Сукні-футляри-2019 для повних і струнких жінок: фото новинок, з чим носити такі фасони

  1. Види суконь-футлярів і фото красивих образів
  2. Вечірні сукні-футляри з мереживом і без: фото і опис
  3. Модні сукні-футляри 2019 року: образи в діловому стилі (з фото)
  4. Елегантні сукні-футляри з рукавами
  5. З чим носити плаття-футляр без рукавів: фото і опис
  6. Класичні сукні-футляри та інші поширені фасони
  7. Довгі й короткі сукні-футляри: модні кольори 2019 року
  8. Літні сукні-футляри червоного кольору і фото моделей з принтами
  9. З чим носить чорне плаття-футляр: фото и описание
  10. З чим носити плаття-футляр в 2019 році: модні образи
  11. Вибір взуття під плаття-футляр
  12. Сукні-футляри для повних: новинки 2019 року (з фото і відео)

Без нього неможливо уявити жіночий образ в діловому або вечірньому стилі Без нього неможливо уявити жіночий образ в діловому або вечірньому стилі. Цей фасон такий жіночого одягу представлений різноманітними варіантами, тому модницям бажано ознайомитися з моделями сукні-футляра на 2019 рік, щоб виглядати стильно і модно.

Не всі модниці знайомі з такою моделлю жіночого плаття, як «футляр». Щоб мати уявлення про те, що це за одяг, досить ознайомитися з описом сукні-футляра, максимально характеризує модель.

Таке плаття було створено легендарної Коко Шанель в 1928 році. На цей період її маленьке чорне плаття існувало в гардеробі найдосвідченіших модниць того часу вже близько двох років. Перша хвиля популярності цього виробу знаменитого автора припала на 30-ті роки - період його масового виробництва. Футболка істотно відрізнялося від тих, які носили жінки того часу. Представницям аристократичного товариства «футляр» припав до смаку своїм облягаючим силуетом, завдяки якому модниці могли продемонструвати свої ідеальні фігури.

У 60-ті роки минулого століття ця модель жіночого одягу пережила другу свою популярність. Якщо 30 років тому шили його виключно з матеріалів чорного кольору, то в цей період при створенні моделей використовувалися найрізноманітніші різнокольорові тканини.

Класичне плаття-футляр, в тому варіанті, в яке воно з'явилося в світі моди вперше, являє собою вузьку модель завдовжки до колін без рукавів і коміра. Воно шиється без шва на лінії талії, вважається вечірнім, коктейльних або повсякденним варіантом жіночого одягу.

Можна ознайомитися з зовнішнім виглядом сукні-футляр на цьому фото:

Види суконь-футлярів і фото красивих образів

Метри моди рекомендують носити модний «футляр» жінкам будь-якого віку, незалежно від їх стилю і навіть статури. Маючи деякі недоліки фігури, які видно оточуючим при одяганні в інші предмети жіночого гардеробу, можна вміло приховати за допомогою певних прийомів. У цьому сучасним модницям допомагають різні аксесуари, прикраси, додаткові елементи одягу, взуття та зачіска. Однак при використанні сукні-футляра ці проблеми воно може вирішити самостійно без допомоги таких прийомів, досить лише правильно підібрати підходящу модель наряду.

Моделі сучасних красивих суконь-футлярів на фото нижче:

Спочатку ця модель жіночого одягу в гардеробі модниць була присутня виключно в чорному кольорі. Сьогодні ж модні дизайнери сміливо експериментують не тільки з кольором цієї стильною та елегантною жіночого одягу, але також і з її фасонами.

На модних показах були помічені такі види сукні-футляра:

Плаття-футляр міні. Довжина такої моделі значно коротше класичного варіанту - вона може закінчуватися трохи нижче стегна або бути трохи вище коліна. Коротке плаття-футляр вперше з'явилося в гардеробах Едіт Піаф і Жаклін Кеннеді, саме цим знаменитостям сучасні модниці зобов'язані наявністю в жіночій моді укороченого варіанту «футляра».

