ТАК одягатися жінці після 40-50

  1. Легінси і вузькі штани в 40-50
  2. М'який верх для жінок за 40
  3. довгий топ
  4. Монохромність?
  5. Яскравий креатив після 40
  6. 50 - 40 = 10 (сантиметрів)
  7. аксесуари

Якщо Ви - жінка, яка протягом останніх N років одягається тільки в чорне, носить спідницю в підлогу і виключно широкі штани, дана стаття - не для Вас. Для початку Вам краще пошукати щось на тему "Як в 40 не виглядати на 60". Ця стаття - для тих, хто в 40-50 років сповнений життя, йде в ногу з часом і модою, хоче виглядати стильно (я не про шорти з каблуками) і завжди прагне виглядати на всі 100 (відсотків, звичайно;).

Отже, як одягатися жінці після 40-50 років? Так само, як і в 30 , Тільки з ще більшою впевненістю в собі і увагою до особливостей фігури.

Легінси і вузькі штани в 40-50

Так Так! Одягаючи легінси або штани в обтяжку, кожна жінка сподівається на стройнящіх ефект, і це правильно. Поєднуйте легінси з найкращим для них (і для вас) предметом одягу - піджаком. Невеликий секрет: плечики не повинні бути похилими; саме завдяки їх "стійці", на фото нижче очевидний настільки гармонійний образ: прямі плечі візуально роблять низ стрункішою, а образ - суворіше.

жінка після 50 у вузьких брюках жінка після 50 у вузьких брюках

М'який верх для жінок за 40

Якщо ви носите штани скинни, що доповнює атрибутом може стати вільний топ. Акуратна лінія драпірування акцентує увагу на ваших перевагах, приховуючи при цьому недоліки (раптом, вони є в області талії?).

На замітку: Дженні (на фото) цілком струнка жінка і може дозволити собі коротку блузу. Однак якщо ви соромитеся животика або зайвих мм в області стегон, віддайте перевагу подовженою версією топа, який обов'язково приховає "недостоїнства".

вільні топи для жінки після 40 вільні топи для жінки після 40

довгий топ

Власне, те, про що вже було згадано. Відмінний варіант - щільні легінси або штани в обтяжку + подовжений, злегка прозорий топ. Якщо ви впевнені з приводу стрункості своїх ніг, спробуйте укорочені брюки (але з взуттям на підборах ), як варіант!

Як одягатися жінці після 40 або 50 років Як одягатися жінці після 40 або 50 років

Монохромність?

Швидше, варіант для самих незадоволених (фігурою). Бажаєте додати стрункості фігури - вибирайте монохромні сети одягу. Наприклад, темно-синій або темно-зелений + чорний створюють лінію, яка робить вище і стрункіше.
До речі, довгий, вільно звисає шарф також створює вертикальну лінію, подвоює ефект подібного наряду, і особливо підходить жінкам маленького росту . Ох, вони знають всі секрети!
Так монохромно кажуть фахівці по стилю. Моя думка: надягайте подібне в 65, не раніше:

монохромний наряд для жінок за 60-65 монохромний наряд для жінок за 60-65

Яскравий креатив після 40

Якщо темні кольори - не ваш принцип (і правильно), і в свої 40-50 ви відчуваєте себе на 25, виділяйтеся незвичайними колірними поєднаннями. Червоний + чорний - занадто нудно для креативу і старо, як світ. Оливковий + бірюзовий або бузковий + помаранчевий - зовсім інша справа!

50 - 40 = 10 (сантиметрів)

Високий каблук! Не розлучайтеся з ними в будь-якому віці, а в 40-50 - тим більше. Високий каблук - справжній вікової killer, здатний відняти у вас пару-трійку років і додати шарму і елегантності.
Вибирайте взуття в тон брюк / спідниці або взуття тілесного кольору для візуального подовження силуету.

каблуки наше все в будь-якому віці каблуки наше все в будь-якому віці

аксесуари

прикраси і біжутерія - що може розповісти про стиль і смак жінки більше, ніж вони? Скористайтеся цим.

Останній і найголовніша порада всім, кому за 40: не купуйте дешеву одяг або хоча б ту, що виглядає дешевою. Зрозуміло, можна купувати і наряди з розряду "дешево", але тільки до тих пір, поки зовнішнє якість речей не викликає сумніву.

На закінчення, знаменита цитата від знаменитої актриси: "Після 40 життя тільки починається" (Віра Алентова, "Москва сльозам не вірить").
І пам'ятайте: мода проходить, а стиль ... приходить з роками (Коко Шанель в моїй інтерпретації). Успіху і вдалих нарядів в будь-якому віці!

Не забудьте прочитати статті " Ідеальний гардероб для жінки 40 років "," Плаття для жінок за 50 "І" Стильні зачіски для жінок після 40-50 років ": Поради, ідеї та фото.

Аптом, вони є в області талії?

Новости