Світ ароматів Jo Malone | англоманії

Серед неймовірного різноманіття духів і туалетних вод є аромати, здатні розповісти про людину більше ніж одяг, взуття та аксесуари, які він вибирає.
Селективна парфумерія - це не масові хіти, розрекламовані в глянцевих виданнях і на телеекрані, це продукція, яка випускається малим тиражем виключно з кращих інгредієнтів. Такі аромати створюються для людей, що цінують індивідуальність, неповторність, власну унікальність.
Один з моїх улюблених брендів селективної парфумерії - британський Jo Malone.

Засновниця бренду Джо Мелоун розпочала свою кар'єру в якості косметолога і незабаром стала одним з кращих в Лондоні фахівців по догляду за обличчям. Для своїх постійних клієнтів вона вручну і за власним рецептом створила і розлила в маленькі пляшечки масло для ванни з мускатним горіхом і імбиром - Nutmeg & Ginger (і сьогодні колекція Nutmeg & Ginger один з бестселерів Jo Malone). Незабаром Джо отримала перше велике замовлення на виготовлення 100 пляшок Nutmeg & Ginger: один з її клієнтів влаштовував урочисту вечерю і як комплімент для своїх гостей обрав продукцію Jo Malone.
У 1994 році за адресою 154 Walston Street в лондонському Челсі був відкритий перший магазин Jo Malone. Покупцям відразу припали до смаку прості, але вишукані аромати. І незабаром легко впізнавана світла коробочка, проста і елегантна, перев'язана чорною стрічкою, стала бажаним подарунком і предметом захоплення, а авторські процедури лондонського SPA-салону, що поєднують секретну техніку і майстерність з розкішними косметичними засобами, стали користуватися особливою популярністю серед вимогливих жителів британського столиці, які багато що готові віддати за те, щоб подарувати собі хвилини спокою і відпочити від суєти великого міста.
Сьогодні Jo Malone - молодий, але вже культовий бренд, відомий у всьому світі, прекрасний зразок нової британської розкоші: сміливий, але вірний традиціям. І хоча сама Джо Мелоун покинула компанію в 2006 році, співробітники зберігають традиції бренду, створеного цією талановитою жінкою.
Мені здається, секрет успіху ароматів Jo Malone - в їх простоті, елегантності і різноманітності. Квіти англійського саду, рідкісні породи дерева, середземноморський бриз, тропічні фрукти, східні прянощі поєднуються один з одним, народжують асоціації, будять уяву, змушують мріяти про подорожі, далеких країнах і знову переживати дорогі спогади.
Особливість парфумерії Jo Malone полягає в тому, що кожен може стати творцем свого власного аромату, створити Свою парфумерну композицію. Можливим комбінаціям, здається, немає числа: кожен парфум можна носити окремо, а можна змішувати з іншими, отримуючи свій індивідуальний, неповторний аромат. Fragrance Combining - мистецтво створювати нові поєднання ароматів, посилюючи, підкреслюючи, протиставляючи.
Немає ніяких правил і модних трендів ... тільки Ваші бажання і настрій!

Пропоную поставитися до вибору парфумерії як до примірці одягу. Знайдіть своє «маленьке чорне плаття» від Jo Malone, той самий Свій аромат, який підходить до всього, і подобається Вам. Такий аромат ніколи не підведе і завжди буде до місця. А ось після цього і починається найцікавіше: підберіть до нього «аксесуари», кілька ароматів, які прикрасять, доповнять, а може і змінять його до невпізнання. Квіткові, деревні, пряні, фруктові, цитрусові - вибирайте сміливо, виходячи з Ваших побажань, віку, способу життя і стилю.
Наприклад, якщо Ви любите квіткові аромати, то будете зачаровані Vintage Gardenia; поєднання з Verbenas of Provence підбадьорить Вас, а дует з ароматом Red Roses в перенесе Вас англійський сад і створить романтичний вечірній образ.
Свіжому Lime Basil & Mandarin додасть елегантності Vetyver, а жіночності - Vanilla & Anise.
До English Pear & Freesia додайте гостроту Amber & Lavender.

Розбавте пряний Nutmeg and Ginger фруктовими нотами Nectarine Blossom & Honey.

Я зі своєю пристрастю до деревних композицій вибрала класичний аромат 154, яким Lime Basil & Mandarin додає свіжості та гостроти, а Black Vetyver Café - вечірньої елегантності.


Підбадьорливий і фруктовий коктейль Pomegranate Noir - Grapefruit - вибір Ірини, головного редактора "англоманії".


Аромат не закінчується на шкірі, він триває в будинку, заповнюючи простір, створюючи неповторний світ. Концепція ароматичного декорування простору включає в себе духи для будинку, спреї для білизни і, звичайно, ароматичні свічки ... їх можна комбінувати їх за своїм смаком: влаштувати spa-салон в своїй ванні, додати затишку вітальні, а в спальні створити романтичну атмосферу.

Зроблені вручну, що містять високий відсоток ароматичних масел, свічки Jo Malone здатні абсолютно перетворити приміщення, наповнюючи його чарівним ароматом. Їх створення - процес трудомісткий і довгий: ручне замішування воску, тестування горіння, визначення ідеальної дози ароматичних інгредієнтів, виливок ідеальної форми, упаковка - цей цикл може займати до двох років.

Я завжди беру з собою в подорожі свічки Lime Basil & Mandarin, і в будь-якому місці відчуваю себе як вдома. Крім того, аромати допомагають зберегти в пам'яті дорогі моменти і близьких людей.


Якби аромати Jo Malone можна було б побачити, то вони, напевно, виглядали б саме так, як на цих чудових фотографіях:

Серед неймовірного різноманіття духів і туалетних вод є аромати, здатні розповісти про людину більше ніж одяг, взуття та аксесуари, які він вибирає

Новости