Швейцарський природний концентрат викидає токсини і відкладення!

Американська поп-актриса Бейонсе довірила турботу про свою фігуру швейцарській дієтній програмі з 100-відсотковим натуральним кленовим сиропом Madal Bal і протягом 10 днів розтопила 9 кг. Поділивши результат у ЗМІ, це викликало бум продажів сиропу в США. Американці назвали цю програму - " Сейм Бейонсе ".

Зірка світової музики робить коктейль, як в 300 мл води кладе 2 ч.л. Madal Ball, 2 ст.л. свіжого лимонного соку і додає дрібку перцю чилі. Так вона спалює зайві кілограми і покращує мій обмін речовин!

Видиме не тільки ослаблення, але й омолодження Бейонсе обумовлено властивостями швейцарського концентрату, що живить тіло всіма необхідними елементами, в той же час очищає клітини від накопичених токсинів.

Результатом є омолодження і освіження обличчя, шкіри, волосся, тіла. Не дарма, програма з Madal Bal називається " Почуття омолодження ".


Ліворуч: Бейонсе, перед дієтою, виглядає трохи закругленою. Праворуч: премії Греммі, посміхнулися і чудово скульптували.

Крім омолодження та омолодження, сироп наповнюється енергією та силою Крім омолодження та омолодження, сироп наповнюється енергією та силою. Карл Льюїс , спортсмен тисячоліття і дев'ятикратний олімпійський чемпіон, випив коктейль з сиропу замість червоного перцю з дрібкою свіжого імбиру. Тому що ця унікальна комбінація надає тілу додаткову витривалість! Особливо це підходить для людей, які піддаються фізичному навантаженню та психічному стресу, як у випадку з атлетами. При цьому Madal Bal знижує рівень холестерину в крові і очищає систему крові. Він зміцнює імунну систему, допомагає при застуді та грипі.

Madal Bal - очищення організму від токсинів і здорової втрати ваги!

Для отримання додаткової інформації та замовлень:
тел .: 0 700 11 001 (національний телефон за ціною одного міського дзвінка).
Офіс у Софії: вул. Твардішки прохід 27, GSM: 0899 915 704
в м. Пловдив: акад. П. Динекова "10, тел .: 032/693 694
www.figura.bg

Новости