Плаття-футляр міді. Це елегантне плаття-футляр, довжина якого досягає коліна або нижче нього. Це чудовий вибір для жінок, бажаючих приховати деякі недоліки фігури і підкреслити наявні гідності. Такий вид жіночого одягу обов'язково потрібно доповнювати взуттям на високих підборах. Інші варіанти взуття можуть дозволити собі лише володарки ідеальної фігури. При виборі моделі довжини «міді» необхідно враховувати своє зростання. Модницям невисокого зросту найкраще буде в плаття по коліно, а ось високі красуні сміливо можуть одягатися в «футляр», який доходить до середини ікри, що виглядає особливо стильно й елегантно.

Плаття-футляр довжини максі. Вперше в світі моди ця модель з'явилася в 2019 році, не залишає вона модного олімпу і зараз. Моделі «футляра» довжини максі є універсальними, в них можна відправитися і на пляж, і на весілля. Перевагою моделей в підлогу також є можливість носити їх з взуттям на низькому ходу, що зовсім не псує жіночий образ, він все так же виглядає розкішно і елегантно. Однак такий варіант доречний тільки в денний час, а ось для створення вечірнього образу, все ж, стилісти рекомендують підібрати туфлі на високих підборах.

Моделі на бретелях. Цей фасон стильного жіночого одягу знаходиться у багатьох модельєрів на першому місці серед всіх суконь. «Футляр» на тонких бретельках додає образу жінки сексуальності і привабливості, залучаючи до нього підвищену увагу чоловіків.

Моделі на одне плече. Не менш модним серед всіх фасонів суконь-футлярів є модель на одне плече. Це популярний різновид вечірнього плаття-футляра, поширення якої дав модельєр світової популярності Кельвін Кляйн ще в 90-х роках. Така дизайнерська ідея відразу була підхоплена більшістю метрів моди. Модель на одне плече ідеально підходить жінкам витончених тендітних плечей.

Таке гарне плаття-футляр для жінок на цьому фото.

Плаття-футляр без бретелей. Ця модель призначена виключно для власниць ідеальної фігури. Важливо враховувати ту особливість «футляра» без бретелей, що воно оголює верхню частину тіла, і привертає до неї підвищену увагу, тому надягати його можна, лише маючи гарні плечі і руки. Не варто використовувати багато прикрас, буде досить одного стриманого кольє або намиста. Доповнити вечірній образ допоможуть туфлі на високих підборах. Найпривабливішим серед моделей цього фасону є бежеву сукню-футляр.

Моделі з рукавами-ліхтариками. Вперше в жіночій моді такий варіант «футляра» з'явився в 40-і роки. Сьогодні на подіумах така модель одягу для жінок представлена ​​в абсолютно іншому вигляді, модельєри зробили її більш стильною і сучасної. Плаття-футляр з рукавами-ліхтариками стане хорошим вибором для роботи в офісі.

Плаття-футляр з рукавами ¾. У 50-ті роки рукава довжиною ¾ були на піку популярності, не втрачають своєї актуальності вони і зараз. Такий дизайнерський прийом метри моди використовують при створенні, як повсякденних, так і вечірніх суконь-футлярів. Їх перевага не тільки в зручності під час шкарпетки, але і сексуальності, яка досягається завдяки відкритій лінії зап'ястя. Носити такі моделі можуть не тільки худі модниці, але і власниці пишних форм, так як така довжина прекрасно приховує зайву повноту рук.

Моделі з довгими рукавами. Вперше з'явилися в моді в 2019 році після Каннського фестивалю. Цей стильний елемент жіночого одягу постійно присутня в гардеробі таких знаменитостей, як Ума Турман, Ашварія Рай, Сара Джессіка Паркер.

Плаття-футляр з коміром. Цей фасон не набув такої популярності серед представниць прекрасної статі, як інші моделі, оскільки дуже нагадує собою шкільну форму або уніформу покоївки. Однак, на думку стилістів, такий статус незаслужений, адже модель відмінно підходить для створення образу в діловому стилі. В даний час фасон тільки починає набувати популярності, завдяки творчому підходу модельєрів, тому в найближчому майбутньому воно повинно зайняти почесне місце в світі моди.

Моделі з басками. Такі гарні сукні-футляри активно почали з'являтися в модних колекціях в 2019 році.

Популярність моделі полягає в її універсальності: вона ідеально підходить, як худим, так і повним модницям. Першим баска дозволяє приховати зайву худорлявість, надаючи деяким частинам тіла привабливості, а другим - візуально зменшити пропорції тіла.

