Світлодіодні лампи на 220,127,120,120,110 вольт

  1. Розпродаж побутових світлодіодних ламп!
  2. Переваги та недоліки побутових світлодіодних ламп
  3. переваги
  4. недоліки
  5. Як вибрати відповідну світлодіодну лампу?
  6. Де купити?

Оновлене: 16.05.2019 Оновлене: 16

Розпродаж побутових світлодіодних ламп!

Під маркою ТАУРЕЙ ми виробляємо дуже широкий асортимент побутових світлодіодних ламп для будинку, квартири, офісу, з різними цоколями, різних потужностей, форм, кольорів і колірної температури .

Майже всі наші лампи підходять не тільки для 220 вольт, а й для електромереж 127/120/110 вольт, причому як змінного, так і постійного струму.

Зверніть увагу! Світність ламп буде однаковою при включенні в 220 вольт і в 110,120,127 вольт.

Для вибору ламп під інші знижені напруги слід звернутися до відповідних розділів нашого каталогу.

Переваги та недоліки побутових світлодіодних ламп

Побутові світлодіодні лампи (лампи LED) - новий, економічний і нешкідливий джерело світла, що прийшов на зміну лампі розжарювання. У світлодіодних ламп ті ж цоколі, їх також просто встановити в світильники, але джерелом світла служить не розпечена спіраль, а електронні компоненти - світлодіоди (LED - Light-emitting diode).

переваги

Які ж переваги Ви отримаєте, замінивши у себе вдома лампи розжарювання на світлодіодні?

  1. Економія електроенергії до 10 разів! * Ваші рахунки за електроенергію помітно зменшаться.
  2. Міняти лампочки в будинку доведеться набагато (у багато разів!) Рідше. *
  3. Світлодіоди не містять ртуті, а також будь-яких інших шкідливих для здоров'я елементів. На них не поширюються спеціальні умови утилізації, що накладаються, наприклад, на люмінесцентні трубки.
  4. Малий нагрів і пожежна безпека - LED лампочкою обпектися можна. * Це дозволяє використовувати їх в підвісній стелі та інших щодо закритих просторах і нішах, а також в дерев'яних будинках і господарських будівлях.
  5. Абсолютна відсутність мерехтіння. *

* - Ми гарантуємо, що це може бути застосовано до наших світлодіодним лампам, але точно не може бути застосовано до деяких дешевим виробам, наявними на ринку .

* - Ми гарантуємо, що це може бути застосовано до наших світлодіодним лампам, але точно не може бути застосовано до деяких дешевим виробам,   наявними на ринку

недоліки

Проте, у світлодіодних ламп є і недоліки.

Найголовніший, очевидний і відомий - ціна, яка до 10 разів вище ціни на аналогічні лампи розжарювання. При поточних цінах на електроенергію для окупності буде потрібно від декількох місяців до 1.5 років, в залежності від режиму використання.

Є й інші, що чекають Вас незручності і неприємності. Це розміри і вага, незвичайна передача кольору і т.п. Всі ці негативні якості ми спробували відобразити в статті про недоліки світлодіодних ламп .

Як вибрати відповідну світлодіодну лампу?

Як визначити правильну заміну, як перевести потужність лампи розжарювання в світлодіодну? Потрібно розуміти, що принцип дії світлодіодного джерела світла кардинально відрізняється від ламп розжарювання. Насправді, лампа розжарювання набагато більше схожа на гасову, ніж на світлодіодну.

Через це відмінності не можна провести між ними точної відповідності - дуже багато залежить від інтер'єру приміщення, кольору стін і стелі, спрямованості світлового потоку і т. Д.

Можна дати лише приблизну оцінку - для теплого світла ми радимо помножити потужність на 8, а для холодного - на 9-10. Для порівняння з галогеновими лампами цей коефіцієнт повинен бути зменшений на пару пунктів.

Де купити?

У нашому інтернет-магазині ТАУРЕЙ Ви можете прямо зараз купити світлодіодні лампи для свого будинку, квартири або офісу, і для мережі 220 вольт, і для 127, 120, 110 вольт, і для 12-80 вольт. З доставкою та гарантією.

Крім гарантії ми даємо цілий місяць (30 днів) на те, щоб Ви визначилися, влаштовують Вас лампочки чи ні: протягом 30 днів Ви можете повернути куплені світлодіодні лампи назад або обміняти їх на інші моделі.

Доставку ми здійснюємо по всій Росії і СНД транспортними компаніями і Поштою Росії. За Москві і найближчому Підмосков'ї до будинку або квартири - кур'єром та власним автотранспортом.

Де купити?
Як вибрати відповідну світлодіодну лампу?
Як визначити правильну заміну, як перевести потужність лампи розжарювання в світлодіодну?
Де купити?

Новости