Світові бренди одягу

Опубліковано 23.02.2016

Стильна повсякденний одяг високої якості з елементами спортивного стилю, що поєднує в собі інноваційні технології дизайну і майстерною ручної роботи - всі ці характеристики, безперечно, належать нарядам від бренду Iceberg Стильна повсякденний одяг високої якості з елементами спортивного стилю, що поєднує в собі інноваційні технології дизайну і майстерною ручної роботи - всі ці характеристики, безперечно, належать нарядам від бренду Iceberg. Про нього ми сьогодні і поговоримо докладніше.

Опубліковано 11.02.2016

Дійсно, мир у всьому його різноманітті прекрасний, і далеко не всім дано це побачити Дійсно, мир у всьому його різноманітті прекрасний, і далеко не всім дано це побачити. Але Філіп Плейн явно в числі обраних! Цей молодий і успішний дизайнер за короткий період часу встиг підкорити модниць. У чому особливості нарядів носить його ім'я бренду? Давайте подивимося!

Опубліковано 23.01.2016

Вечірніми нарядами від бренду Badgley Mischka марять багато модниць і майбутні наречені Вечірніми нарядами від бренду Badgley Mischka марять багато модниць і майбутні наречені. Не дивно, адже сукні втілюють собою елегантну жіночність, а це безпрограшна комбінація на всі часи. Розглянемо ж наряди відомих дизайнерів докладніше і з'ясуємо, в чому криється секрет їхнього успіху.

Опубліковано 21.05.2015

У жіночому гардеробі взуття багато не буває - саме так міркують сучасні модниці, в черговий раз набуваючи нову пару елегантних туфельок від Jimmy Choo або Manolo Blahnik У жіночому гардеробі взуття багато не буває - саме так міркують сучасні модниці, в черговий раз набуваючи нову пару елегантних туфельок від Jimmy Choo або Manolo Blahnik. Ці марки відомі, без перебільшення, в усьому світі. А ми сьогодні з'ясуємо, в чому секрет успіху кожної з них.

Опубліковано 23.03.2015

Від носія в готелі до власника власного модного будинку Від носія в готелі до власника власного модного будинку ... Хіба таке можливо? Так, і історія бренду Гуччі - кращий тому доказ. Дізнаємося її, а заодно вивчимо особливості культових речей від відомої марки.

Опубліковано 21.03.2015

Дами, які віддають перевагу поповнювати свій гардероб одягом від відомих брендів, нерідко задаються питанням: який з них самий люксовий Дами, які віддають перевагу поповнювати свій гардероб одягом від відомих брендів, нерідко задаються питанням: який з них самий люксовий? Більшість фахівців в області моди дадуть відповідь на нього однозначно: це, звичайно ж, Prada. Давайте подивимося, в чому секрет успіху цієї марки.

Опубліковано 15.02.2015

Уже понад 30 років американський люксовий бренд, який називався іменем його засновниці Carolina Herrera, радує дам по всьому світу стильним одягом, взуттям та аксесуарами Уже понад 30 років американський люксовий бренд, який називався іменем його засновниці Carolina Herrera, радує дам по всьому світу стильним одягом, взуттям та аксесуарами. У витончених нарядах селебріті на червоних килимових доріжках часто впізнають почерк знаменитої авторки моди.

Опубліковано 04.02.2015

Бренд DKNY розробляє одяг для юних і активних Бренд DKNY розробляє одяг для юних і активних. Він підкорює серця дівчат комфортними і нехитрими, але разом з тим оригінальними рішеннями. Хто розробляє цей одяг? Кому вона підходить? І які її характерні риси?

Опубліковано 13.01.2015

Навіть самим далеким від світу моди людям знайоме ім'я Шанель Навіть самим далеким від світу моди людям знайоме ім'я Шанель. Його власниця стала символом своєї епохи і зробила справжню революцію в жіночому стилі. Як з'явився бренд одягу Chanel? Які знакові речі подарувала нам велика кутюр'є з псевдонімом Коко?

Опубліковано 12.08.2014

Валентино Гаравані - один з найвідоміших і найбільших дизайнерів Валентино Гаравані - один з найвідоміших і найбільших дизайнерів. Він оспівує в своїх творіннях головне, що є в природі прекрасної статі, жіночність. Модний будинок його імені існує більше п'яти десятиліть, але сам метр створює свої шедеври ще довше. Він без перебільшень присвятив своє життя моді. Дізнаємося все про становлення бренду Valentino і основних рисах одягу, що випускається їм.

Опубліковано 03.03.2014

Бренд Victoria's Secret існує не дуже давно, проте вже придбав популярність Бренд Victoria's Secret існує не дуже давно, проте вже придбав популярність. Покази білизни виглядають феєрично і привертають багато уваги, провідні топ-моделі світу вважають престижним представляти цю марку на подіумі і в рекламі. У чому ж секрет одного з найвідоміших брендів сучасності?

Опубліковано 27.01.2014

Популярний бренд Zolla вже давно влаштувався на російському ринку і заслужив гарну репутацію Популярний бренд Zolla вже давно влаштувався на російському ринку і заслужив гарну репутацію. Тим, хто постійно робить покупки в Zolla, напевно буде цікаво дізнатися більше про улюбленого бренд. Ті ж, хто не знайомий з продукцією, зможуть зрозуміти стиль і особливості одягу Zolla, прочитавши статтю.

Опубліковано 09.12.2013

Магазини торгових марок Pull & Bear і Bershka давно стали звичними і улюбленими для багатьох російських покупців Магазини торгових марок Pull & Bear і Bershka давно стали звичними і улюбленими для багатьох російських покупців. Ніколи не завадить дізнатися трохи більше про концепцію і товари улюблених брендів.

Опубліковано 18.11.2013

Збираючись на будь урочистий захід - випускний вечір, весілля або на званий вечір, будь-яка дівчина і жінка хоче виглядати ефектно і спокусливо Збираючись на будь урочистий захід - випускний вечір, весілля або на званий вечір, будь-яка дівчина і жінка хоче виглядати ефектно і спокусливо. Де ж купити коктейльні та вечірні сукні, які дозволять виділитися з натовпу і блищати, сяяти, блищати? Іншими словами, які відомі бренди шиють най-най красиві вечірні та коктейльні сукні?

У чому особливості нарядів носить його ім'я бренду?
Хіба таке можливо?
Дами, які віддають перевагу поповнювати свій гардероб одягом від відомих брендів, нерідко задаються питанням: який з них самий люксовий?
Хто розробляє цей одяг?
Кому вона підходить?
І які її характерні риси?
Як з'явився бренд одягу Chanel?
Які знакові речі подарувала нам велика кутюр'є з псевдонімом Коко?
У чому ж секрет одного з найвідоміших брендів сучасності?
Де ж купити коктейльні та вечірні сукні, які дозволять виділитися з натовпу і блищати, сяяти, блищати?

Новости