Трикотажні моделі. Плаття-футляр, виконане з трикотажної тканини, прийшло до нас з 60-х. Воно завжди виглядає ультрамодно, елегантно, але при цьому стримано і непомітно. Це відмінний варіант для весняно-осіннього сезону для найстильніших дівчат.

Атласні футляри. У моді 2019 року плаття-футляр з атласу, призначене виключно для урочистих випадків. Зазвичай такі моделі мають V-виріз. Слід знати, що з таким сукнею поєднуються лише зачіски з ідеально укладеним волоссям, недбалість тут неприпустима.

Все це розмаїття фасонів сукні-футляра на цьому фото:

Серед представлених моделей можна знайти ідеальний варіант на будь-який випадок життя.

Вечірні сукні-футляри з мереживом і без: фото і опис

Мереживні моделі переважно призначені для створення вечірнього та урочистого образу. Мереживні сукні давно стали улюбленими елементами колекцій багатьох метрів моди.

У 2019 модні сукні-футляри з мережива виконані з ніжною пастельній гами, особливо актуальними є ці вироби кремового і карамельного відтінків.
У 2019   модні сукні-футляри   з мережива виконані з ніжною пастельній гами, особливо актуальними є ці вироби кремового і карамельного відтінків
Модні сукні-футляри з мереживом на фото нижче:

У 2019 року в тренді знаходяться не тільки класичні чорні сукні, а й яскраві моделі. Деякі метри моди при створенні моделей сукні-футляра для своїх колекцій сміливо використовують різноманітні принти.

Новинками в світі моди щодо цієї моделі сукні стали такі декоративні прийоми, як кишені, шлейф, відрізний ліфон, збірки на грудях, гудзики і ряд інших елементів. Все це робить такий предмет жіночого гардеробу ще більш стильним і модним.

На вершині моди в 2019 році виявилося вечірнє блискуче плаття. Незважаючи на те, що «футляр» більшою мірою належить до ділового стилю, в цьому модному сезоні дизайнери представили його в зовсім іншому вигляді - це шкіряний варіант, призначений для вечірнього образу.

До числа новинок 2019 року також ще належить «футляр», декорований леопардовим принтом. Щоб зробити наряд більш яскравим і помітним для навколишніх, метри моди декорують його паєтками, стразами, вишивкою, аплікаціями. Для повсякденного носіння такі моделі абсолютно не підходять, призначені вони виключно для молодіжних вечірок та нічних клубів.

В тренді цього року також знаходяться 3Д принти.

Всі стильні новинки сукні-футляра 2019 на цьому фото від кращих дизайнерів зі світовим ім'ям:

Модні сукні-футляри 2019 року: образи в діловому стилі (з фото)

Плаття-футляр для жінки - кращий варіант одягу при формуванні ділового образу.

Воно відмінно підходить для роботи в офісі всім представницям жіночої статі незалежно від їх віку. У такому вбранні жінки виглядає стильно, елегантно і презентабельно.

Фасон сукні «футляр» здатне підкреслити витонченість жіночого силуету, його граціозність і елегантність образу в цілому. Однак, за словами стилістів, з огляду на особливість щільно облягати деякі частини жіночого тіла, такі моделі ідеально підходять лише власницям красивої стрункої фігури.

У цьому сезоні модні сукні футляри в діловому стилі під час показів мод були помічені у багатьох модельєрів, в тому числі і Bottega Veneta, Lela Rose, Dolce & Gabbana, Blumarine, Gareth Pugh, Kimora Lee Simmons і Barbara Tfank.

Елегантні сукні-футляри з рукавами

З огляду на те, що в тренді знаходяться всі моделі з незвичайним і оригінальним декором, який додає одягу привабливості і яскравості, в 2019 році світові кутюр'є вирішили урізноманітнити рукава.

У цьому році на модних показах були помічені такі експерименти з цією частиною жіночого вбрання:

  • контрастні рукави - модний будинок Chanel;
  • пишні і розкльошені рукави - Lela Rose, Emilia Wiskstead;
  • подовжені рукава і з оригінальними розрізами - Nina Ricci, Daks.

