Сучасні Ромео і Джульєтта

- «Та чого з нею церемонитися-то? Пару раз не пустити на Свіданка, і вся любов пройде. І взагалі, любов в 14 років не буває. Дурь все це! А від неї можна позбутися. »
Згадалося батьківські збори взимку.
- " Та ви що? Як я можу її не пустити? Якщо її не пустити, вона може втекти з дому. Вона мені прямо сказала - втечу! Підлітки! У них же вогонь в крові і «бомба» за пазухою - невідомо, коли вибухне. А потім, вона мені вірить, довіряє і знає, що я зрозумію і прийму її з усіма її недоліками. Немає зрозуміло, як мати, я поговорю з нею, поясню, що прогулювати школу не можна, обмежу її зустрічі. Але ви не праві на рахунок любові! Як же Ромео і Джульєтта? Так, вони погано закінчили, але ж це перша прекрасна любов, про яку пам'ятають століттями! »
- «Ой! Та яка там любов! Мій, он, теж «закохався» і чого? Я пішла до цієї крале, поговорила з нею як мати. Сказала або ти кидаєш мого сина або я тобі влаштую райське життя! І що ви думаєте? Вони переїхали в інший район. »
Після таких зборів, я не могла прийти в себе. Довго складала мова, з якою я підійду до своєї закоханої дочки. хотілося все зробити грамотно, щоб і вона зрозуміла свою помилку і мої інтереси були задоволені за недостатністю майна без жахливих нотацій і, не приведи Господи, без зриву на крик. Вообщем, від школи йшла я довше покладеного півгодини - годину.
Усе. Двері. Відкриваю. Зустрічає вона.
«Підемо поговоримо» -Готова і її і себе до розмови, закриваю двері в кімнаті, сідаю поруч, роблю вдих, відкриваю рот і ...
- «Мамо! Я знаю! Я все пон6імаю! Ти не лайся! Я все уроки роблю! »
«Поясни мені, чому вчора ти прогуляла школу? де ти була? Чому мені не сказала? »- починаю я.
«Ну, розумієш, Димка мене проводив до школи. А нам так не хотілося розлучатися! Так сильно, аж сльози з очей посипалися! Ми і вирішили провести цілий день разом! Ходили по місту, потім пішли в кінофільм, поїли в Макдоналсі. Мам, ти ж розумієш мене? Ти мене завжди розуміла ...
Чмокнув мене в щічку, вона поклала голову мені на коліна. Порося! Вона завжди знала мої слабкі сторони.
Але на три Свіданка я все-таки її не пустила, так. вона й не заперечувала, розуміла, що це вимушений захід.
А зараз вже розпал літа. На вулиці дощ. Моя дочка стоїть на балконі і подібно дощу, заливає місто сльозами. Її улюблений в армії і він їй сьогодні не зміг додзвонитися - зв'язок поганий. Вона чекала цього дзвінка цілий тиждень і ось, був один дзвінок і все ... абонент недоступний.
Вона плакала гіркими сльозами, стрясаючи повітря вопросамі- Чому? Ну чому я така не щаслива? Мамі він додзвонився, а мені немає ... мені - НІ! Чому ??? »
Як? Ну, як її заспокоїти? Як підібрати слова?
Бідна ти моя дівчинка! Нещасна ти моя! Щаслива ти моя! Подзвонить ще, ти тільки чекай! Перше кохання вона така! Найпрекрасніша і найкрасивіша і тендітна, як кришталь. Можна легко розбити і осколки не склеїш. А ти вір йому і чекай! Обов'язково подзвонить!
Ось побачиш! Адже він тебе любить!


рецензії

І адже вірно - у героїні вік Джульєтти. І Ромео теж був старший за свою кохану.
"Найпрекрасніша і найкрасивіша і тендітна, як кришталь" - красиво сказано про кохання. Хочеться, щоб у цієї дівчинки все було добре.
Сергій Поройков 05.10.2011 11:27 Заявити про порушення Скажу Вам по секрету, Джульєтта дочекалася Ромео з армії. Тепер він чекає коли вона закінчить школу.))
Як далі все складеться, невідомо ...
Дякую за відгук.
Світлана.
Світлана Латиш 05.10.2011 20:07 Заявити про порушення «Та чого з нею церемонитися-то?
Quot; Та ви що?
Як я можу її не пустити?
Як же Ромео і Джульєтта?
Мій, он, теж «закохався» і чого?
І що ви думаєте?
Де ти була?
Чому мені не сказала?
Мам, ти ж розумієш мене?
Вона плакала гіркими сльозами, стрясаючи повітря вопросамі- Чому?

Новости