Sweet Berries | Pacifica Brazilian Mango Grapefruit Solid Perfume

Привіт, мої Солоденькі!

Сьогодні хочу розповісти вам про свій перший натуральному веганські парфум . Насправді саме в області парфумерії, ну і ще серед виробників лаків для нігтів, веганські кошти, які б не тестувалися на тваринах знайти важче. Але звичайно можливо. Є така чудова марка Pacifica , Про яку звичайно багато хто знає завдяки її прекрасній натуральної уходовой і декоративної косметики, але ще в асортименті марки є духи. І я вирішила познайомитися з ними. Вибрала я формат саме твердих духів з красивим і цікавим поєднанням на мій погляд манго і грейпфрута (Pacifica, Brazilian Mango Grapefruit, Solid Perfume).

.

.

Я далеко не фахівець в парфумерії, тому постараюся описати ці духи так як я їх відчуваю. Натуральні парфуми для мене не просто аромат який сподобався в магазині. Це щось «живе» що обов'язково повинно наноситися саме на шкіру, проникати крізь неї в тіло, зливатися саме зі мною і тільки тоді розкривати свій аромат. Який буде звичайно унікальний, адже в ньому вже буду я. Це одна з причин по яким натуральні духи повинні бути безпечними. І виявляється, існують певні жорсткі стандарти безпеки натуральних і ненатуральних ароматичних з'єднань (IFRA). Так ось, Pacifica їх дотримується, що говорить про реальну безпеку духів.

Так ось, Pacifica їх дотримується, що говорить про реальну безпеку духів

Духи упаковані в коробочку схожу на сірникову і знаходяться в жерстяній баночці. Чи не тому я вибрала саме тверді, у мене пристрасть якась до бляшаним баночках Духи упаковані в коробочку схожу на сірникову і знаходяться в жерстяній баночці . У компанії одним з головних принципів є биоразлагаемость упаковок і всієї продукції. Однією з цілей є знизити кількість відходів фабрики до нуля.

Однією з цілей є знизити кількість відходів фабрики до нуля

Духи не містять інгредієнти тваринного походження, що не тестуються на тваринах, є 100% веганські, не містять парабенів, фталатів, мінерального масла. Склад: Organic cocos nucifera wax (coconut), organic glycine soja wax (non GMO soy), parfum (Pacifica's own perfume blend with natural and essential oils), prunus armeniaca wax (apricot wax), caprylic / capric triglyceride (coconut source). Зроблено в США. Обсяг - 10 грам.

Обсяг - 10 грам

Духи мають трохи персиковий дуже світлий відтінок. Вони досить тверді щоб подушечка пальця набираючи їх ковзала тільки по поверхні, не провалюючись, але при цьому нігтем можна зробити вм'ятину, випадково Духи мають трохи персиковий дуже світлий відтінок . Аромат у них дуже соковитий, тропічний і сонячний. З баночки я чую терпкий стиглий рожевий грейпфрут і трохи манго. Десь зовсім далеко мені здається є ананас. А ось на шкірі все змінюється. Вперед виходить жовтий стиглий манго, саме жовтий і гарячий від сонця, такий який їдять в тропічних широтах. А грейпфрут стає не таким терпким. Мені дуже подобається аромат і я жодного дня не пошкодувала про свій вибір. Я наношу духи на пульсуючу зону зап'ястя і зовнішньої сторони шиї. І насолоджуюся. Стійкість? Вона невелика, через два-три години я його не чую зовсім. Але якщо це плата за натуральність і етичність, я готова її платити. Це аромат не для «всіх», у нього немає шлейфу і співрозмовник навряд чи буде вдихати його розмовляючи з вами. Це аромат для «себе», він сидить близько до шкіри, контактує з вами і пахне так тільки на вас. Ну і звичайно цей аромат можуть почути тільки найближчі, з якими ви ділите «себе» . І мені навіть подобається поправляти його час від часу, дістаючи цю милу баночку і знову відчуваючи його тропічну силу. Ідеально, я часто думаю про це, взяти його з собою у відпустку на море де багато сонця і фруктів і він зможе надавати ще більше атмосферности відпочинку.

Ідеально, я часто думаю про це, взяти його з собою у відпустку на море де багато сонця і фруктів і він зможе надавати ще більше атмосферности відпочинку

Я не можу рекомендувати ці духи всім, оскільки їх стійкість більшість не задовольнить. Але мені вони дуже сподобалися і я з готовністю придбаю ще й інші аромати при хорошому акційну пропозицію. І ось ще що, я тепер точно знаю якими мають бути перші парфуми у моєї дочки - натуральними, веганські, безпечними і з ароматом який буде приносити величезне задоволення, завдаючи його на шкіру. Але це ще не скоро станеться Я не можу рекомендувати ці духи всім, оскільки їх стійкість більшість не задовольнить .

На цьому все, мої Ягідки! Люблю фруктові аромати літа, а вам які більше подобаються? Всім сонячного настрою!

І нагадую що з моїм кодом MMT812 ви отримаєте 5% знижки на весь свій замовлення - посилання .

Стійкість?
Люблю фруктові аромати літа, а вам які більше подобаються?

Новости