На цьому фото новинки сукні-футляра, які були актуальні ще в минулому сезоні, але при цьому не втрачають своєї популярності і зараз:

З чим носити плаття-футляр без рукавів: фото і опис

Ще однією привабливою моделлю, яка знаходиться в тренді сезону, є сукня-футляр без рукавів.

Підходить воно не тільки для літнього, але і осінньо-зимового сезону. Такі моделі були помічені в колекціях Bottega Veneta, Ashley Williams, Christian Siriano, Mugler і деяких інших законодавців жіночої моди.

Модельєри Opening Ceremony і Andrew Gn вирішили залишити рукава, правда, виконали вони їх з прозорих матеріалів, тому ця деталь наряду ледь помітна для оточуючих.

Не знаєте, з чим носити плаття-футляр без рукавів, щоб залишатися в тренді?

Виглядати стильно і модно в цьому сезоні вам допоможуть корисні поради фахівців в світі моди. Моделі без рукавів підійдуть для роботи в офісі, зустрічі з друзями або молодіжної вечірки, головне правильно скласти композицію.

На цьому фото сукня-футляр без рукавів в поєднанні з піджаком і туфлями-човниками створюють стильну композицію, витриману в діловому стилі:

Створюючи образ з сукнею-футляром без рукавів для роботи в офісі, важливо дотримуватися нейтральної кольорової гами і спокійних поєднань. Для вечірнього лука модель без рукавів можна доповнити мереживним болеро і клатчем.

Класичні сукні-футляри та інші поширені фасони

Моделі з відкритими плечима, як і з відкритою спиною, призначені для виходу в світ.

Представлені вони двома поширеними фасонами:

  • «Бандо»;
  • з американською проймою.

Кожен фасон має свої переваги і характерні особливості.

«Бандо» спокусливо обтягує нижню частину фігури, підкреслюючи її гідності, і повністю оголює плечі і лінію декольте. Головний акцент при виборі «бандо» доводиться на плечі, тому жінкам з типом фігури «перевернутий трикутник" не додасть привабливості така модель.

Плаття-футляр з американською проймою може бути облягає або вільним в грудях. У будь-якому випадку, як і в попередньому варіанті, зроблений акцент на верхній частині тіла, тому дівчатам і жінкам з широкими або похилими плечима воно не підійде.

Плаття-футляр з воланами може мати безліч варіантів. Одні моделі мають приспущені лінію плечей, відкриваючи цю частину жіночого тіла, інші відрізняються наявністю такого декору з одного боку, а у третіх - хвиля розташовуються по шву рукавів або горловини, а плечі залишаються повністю закритими. Слід знати, що всі сукні-футляри з воланами збільшують верхню частину тіла, тому підходять вони лише красуням з вузькими плечима і невеликими грудьми.

Дуже красиво, розкішно і спокусливо виглядають «футляри» з відкритою спиною. Підходять такі моделі для вечірніх образів, також багато модниць носять їх в якості повсякденних нарядів в літню пору року.

Таке літнє плаття футляр для повсякденного способу не повинно мати занадто глибокий виріз на спині, інакше дівчина в ньому буде виглядати надмірно відверто, а в деяких ситуаціях навіть недоречно.

Такий прийом, як відкрита спина, переважно використовують представниці бомонду, що демонструють свої наряди на світських вечірках. Для такого випадку виріз може бути самої різної глибини, наскільки це може дозволити собі модниця.

Довгі й короткі сукні-футляри: модні кольори 2019 року

Плаття-футляр в 2019 році метрами моди представлено широким розмаїттям не тільки модних фасонів, але і квітів. Кожен стиль представлений своєю колірною гамою цих модних суконь.

У 2019 стилісти рекомендують модницям поповнити свій гардероб моделями, виконаними в такому колірному рішенні:

Кольорові - яскраві і світлі, модні сукні-футляри на цьому фото представлені відомими метрами моди:

бежевий

Бордовий і бірюзовий

Блакитний і синій

Зелений і смарагдовий

Кораловий і рожевий

Жовтий і сірий

Поза моди завжди знаходиться одяг червоного

Чорного і білого кольорів, які давно вже стали класикою.

Бежеву сукню разом з білим, чорним і сірим становить класичну гаму кольорів.

