Сучасні витяжки в стилі модерн від KRONAsteel

KRONAsteel - єдиний німецький спеціалізований бренд, який продає кухонні витяжки в Росії, представляє дві сучасні моделі - Sabrina push button і Patricia push button. Ці вироби, як і решта продукції торгової марки KRONAsteel, відповідають німецьким стандартам якості, а три етапи контролю (вхідний контроль на підприємстві, контроль продукції при її вступі до Росії і контроль перед відправкою кінцевому споживачеві) є запорукою того, що Ви отримаєте висококласний прилад. Гарантія на всі вироби бренду - 2 роки.

Модель Sabrina push button підкорює з першого погляду своїми простими лініями, лаконічний дизайн з витончено зігнутим термостійким склом надає приміщенню візуальну легкість і красу. Така витяжка буде чудово поєднуватися з іншими скляними елементами інтер'єру Вашої кухні, а два колірних рішення (чорний і нержавіюча сталь) дозволять підібрати оптимальний варіант для дизайну даного типу приміщення.

Така витяжка буде чудово поєднуватися з іншими скляними елементами інтер'єру Вашої кухні, а два колірних рішення (чорний і нержавіюча сталь) дозволять підібрати оптимальний варіант для дизайну даного типу приміщення

Витяжки зі склом особливо популярні завдяки простому догляду і практичності - загартоване скло менш схильне механічних впливів, стійке до будь-яким миючим активних засобів.

Легке у використанні кнопкове управління не викличе незручностей, а яскраве галогенное освітлення зробить процес приготування їжі комфортним. Продуктивність витяжки дозволить з легкістю очистити повітря на середньої кухні площею до 10 м & sup2. Купуючи витяжку Sabrina push button, Ви отримуєте не тільки надійний і функціональний продукт, але також витончене і красиве виріб.

Оновленням лінійки виробів Т-подібної форми від німецького бренду KRONAsteel стала витяжка для кухні Patricia push button , Успішно поєднує сучасне технічне оснащення і стильний дизайн. Ця модель з простими, лаконічними формами вдало підкреслить інтер'єр кухні з елементами з нержавіючої сталі, а Т-подібна форма дозволяє витяжці виконувати функцію полки, на якій можна розмістити невеликі декоративні предмети, які доповнять інтер'єр Вашої кухні.

Ця модель з простими, лаконічними формами вдало підкреслить інтер'єр кухні з елементами з нержавіючої сталі, а Т-подібна форма дозволяє витяжці виконувати функцію полки, на якій можна розмістити невеликі декоративні предмети, які доповнять інтер'єр Вашої кухні

Не менш привабливими є і технічні характеристики моделі. М'яке кнопкове управління, галогенові лампи, вибір модифікацій (600 і 900 мм), висока продуктивність (розрахована на кухні до 15 м & sup2) і традиційне німецьке якість роблять витяжку Patricia push button універсальним вибором, який принесе радість будь-якій господині.

Новости