Сумки та гаманці Alliance приємно дивують своєю якістю

Історія створення кожгалантерейной фабрики Alliance (Альянс) почалася в далекі дев'яності, а точніше в 1993 році в Санкт-Петербурзі. По закінченню довгого часу, фабрика настільки зміцнилася в сучасному світі, завдяки своїм якісним продуктом, що розвинула величезну торгову мережу.

На сьогоднішній день фабрика має чотири виробничі майданчики, безліч оптових складів, торгові представництва по всій Росії і велику торгово-роздрібну мережу - це говорить про її надійності і перспективності На сьогоднішній день фабрика має чотири виробничі майданчики, безліч оптових складів, торгові представництва по всій Росії і велику торгово-роздрібну мережу - це говорить про її надійності і перспективності. Фабрика Альянс намагається не пропускати жодної Всеросійської виставки, демонструючи свій привабливий і бездоганно якісний товар. За час свого плідної праці, фабрика стала володарем безлічі нагород за споживчий попит, за якісний товар і за багато інших заслуги.

Першу нагороду отримала в 2003 році, на 21-ій Федерального оптового ярмарку товарів текстильної промисловості "За високі споживчі властивості". У період з 2003 року по 2012 рік фабрика отримала десять дипломів, що говорить про її популярності і визнання серед населення. Одним з головних напрямків компанії є сумки Альянс з натуральної сировини, замша, тканин і інших, не менш якісних, матеріалів.

Також виробляються корпоративні подарунки, всілякі види тканин з фірмовою символікою Також виробляються корпоративні подарунки, всілякі види тканин з фірмовою символікою. Для корпоративних клієнтів фабрика пропонує ділові портфелі, папки, стильні візитниці , Оригінальні обкладинки для документів, барсетки та планшети, сумки для молодих людей і міські рюкзаки, дитячі портфелі і всіляку дрібну кожгалантерею.

Крім готових виробів, фабрика з радістю допоможе створити індивідуальний ескіз, забезпечивши вас унікальним предметом гардероба. На вироби можна нанести певну символіку декількома способами. Найбільш прийнятний і доступний варіант клієнт вибирає самостійно, прислухаючись до порад кваліфікованих фахівців.

Коли макет повністю затверджений, по закінченню максимально короткого терміну, замовник стає власником партії якісного і унікального товару. Чимала кількість грошових коштів, фабрика передає товариству інвалідів "Ніл" в Санкт-Петербурзі і відділенню Федерації карате Росії. Виходить, що реалізуючи сумки Альянс та інші предмети шкіргалантереї, фабрика сприяє розвитку власної держави.

Також дивіться:

Новости