Такі наряди повинні бути в повсякденному гардеробі кожної сучасної жінки. В силу своєї стриманості бежеву сукню-футляр ідеально підходить для офісних буднів, проте деяким модницям воно може здатися досить нудним і нецікавим. Підходить воно дівчатам, які не бажають виділятися серед натовпу представниць жіночої статі.

Кращі сукні-футляри 2019 року, які ідеально підходять, як для повсякденних ділових, так і вечірніх образів, виконані в насичених благородних кольорах. це

Червоне і боодовое

Смарагдове і зелене

Синє і чорне

Літні сукні-футляри червоного кольору і фото моделей з принтами

Для літнього сезону ідеальним рішенням стане одягання жінки в сукні-футляр блакитного, рожевого, коралового, жовтого, бірюзового, білого кольору.

Такі стильні літні сукні-футляри на цьому фото представлені у всьому своєму колірну розмаїтість:

Такі стильні літні сукні-футляри на цьому фото представлені у всьому своєму колірну розмаїтість:

Жінка, в гардеробі якої є червоний одяг, зазвичай відрізняється сміливим характером і від природи яскравою зовнішністю. За словами стилістів, надіти таке вбрання можуть лише впевнені в собі і задоволені собою особистості.

Використовувати червону сукню-футляр можна не тільки для створення вечірніх, а й повсякденних луків. Воно добре поєднується з одягом синього, бежевого, сірого, чорного і білого кольорів.

Наймодніші варіанти червоного плаття-футляра на цьому фото, де також продемонстровані кращі поєднання з цим предметом жіночого гардеробу на 2019 рік:

У цьому сезоні модними будуть не тільки однотонні моделі суконь-футлярів, а й варіанти з різноманітними принтами.

Актуальними для такого одягу будуть наступні принти:

Актуальними для такого одягу будуть наступні принти:

Квіткові мотиви і анімалістичні принти

Квіткові мотиви і анімалістичні принти

Клітка, геометричні фігури і смужка

Клітка, геометричні фігури і смужка

Дитячі принти і горошок

З чим носить чорне плаття-футляр: фото и описание

Уваги всіх модниць заслуговує стильне, елегантне і стримане плаття-футляр чорного кольору.

Вперше воно порадувало жінок, пильно стежать за новинками моди, більше ста років тому, але при цьому воно і сьогодні продовжує залишатися одним з найактуальніших предметів жіночого гардеробу. Плаття-футляр чорного кольору є досить універсальним нарядом, воно буде доречним і на роботі в офісі, і на вечірці. Варіантів, з чим носити чорне плаття-футляр, безліч, тому при складанні модних луків ні у кого не повинно виникнути проблем.

Такий предмет жіночого гардеробу легко комбінується з різними аксесуарами, при цьому кожен раз він набуває зовсім іншого штибу.

Ідеально підходить чорне плаття-футляр для повних жінок, так як воно візуально робить силует стрункішим, приховуючи наявні недоліки фігури. Підійде така модель в чорному кольорі і для худеньких дівчат, оскільки вона підкреслить мініатюрність фігури, додасть образу елегантності і зробить акцент на тонкій талії.

Тут представлено на фото чорну сукню-футляр і для струнких, і для повних модниць:

Чорна сукня-футляр класичного фасону гармонійно виглядає з піджаками, жакетами і кардіганами. Краще вибирати такі речі яскравих і контрастних кольорів. Таке елегантне і розкішну сукню найкраще поєднувати з прикрасами з натуральних матеріалів. Добре виглядають на чорному тлі і вигідно доповнюють наряд великі натуральні камені, особливо перли.

З чим носити плаття-футляр в 2019 році: модні образи

Стилісти пропонують безліч варіантів, з чим носити плаття-футляр в 2019 році дівчатам і жінкам, щоб мати стильний і чарівний вид.

У комбінації з цією моделлю неймовірно жіночною одягу красиво виглядає приталений блейзер, жакет або кардиган. Сукня з піджаком і поясом - виграшна комбінація для ділового стилю, а якщо в якості аксесуару використовувати легкий шийну хустку, образ відразу придбає виражених ноток романтизму.

Такий образ з сукнею-футляром на цьому фото:

Класична модель сукні чудово виглядає з жакетом в стилі Шанель. Такий сет підходить і для роботи в офісі, і для романтичного побачення, якщо доповнити образ перловим намистом і шовковою хустиною. При виборі сумки під таке вбрання варто відмовитися від яскравих забарвлень, вони зроблять образ дешевим і позбавленим смаку, ідеальним варіантом будуть стримані класичні моделі.

