Сублімації папір, папір для сублімації. купити фотопапір

Сублімації папір (папір для сублімації) застосовується в комбінації з сублімаційними чорнилом і служить для перенесення малюнка на тканину за допомогою термопресса. Завдяки термостійкою клейовий основі і рівній поверхні, фотопапір гарантує міцне поєднання з нерівними поверхнями при невеликих температурах.

Така фотопапір сумісна зі струменевими принтерами Canon, Epson, Lexmark, HP і подібними. Чорнило для принтера на такому папері точно розподіляються, миттєво вбираються і міцно фіксуються. Фотопапір сумісна як з водорозчинними, так і з пігментними чорнилами.

Наша продукція для фотодруку відрізняється високою якістю і екологічністю. Вартість фотопаперу Вас безсумнівно порадує. На весь наш асортимент товарів діє гарантія якості, упаковка абсолютно безпечна для транспортування товару і має привабливий зовнішній вигляд.

Дізнатися вартість фотопаперу, ціни на принтери можна у нас на сайті FotoPapir.com.ua або в нашому магазині "Фотопапір" в Дніпропетровську.

У магазині FotoPapir.com.ua Ви можете придбати сублимационную папір за найкращими цінами. Доставка фотопаперу здійснюється по всій Україні службами перевезень: НоваяПочта, Укрпошта, Інтайм, САТ, Делівері.

Або самовивіз в Дніпропетровську за адресою: кут К.Маркса і К.Лібнехта (вхід з боку К.Лібнехта, магазин "ФОТОПАПІР") (056) 370 86 22, (096) 485 57 79, (095) 092 43 64.

В інтернет магазині FotoPapir.com.ua завжди в наявності фотопапір, картриджі, СНПЧ, чорнило для принтерів, чорнило розчинні, чорнило для струменевих принтерів, чорнило для МФУ, перезаправних картриджі, лазерні картриджі, програматори, комплекти чорнила, ламінатори, плівки для ламінування і ін., а також нами здійснюється заправка лазерних картриджів, заправка струменевих картриджів, друк фотографій, друкуючих головок, профілактика струминного принтера в Дніпропетровську і по інших містах України: Київ, Одеса, Харків, Донецьк, Луганськ, Полта ва, Львів, Кіровоград, Тернопіль, Чернігів, АР Крим, Рівне та інші.

Слідкуйте за нашими акціями, новими надходженнями та ін .:

Приєднуйтесь до нашої групи В КОНТАКТІ   |   Читайте новини і наші зміни в Twitter   |   Інтернет-магазин FotoPapir Приєднуйтесь до нашої групи В КОНТАКТІ | Читайте новини і наші зміни в Twitter | Інтернет-магазин FotoPapir.com.ua в Google +

Новости