Таблиця розмірів "Мілавіца" - Як визначити розмір бюстгальтера

  1. Розміри білизни Мілавіца
  2. Таблиця розмірів бюстгальтерів Мілавіца
  3. Таблиця паралельних розмірів
  4. Мілавіца Бюстгальтери для годуючих мам

Мілавіца - це популярний білоруський бренд жіночої нижньої білизни Мілавіца - це популярний білоруський бренд жіночої нижньої білизни. Він давно завоював визнання серед російських і українських жінок. Висока якість продукції, широкий асортимент, демократичні ціни - це лише деякі переваги вітчизняного виробника.

Milavitsa виробляє бюстгальтери, трусики, купальники, панталони, майки, піжами. Купуючи нижню білизну в Мілавіца, можете бути впевнені в тому, що воно буде зручне, якісне і красиве. Для вибору правильного розміру, скористайтеся підказками консультантів в магазині. Якщо Ви хочете підготуватися до походу в магазин, і заздалегідь вибрати розмір бюстгальтерів Мілавіца, дотримуйтесь рекомендацій нижче.

Розміри білизни Мілавіца

Бренд Milavitsa створює якісну білизну для всіх типів жіночих фігур. Залежно від форм, розрізняють: бюстгальтери з push-up, балконет, без каркасів, для матерів, що годують, м'яка і дубльована чашечка. Бюстгальтер з Push-up ефектом більше підійде для дівчат з маленькими грудьми, візуально збільшує груди. Балконет більше підійде для власниць грудей середніх розмірів. Полудублірованная чашка підійде для власниць пишних форм.
Калькулятор розмірів бюстгальтерів

Таблиця розмірів бюстгальтерів Мілавіца

Щоб правильно підібрати розмір, потрібно дотримуватися певної послідовності дій. Вимірювання проводите сантиметровою стрічкою, яка повинна бути помірно натягнута навколо грудей.

  • Виміряйте обхват під грудьми і обхват грудей.
  • Значення, яке вийшло в результаті вимірювання "обхвату під грудьми", підставте в 1 стовпець. Пошук найбільш вдалого діапазон розміру. У другому стовпці (праворуч) буде потрібний розмір.
  • У цьому рядку, знаходимо відповідний діапазон "обхвату грудей". Це буде числове значення розміру бюстгальтера.
  • Має вийти число виду: 75F.

Має вийти число виду: 75F

Основного розміру бюстгальтера Мілавіца, буде відповідати ще 2 додаткових (паралельних). Детальніше про паралельних розмірах . Їх можна визначити за допомогою таблиці нижче.

Таблиця паралельних розмірів

Таблиця паралельних розмірів

Мілавіца Бюстгальтери для годуючих мам

Якщо зняти мірки не виходить самостійно, попросіть про це подругу. Для вимірювання використовуйте сантиметрову стрічку. Пам'ятайте! Всі значення в таблицях вимірюються в сантиметрах!

Торгова марка Milavitsa виготовляє одяг для всіх жінок, в тому числі і годуючих мам. Колекції бюстгальтерів зроблені не тільки для зручного годування грудьми, вони красиві і практичні. Широкий асортимент таких ліфчиків, дозволяє кожній мамі підібрати потрібний розмір. Для визначення параметрів грудей, потрібно виміряти обхват під грудьми і на виступаючих частинах.

  • Відніміть від розміру "обхват грудей" розмір "обхват під грудьми".
  • Зіставте отримані значення з результатами таблиці.
  • Розмір повинен виглядати у вигляді числа і букви (наприклад, 70F)

Обхват під грудьми (см) Розмір Різниця між обхватом грудей і під грудьми (см) Розмір чашечки 68-72 70 12 A 73-77 75 14 B 78-82 80 16 C 83-87 85 18 D 88-92 90 20 E - - 22 F

Для визначення паралельних розмірів для годуючих мам, перегляньте цю таблицю:

Для визначення паралельних розмірів для годуючих мам, перегляньте цю таблицю:

Таблиця розмірів Мілавіца допоможе підготуватися до покупки бюстгальтера в офіційному магазині Milavitsa. У будь-якому випадку, користуйтеся послугами консультантів при виборі нижньої білизни.

Новости