Святковий одяг для повних жінок

Святковий одяг для повних жінок сьогодні дуже різноманітна. Знайти її з радістю допоможе інтернет-магазин «BIG-MODA». Зайдіть і зрозумієте, чому так багато пишних жінок вибирає саме наш інтернет-магазин.

Краса і привабливість - головне завдання дівчат різного віку і форм, коли йдеться про створення їх образів. І зовсім не важливо, яким він буде: святковим, офісним або повсякденним, потрібно бути на висоті завжди. Дівчатам з великою постаттю доводиться трохи важче, але радує той факт, що і вони прагнуть до досконалості, домогтися якого можна вірно підібраною одягом, а точніше відповідним фасоном і вибором колірної гами.

Тип своєї фігури, напевно, знає кожна жінка, тому приступимо відразу до справи. Для початку визначимо, для якої мети вибирається наряд.

  • Святковий. Якщо Ви маєте намір відвідати велике святкове дійство, звичайно ж, просто необхідно розкішну вечірню сукню. Якщо подія є вечір з веселою компанією в кафе, підійдуть коктейльні сукні, спідниці, блузи.
  • Повсякденний. Обмежень в повсякденному одязі для великих дівчат не багато. Головне уникати блискучих тканин, мішкуватих або сильно обтягуючих речей. Все інше допускається.
  • Офіс. На роботу слід одягатися суворіше, ніж в повсякденному житті, але і тут варіантів достатньо. Сміливо вибирайте трикотажні сукні, класичні блузки, спідниці, брюки. Головне в подібному одязі - зручність.

Фасони великий одягу.

На великих жіночих формах прекрасно виглядає пряма або вільний одяг. Найбільше ці силуети підходять для щоденного використання, але існують гарні моделі і для інших випадків. Наприклад, святкова вільна блузка або пряме офісне плаття.

Святковий одяг для повних жінок, а саме плаття, краще буде виглядати в злегка приталенном варіанті, з шикарним декольте. Таким чином, будуть підкреслено і приховано все необхідне.

Завужені до низу спідниці або плаття рекомендуються тільки власницям худих ніг і досить вузьких стегон, повні ноги і стегна таке вбрання буде тільки виділяти, тому краще розгляньте розкльошені низ.

Колірна гамма великих дам.

Вибір кольору для свого вбрання не менш важливий. Вдало підібравши його, Ви зможете багато скорегувати і підкреслити. Тому, одяг особам з нестандартними пишними формами слід вибирати, дивлячись не тільки на тип зовнішності (осінь, зима, весна, літо), а й на свої недоліки.

Безумовно, темні відтінки відмінно стрункою, але хто сказав, що від світлої або яскравою кольоровою одягу потрібно негайно відмовитися? Білі блузки, особливо в напівпрозорому варіанті, не менш ефектно виглядають. Різнобарвні принти середнього розміру, яскраво-синій, смарагдово-зелений і оранжевий кольори будуть дуже вигідно виглядати на великій фігурі.

Різнобарвні принти середнього розміру, яскраво-синій, смарагдово-зелений і оранжевий кольори будуть дуже вигідно виглядати на великій фігурі

Перейти в каталог

Безумовно, темні відтінки відмінно стрункою, але хто сказав, що від світлої або яскравою кольоровою одягу потрібно негайно відмовитися?

Новости