Таблиця розмірів нижньої жіночої білизни Panache

Поради щодо використання бюстгальтера

Відвідавши шоу-рум компанії «Ліан-М» офіційного представника англійського бренду «panache» в Росії, ви зможете отримати консультацію фахівця з бра-Фиттинга, що враховують всі особливості і пропорції вашої жіночої фігури.

Визначити розмір бюстгальтера досить просто.

  1. Щоб виміряти обсяг під грудьми, підняти руки вгору. Прикладіть стрічку щільно до тіла, але щоб вона врізалася в шкіру, сантиметрова стрічка повинна розташовуватися строго горизонтально. Бажано робити це перед дзеркалом. Запишіть результат. Ви дізналися перший параметр-Обхват ПІД ГРУДДЮ
  2. Обхват Груди вимірюється по самій виступає точці, тому ми рекомендуємо надіти бюстгальтер в м'якій чашці. Стрічка повинна проходити вільно, не здавлюючи груди. Запишіть результат-обхват грудей

Таблиця допоможе правильно визначити потрібний розмір бюстгальтера.

Не соромтеся приміряти в магазині багато бюстгальтерів різних форм, кольорів, з м'якою чашкою і ущільненої чашкою. ОБОВ'ЯЗКОВО приміряє КІЛЬКА РОЗМІРІВ БЛИЗКИХ ДО ВАШИХ завмер.

Тільки так ви підберете ідеальний бюстгальтер.

Також ми рекомендуємо провести примірку декількох розмірів бюстгальтерів, щоб переконатися в правильній посадці і зручність обраної моделі.

Новости