Створити електронний гаманець PayPal

  1. Підготовка до реєстрації
  2. Вибір карти для прив'язки до рахунку
  3. Реєстрація на PayPal
  4. Прив'язка кредитної картки
  5. Верифікація пошти та кредитної картки

У наш час все популярнішими стають системи електронних платежів У наш час все популярнішими стають системи електронних платежів. Однією з них є PayPal, яка прийшла в Росію і країни СНД відносно недавно. Закономірно, що у користувачів виникає маса питань, з приводу реєстрації та використання системи, один з найбільш частих - як створити гаманець PayPal.

Зміст статті

Підготовка до реєстрації

Перш ніж переходити безпосередньо до реєстрації облікового запису на PayPal , Слід підготуватися. Справа в тому, що при реєстрації у вас можуть виникнути певні питання:

  • Яку електронну пошту краще використовувати.
  • Який тип аккаунта вибрати.
  • Яку карту краще прив'язати.

В першу чергу слід визначитися з тим, яку пошту краще використовувати. Ви повинні віддавати собі звіт, що PayPal - це система платежів, а значить, ви будете мати справу з віртуальною валютою, яка еквівалентна доларам США.

Читайте також

Якщо ваша пошта буде недостатньо захищена, ваш гаманець зможуть зламати і викрасти кошти. Тому не рекомендується використовувати безкоштовні ящики, такі, як Mail.ru, Yandex.ru і так далі. Найкраще використовувати пошту від Google (Gmail.com). Вона має найкращий рівень захисту.

Також, перш ніж відкрити рахунок на PayPal, потрібно визначитися, з якою метою ви це робите. Справа в тому, що вам потрібно буде вибрати один з двох типів облікового запису:

  • Особиста (Personal) - це рахунок для фізичних осіб. У вас буде можливість оплачувати товари і послуги через інтернет, переказувати кошти на інші віртуальні гаманці і так далі.
  • Корпоративна (Business) - це обліковий запис для юридичних осіб, яким потрібна система для прийому платежів через інтернет. Наприклад, якщо у вас є свій інтернет-магазин. Даний тип аккаунта відкриває перед користувачем більше можливостей, наприклад, ви зможете виставляти рахунки своїм клієнтам, приймати онлайн-платежі.

Даний тип аккаунта відкриває перед користувачем більше можливостей, наприклад, ви зможете виставляти рахунки своїм клієнтам, приймати онлайн-платежі

При виборі типу облікового запису на екрані ви побачите повний опис можливостей обох акаунтів. Варто відзначити, що після реєстрації в будь-який момент ви зможете при необхідності змінити тип рахунку.

Вибір карти для прив'язки до рахунку

Останнє питання, але не за важливістю - це вибір банку для роботи з PayPal . Справа в тому, що для використання всіх можливостей системи вам доведеться прив'язати пластикову карту банку. При цьому, при оплаті товарів через PayPal, якщо на віртуальному рахунку буде недостатньо грошей, відсутня сума буде списана з прив'язаною карти. Це дуже зручно, так як вам не доведеться поповнювати віртуальний гаманець. Конвертація відбувається автоматично за курсом, встановленим Нацбанком на момент оплати товару.

У виборі банку у вас широкий асортимент. По-перше, ви можете оформити кредитку практично будь-якого банку Росії. З цим проблем не буде. Поповнювати віртуальний гаманець з такої карти можна. Але виводити кошти з PayPal на карти російських банків офіційно неможливо.

Звичайно, ви можете скористатися послугами онлайн-обмінників, але при цьому з вас буде списуватися досить велика комісія (8-15% в залежності від сервісу, курсу обміну, кількості доступних засобів і так далі).

Читайте також

По-друге, можна оформити віртуальну карту в будь-якій валюті, в тому числі і в доларах США. Тут вибір банків також широкий. Можливості такої карти трохи ширше звичайних, але все ж виведення коштів на неї буде неможливий.

Є більш легкий і вигідний спосіб виведення. Ви можете замовити пластикову карту банку США від компанії Payoneer. Для цього вам просто потрібно зареєструватися на сайті і оформити замовлення на карту. Після того, як ви її отримаєте, ви зможете прив'язати її до рахунку в системі. За допомогою цієї карти ви зможете знімати кошти з PayPal в банкоматах з позначкою Visa або MasterCard.

Отже, з підготовкою розібралися, тепер можна переходити до питання, як створити PayPal гаманець.

