-за блокування облікового запису. Якщо все ж буде повернення, відразу зв'язатися з тих. підтримкою paypal і уточнити у них ситуацію. Повернення з заблокованого paypal може затягнуться до 3 місяців.

3) Чи не прив'язуйте Ваш профіль paypal до профілю еВау, при блокуванні аккаунта paypal доведеться заводити також новий акаунт на ebay.

4) 1.5 € можна використовувати при оплаті покупки коли валюта лота збігається з валютою залишку в paypal. Або провести конвертацію в цікаву для Вас валюту і знову ж використовувати при оплаті.

Величезне спасибі краще коментатору сайту Анатолію, який додав свої пропозиції.

додатково:

Сайт інтернет банкінгу www.sbsibank.by

Ще статті по темі:

Якщо у Вас немає PayPal, Ви завжди можете замовити через посередника:
Якщо у Вас немає PayPal, Ви завжди можете замовити через посередника:

Схожі записи:

Джерело: Поради психолога Як поповнити рахунок?
3. Щоб оплачувати покупки через PayPal, чи обов'язково підключати інтернет банкінг?
Що робити?
Чи треба мені ходити до податкової і платити податок?
6. Скажіть, яку картку краще зробити?
У доларах США або в білоруських рублях?
7. А що значить Shipping address - unconfirmed (Адреса доставки - Чи не підтверджено)?
Це на щось впливає?
8. Як можна дізнатися чотирьох значний код, потрібний для підключення картки до PayPal, якщо не подключени інтернет банкінг?
Що робити?

Новости