У 2019 метри моди пропонують модницям нестандартні і досить екстравагантні поєднання. З сукнею-футляром на бретелях вони рекомендують носити блузки та сорочки, що особливо актуально для холодної пори року.

Така модна ідея представлена брендами світової популярності - Emilia Wickstead, Karen Walker, Paul and Joe, Oscar de la Renta, Derek Lam, TSE і Tomas Maier.

Ознайомтеся з фото модних образів з сукнею-футляром в поєднанні з блузками і сорочками:

Щодо вибору взуття, плаття-футляр можна носити абсолютно з будь-якими моделями, все залежить від стилю, в якому витриманий образ. На модних показах моделі були помічені в туфлях, босоніжках, кедах, взуття на танкетці, каблуці або на плоскій підошві. Футболка в діловому стилі і туфлі-човники на шпильці - класичне поєднання, яке, як стверджують стилісти, ніколи не вийде з моди.

Вибір взуття під плаття-футляр

Вибір взуття під плаття-футляр залежить від стилю, в якому витриманий наряд і сам образ. Для повсякденних луків підійдуть такі варіанти взуття, як балетки, сандалі, моделі на суцільний низькою або високою підошві.

Для вечірніх сетів доречними будуть туфлі чи босоніжки на високих підборах, які надають жіночого образу елегантності, граціозності та особливого шарму.

Тут представлені кращі фото чорних суконь-футлярів, а також модні варіанти їх поєднання з іншими предметами гардеробу сучасної жінки:

Кращі сети з сукнею-футляром на 2019 рік на фото нижче:

Серед цих модних композицій кожна модниця зможе підібрати підходящий варіант на будь-який випадок життя.

Така модель жіночого одягу відмінно підходить і для осінньо-зимового гардеробу. Воно добре поєднується з пальто строгого крою довжини, відповідної сукні. При виборі взуття варто придивитися до півчобітки або ботильйони на високих підборах.

Такий стильний лук, з чим носити плаття-футляр, на цьому фото:

Сукні-футляри для повних: новинки 2019 року (з фото і відео)

Знайдеться місце сукні-футляру і в гардеробі повних жінок.

При виборі цієї моделі слід дотримуватися деяких правил, які дозволять жінці виглядати ще більш привабливо. З огляду на той факт, що багато повні дівчата і жінки намагаються придбати вбрання з ефектом утяжки, щоб виглядати більш стрункими, для фасону "футляр" цей прийом категорично протипоказаний. Така модель повинна вільно сідає по жіночій фігурі, що не сковуючи жінку в рухах.

Представлені на цьому фото сукні-футляри для повних жінок у всьому їх різноманітті і пишності:

Щоб здаватися стрункішими, стилісти рекомендують модницям вибирати моделі, виконані в темних кольорах. Однак це не означає, що в гардеробі дам з пишними формами повинна бути лише чорний одяг. Відомо, що теплі відтінки стрункою силует, а холодні - повнять. Виходячи з цього, повні дівчата можуть складати модні сети з сукнями-футлярами червоного, зеленого, коричневого, попелястого, пастельних відтінків.

Таке колірне розмаїтість суконь-футлярів для повних на цьому фото:

Для власниць пишних форм особливо вдалими вважаються комбінації з контрастних кольорів. Це можуть бути моделі, в яких низ темний, а верх світлий. Такий дизайнерський прийом дозволяє підкреслити привабливість пишної жіночих грудей і приховати обсяг в області стегон і живота. А контрастні темні вставки з боків зроблять силует візуально стрункішим.

Для повних жінок контрастні сукні-футляри 2019 на цьому фото:

Щоб залишатися в тренді сезону, зверніть увагу на найяскравіші новинки суконь-футлярів для повних в 2019 році на фото нижче:

Більш повна інформація про особливості моделі, правила її вибору і складанні модних луків з сукнею-футляром, на цьому відео:

Матеріал підготовлений редакцією сайту ladycharm.net

Не знаєте, з чим носити плаття-футляр без рукавів, щоб залишатися в тренді?

Новости