Світові зірки - посланці годинникових брендів

  1. Кевін Костнер - втілення ідеалів бренду Jacques Lemans
  2. Посланці годин «Омега»: бути першими абсолютно в усьому
  3. Кріштіану Роналду і TAG Heuer
  4. Інші посланці часових марок
  5. Робота і самореалізація для зірок

Співпраця брендів з зірками - це не просто рекламний хід. Це свого роду філософія, коли знаменитість підтримує принципи та цінності виробника годинників, потрапляє з ними «в такт». Стати представником, іншому або посланником брендів запрошують кіноакторів, популярних виконавців, моделей і спортсменів. Кожне таке співробітництво - ціла історія, яка змінює всіх її учасників.

Між годинами і посланником у аудиторії повинна виникати чітка асоціація. Роль амбасадора - уособлювати цінності бренду, змушувати людей мріяти про володіння продуктом. Перед тим, як запросити знаменитість стати представником, виробники проводять дослідження, як сприймає «зірку» аудиторія. До уваги береться не тільки сприйняття, але і репутація.


До уваги береться не тільки сприйняття, але і репутація

Кевін Костнер - втілення ідеалів бренду Jacques Lemans

Співпраця відомого актора Кевіна Костнера і австрійського виробника годинників Jacques Lemans - на слуху. Воно почалося з особистої симпатії і збігу поглядів між Костнером і власниками бренду. Людям, які один одного поминають, простіше домовитися про спільні проекти. Рішення про спільну діяльність було прийнято на другий день після випадкового і незапланованого знайомства, триває з 2012 року до цього дня.

власники « Жак Леман »Цінують свого амбассадораа за його справжню любов до годинника і дивовижні знання про них. В результаті такого співдружності з'явилася колекція «Кевін Костнер для Jacques Lemans», зараз йде робота над створенням нових моделей.

На думку представників бренду, актор - ідеальний посланник Jacques Lemans. Він захоплюється спортом, а в буденному житті - природний і елегантний. Саме таке поєднання якостей завжди надихало творців годин.


Саме таке поєднання якостей завжди надихало творців годин

Посланці годин «Омега»: бути першими абсолютно в усьому

Jacques Lemans - годинник середньої цінової категорії, а Omega призначені для людей з достатком, які хочуть завжди бути першими. «Друзями» бренду побувало безліч світових знаменитостей. Найвідоміший на даний момент - актор Джордж Клуні. Він є «обличчям» Omega близько 10 років і в приватному житті користується декількома аксесуарами виробника. Одні з годинника, De Ville Tresor, він одягав на власне весілля. У колекції актора є і модель Speedmaster Professional, її використовують астронавти NASA.

Віддана прихильниця «Омеги» - актриса Ніколь Кідман. Свого часу вона знялася в рекламі лінійки Ladymatic. В особистому володінні зірки є елегантні годинники De VIlle Ladymatic з діамантами.

Omega активно співпрацює з артистами. Пару років тому з брендом подружився британець Едді Редмейн. Оскароносний актор вибрав стильну модель Omega Globemaster. В рядах прихильників торгової марки - голлівудські «зірки» першої величини Пірс Броснан, Деніел Крейг, плавець Майкл Фелпс, супермодель Сінді Кроуфорд і інші знаменитості. До речі, Кроуфорд не змінює «Омезі» понад 20 років.


До речі, Кроуфорд не змінює «Омезі» понад 20 років

Кріштіану Роналду і TAG Heuer

У 2014-му футболіста Кріштіану Роналду вибрали новим Амбассадор швейцарських люкс-годин TAG Heuer. Бренд представлений на ринку більше 150 років і має міцні зв'язки зі спортом. Роналду склав компанію іншим знаменитостям, які теж є «особами» марки: Леонардо Ді Капріо, Камерон Діаз, Крісу Хемсворту, Беллі Хадід. До речі, футболіст раніше рекламував інші годинник - Jacob & Co.

Найпопулярнішим посланником годинникових брендів 2010 року став гольфіст Тайгер Вудс. Він теж представляв марку TAG Heuer ( «Таг Хоер»). Свого часу особами виробника цього годинника були спортсмени Мохаммед Алі, Айртон Сенна, Марія Шарапова.



Інші посланці часових марок

Один з найвідоміших прикладів співпраці - знаменитий боксер Мохаммед Алі і швейцарська спортивна марка Certina . Алі став Амбассадор «Цертіни» в 1975 році, представивши публіці механічну модель годинника Certina DS-DiaMaster. Іншими особами бренду також виступають спортсмени.

У 2016 році представником чоловічої лінії марки Piaget став канадський актор Райан Рейнольдс. Вигідна пропозиція він отримав, в першу чергу, через свого прагнення виглядати стильно. Жіночим Амбассадор Piaget виступає актриса Джесіка Честейн.



Запрошувати акторів на роль представників годинникової марки - поширена практика. Так, Айшварія Рай встигла побути «обличчям» Longines , Джон Траволта знімався в рекламі Breitling, а красуня Єва Грін стала посланцем марки Montblanc.


Так, Айшварія Рай встигла побути «обличчям»   Longines   , Джон Траволта знімався в рекламі Breitling, а красуня Єва Грін стала посланцем марки Montblanc

Робота і самореалізація для зірок

Для селебрітіс співпрацю з вартовими брендами - це певною мірою робота, але часто і самореалізація. Актори, політики і спортсмени не просто знімаються в рекламі і надягають годинник на показові заходи. Багато беруть участь в розробці нових іменних колекцій. Хтось працює над стилем і зовнішнім виглядом моделей, проявляючи свої дизайнерські здібності. Кого-то більше хвилює функціонал з точки зору професійного користувача. У будь-якому випадку, кожна історія співпраці - приваблива і цікава.

Новости