Реєстрація на PayPal

Насамперед слід відкрити офіційний сайт системи. Тепер, щоб створити обліковий запис PayPal, слід натиснути кнопку «Зареєструватися» у верхньому правому кутку.

Насамперед система попросить вас вибрати тип облікового запису. Про це ми вже говорили вище. Розглянемо подальші дії на прикладі реєстрації особистого рахунку. Отже, вибрали тип рахунку і натискаємо «Продовжити».

Читайте також

Читайте також

Тепер система просить вказати країну, електронну пошту і придумати надійний пароль. Вказувати країну необхідно для того, щоб в подальшому система визначила код країни, і ви змогли вказати номер свого телефону.

Після заповнення всіх пунктів натискаємо «Продовжити».

На даному етапі доведеться заповнити нескладну анкету, вказавши особисті дані, аж до серії та номера паспорта.

Незважаючи на те, що PayPal є американським сайтом, заповнювати поля все ж потрібно російськими буквами, так само, як написано у вас в паспорті. Пам'ятайте, що всі зазначені дані будуть перевірятися службою безпеки системи. Тому слід вводити тільки інформацію, яка повністю відповідає дійсності.

Після заповнення всіх пунктів слід поставити галочку для підтвердження згоди з ліцензійною угодою і натиснути кнопку «Приймаю і створюю обліковий запис».

Після заповнення всіх пунктів слід поставити галочку для підтвердження згоди з ліцензійною угодою і натиснути кнопку «Приймаю і створюю обліковий запис»

Тепер ви знаєте, як створити рахунок в PayPal. Але це ще не все. Тепер ми перейшли до етапу, на якому потрібно прив'язати банківську карту.

Прив'язка кредитної картки

Отже, для того, щоб прив'язати кредитку, слід заповнити три пункти:

  1. Вказуємо номер карти - 16-значний номер, який зазначено на лицьовій стороні кредитки. Також цю інформацію ви можете дізнатися в договорі, який підписували з банком в момент отримання карти.

Також цю інформацію ви можете дізнатися в договорі, який підписували з банком в момент отримання карти

  1. Другий пункт - вказуємо термін дії даної кредитки. Ця інформація також вказана на лицьовій стороні карти або в договорі. Вказувати дату слід в такому форматі: ММГГ (месяцгод), наприклад, 0418, де 04 - це місяць квітень, а 18 - це рік закінчення дії.

Вказувати дату слід в такому форматі: ММГГ (месяцгод), наприклад, 0418, де 04 - це місяць квітень, а 18 - це рік закінчення дії

  1. Останнім вказується індивідуальний код CSC (CVC2CVV2). Цю інформацію ви зможете побачити на зворотному боці картки. Код представлений у вигляді тризначного числа (останні три цифри на звороті кредитки).

Код представлений у вигляді тризначного числа (останні три цифри на звороті кредитки)

Якщо ви намагаєтеся прив'язати віртуальну кредитку, то дізнатися інформацію про неї ви зможете відвідавши найближче відділення банку або звернувшись в його онлайн-підтримку. При цьому, вам потрібно буде підтвердити вашу особистість: у відділенні банку вас попросять пред'явити ваш паспорт, в онлайн-підтримки зададуть певні питання.

Після заповнення всіх пунктів реєстрація рахунку в PayPal завершена. Вам залишається тільки чекати, так як службі безпеки буде потрібен якийсь час для перевірки всіх даних. Після перевірки, на зазначену пошту доведеться лист з інформацією про подальші дії.

Читайте також

Верифікація пошти та кредитної картки

Після завершення реєстрації та перевірки даних службою безпеки вам буде потрібно пройти верифікацію. Це процедура підтвердження електронної скриньки і кредитки. Тут все досить просто.

Для початку увійдіть в особистий кабінет. Наведіть курсор мишки на вкладку «Профіль» і в меню оберіть пункт «Добавітьізменіть адреса електронної пошти».

Читайте також

В сторінці необхідно вибрати потрібний ящик і натиснути кнопку «Підтвердити». Далі дотримуйтесь інструкції на екрані.

Аналогічним способом потрібно верифікувати і кредитку: у вкладці «Профіль» вибираємо «Добавітьізменіть банківську карту» і слідуємо підказкам на екрані.

Аналогічним способом потрібно верифікувати і кредитку: у вкладці «Профіль» вибираємо «Добавітьізменіть банківську карту» і слідуємо підказкам на екрані

Як створити гаманець PayPal: Відео

Новости