Швейцарські годинники, рейтинг і визнання

на правах реклами   Годинники стали своєрідною візитною карткою Швейцарії, її національним брендом

на правах реклами

Годинники стали своєрідною візитною карткою Швейцарії, її національним брендом. Протягом століть швейцарський годинник рейтинг яких так цікавить багатьох, служили еталоном абсолютної точності і виняткової якості.

В даний час, в Швейцарії налічується більше тисячі часових фірм, що мають і розвивають власні виробництва, між якими існує досить жорстка конкуренція. Серед цих фірм є молоді виробництва, що з'явилися в другій половині двадцятого століття і отримали заслужене визнання.

Але славу і гордість годинного виробництва Швейцарії складають старовинні фірми, історія яких сягає в середину сімнадцятого століття і налічує не одне століття. Початок Швейцарському часовому виробництва поклало масове переселення гугенотів в цю країну під час релігійних воєн, що стрясали Європу того часу.

Серед них було багато досвідчених годинних майстрів, які продовжили свою справу в новій країні і зуміли довести його до досконалості.

Підкоряються швейцарський годинник рейтингу, який міг би точно визначити положення кожного бренду в своєрідною табелі про ранги швейцарських годинників? Експерти не дають певної відповіді на це питання. У той же час існує величезна кількість рейтингів, які можуть відображати різні тенденції виробництва або затребуваності тієї чи іншої марки серед певних категорій покупців, рейтинги, складені за цінами або складності механізмів.

Існування єдиного рейтингу серед швейцарських виробників не існує. Взагалі, ця сфера діяльності, в певному сенсі, схильна до міфологізації. Крім цього, індивідуальні переваги серед покупців швейцарських механізмів дуже часто носять особистісний характер.

Неможливість підпорядкування швейцарських годинників рейтингу, який міг би відобразити і об'єднати положення різних брендів на ринку , Можна пояснити ще й істотною різницею в ціні між виробами різних фірм.

Наприклад, традиційно вважається, що годинник марки Omega в рейтингу вище, ніж Tissot, але за ціною вони співвідносяться. Дуже часто рейтинги швейцарського годинника публікують самі виробники, природно, віддаючи перевагу своїм виробам.

Рейтинги швейцарських годинників, складені таким чином, що перевагу віддано найстарішим виробникам також не може відображати реального стану речей, так як існують молоді виробники, які мають ряд престижних нагород за складність і точність механізмів, такі, наприклад, як годинник фірми Maurice Lacroix.

Серед швейцарських годинників рейтинг за популярністю серед сильних світу цього, теж може зайняти своє місце, а рейтинг за кількістю міжнародних нагород може відобразити ступінь складності годинникових механізмів, що розглядаються брендів.

Для швейцарських годинників можливий також рейтинг, що відображає кількість згадок в літературі про цю важливу предмет. В даному випадку першими стали б годинник марки Breguet. За престижністю в Європі, безсумнівними лідерами, є, звичайно, Rolex і Cartier.

Варіантів безліч. Хочеться відзначити, що підпорядкування єдиному рейтингу такого складного і безвідмовного, сучасного і старовинного, модного і класичного предмета, як швейцарський годинник просто неможливо, оскільки це витвір мистецтва, що не піддається ніяким схемам.

Ціна швейцарських годинників визначається не стільки їх функціями і використаними в виробництві матеріалами, стільки ім'ям виробника. Елітні «ділові» чоловічий годинник можуть бути досить непомітними, але при цьому коштувати дуже дорого. Найбільш заможні покупці часто вибирають годинник Rado, Longines, Breitling, Martin Braun, Rodolphe, Tag Heuer, Breitling, Ebel, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Perrelet, а серед більш доступних моделей популярністю користуються марки Saint Honore, Louis Erard, Roamer, Michel Herbelin , Frederique Constant, Tissot.

----

Дізнатися про заходи проводяться великими виставковими центрами, такими як ВВЦ і Крокус Експо, а також про кращі виставках в Москві в квітні, травні 2013 можна на порталі: kudago.com

Підкоряються швейцарський годинник рейтингу, який міг би точно визначити положення кожного бренду в своєрідною табелі про ранги швейцарських годинників?

Новости