«Танці з зірками»: учасники сидять на гамбургерах

Шоу «Танці з зірками» виходить на каналі Росія в прямому ефірі, тому нерви у учасників на межі. Справляються зі стресом все по-різному. Марат Башаров неодмінно з'їдає комплексний обід, а Глюк`оZа чекає чергову порцію моралей від мами ...


Генеральна репетиція перед ефіром призначена на 13:00, але приїжджати в один з павільйонів «Мосфільму» учасники починають до восьмої ранку. З 12 пар, які стартували на паркеті на початку жовтня, зараз вже залишилося 10 - проект покинули актор Анатолій Пашинін з Ксенією Путько і актор Віктор Бичков зі Світланою Богданової. У фіналі, який відбудеться 22 грудня, за перше місце поборються тільки дві пари.


Найпершими на прогін зазвичай прибувають Ангеліна Вовк і її партнер - танцюрист Олег Вечкасов Найпершими на прогін зазвичай прибувають Ангеліна Вовк і її партнер - танцюрист Олег Вечкасов. Ангеліна Михайлівна пояснює, що їй потрібно більше, ніж іншим, часу для репетицій - щодня не менше трьох годин, - так як за плечима немає ніякої танцювальної підготовки, а вдарити в бруд обличчям не хочеться.


- Я не відчуваю свого віку і зазвичай кажу, що мені не 70 років, а два рази по 35, - сміється Ангеліна Михайлівна. - Перед проектом відпочила в пансіонаті на Алтаї, куди мене запросив мій хороший друг Аман Тулєєв. Це він мені такий подарунок зробив до ювілею. Там я займалася спортивною ходьбою, брала пантові ванни, ходила на масаж і в підсумку відчуваю себе дуже бадьорою. Мені приємно, що зараз, де ні з'явлюся, до мене підходять жінки мого віку і зізнаються, що захоплюються моєї сміливістю. А мені запалу не позичати - коли була молодшою, дуже любила танцювати в компаніях. Я не можу сидіти весь вечір в куточку! Хіба що на столі ніколи не танцювала, про що шкодую. (Сміється.)


Марат Башаров не приховує, що Ангеліна Вовк - одна з його улюблених учасниць на проекті. Вітаючи телеведучу за лаштунками, він неодмінно цілує їй руку. А потім направляється в їдальню обідати.


- Я не звик собі в чому-небудь відмовляти! - каже актор. - Перед репетицією або спектаклем обов'язково щільно їм - це допомагає мені впоратися з хвилюванням. А тут, в їдальні, учасників годують по талончиках дуже навіть смачно. Сьогодні, наприклад, дають пюре з котлетами!


При цьому Марат зауважує, що тільки за тиждень участі в проекті схуд на 4 кг.


У кожного з танцюристів своя група підтримки. Ближче до ефіру в павільйон вболівати за Башарова зазвичай приїжджають його колишня дружина Ліза і дочка Амелі. Актрису серіалу «Інтерни» Христину Асмус приходять підтримати мама і дві рідні сестри Катерина та Карина.


- Сьогодні Артем (партнер Артем Лялін - Сьогодні Артем (партнер Артем Лялін. - Прим. «ДТ») заходить до мене в гримерку і каже: «Кристина, твоя мама приїхала, просила передати тобі привіт!» - сміється актриса. - А я не чую - раз по раз прокручую в голові наші кроки на паркеті. Артем ще раз повторив, що мама тут, але тільки після того як він жартівливо струснув мене за плечі, я нарешті повернулася в реальність.


Рідні не бачилися тиждень, Асмус зранку прилетіла з Туреччини, де зараз знімається в комедії під робочою назвою «Чудова четвірка». Дбайлива мама привезла для дочки перекус - Христина на репетиціях часом забуває про їжу. Незабаром за лаштунками майже всі учасники уминали сендвічі - мама Асмус привезла кілька нарізок салямі і пару батонів хліба.


Не їсть тільки Ольга Бузова: дівчину буквально трясе від хвилювання, і все, що вона може проковтнути, - це півсклянки води. А ось її партнер Андрій Карпов демонстративно спокійний - на лавочці, закинувши ноги догори, він розмовляє по телефону з дружиною Катериною Волкової ( «Вороніни»). Вона теж сьогодні приїде, але трохи пізніше.


- Звідки так багато стільців поруч з моїм столиком? - запитує у помічників ведучий шоу Максим Галкін. - Приберіть всі зайві. Нехай тут варто тільки один стілець - для мене!


Звичайно, прямий ефір не жарти. Все повинно бути максимально зручно і підготовлено.

За лічені хвилини до початку програми пристрасті розпалюються ще більше За лічені хвилини до початку програми пристрасті розпалюються ще більше. У Глюк`оZи, танцюючою з Євгеном Папунаішвілі, відривається застібка на босоніжках. Співачка в паніці. І ось одна костюмер буквально при світлі ліхтаря (за лаштунками напівтемрява) лагодить їй взуття, а дві інші пришивають на комбінезон співачки ... пластикову груди. Для номера Глюк`оZе пошили костюм металевого кольору з конусоподібними чашечками на зразок гострого бюстгальтера, придуманого Жаном Полем Готьє. Ось тільки видатні деталі наряду раз у раз норовлять відірватися ... Весь цей час за сценою від співачки не відходить Папунаішвілі.


- Минулого разу до мене на ефір приїжджали чоловік зі старшою дочкою, - розповідає співачка. - Так Ліда примудрилася змахнути пляшку зі столу і облити сидить поруч хлопчика водою. Вона у нас не може сидіти спокійно! (Сміється.) Дочка вже заявила, що теж хоче займатися танцями - і неодмінно з Женею Папунаішвілі як педагог! Цього разу вони всією сім'єю дивляться мій виступ вдома по телевізору. Уявляю, як потім мама подзвонить, щоб знову сказати: «Наташа, а чи не занадто ви з Женею обнімаєтеся? Прямо з рук один одного не випускаєте! »(Сміється.) Мама любить нагнітати обстановку, а ось чоловік не ревнує: Женя вселяє йому довіру.


Після закінчення програми на паркеті пожвавлення: за три години прямого ефіру (під час двохвилинний перерв на рекламу виходити з павільйону нікому не дозволяється) і глядачі, і члени журі втомилися і тепер із задоволенням розминають затерплі ноги і шиї.


- Для мене немає гірше тортури, ніж сидіти без руху стільки часу! Спина ниє, - скаржиться член журі Анастасія Волочкова.


Тим часом до балерині вишиковується черга з бажаючих сфотографуватися Тим часом до балерині вишиковується черга з бажаючих сфотографуватися. Спритнішим за всіх виявляються Ольга Бузова і її мама ... Беззмінний член журі Микола Цискарідзе обговорює ефір з Максимом Галкіним, а Єгора Дружиніна обліпили сини Тихон і Платон - обидва просять взяти їх на руки.


За результатами минулого програми пара Глюк`оZа та Євген Папунаішвілі в числі лідерів. Тепер дует думає, як відзначити свою першу перемогу, - можливо, відправиться в ресторан.


- Ми з Женею поїсти любимо, - заявляє співачка. - На репетиціях можемо поласувати гамбургерами і картоплею фрі з «Макдоналдса». Звичайно, і хлопців пригощаємо! Спочатку все бурмочуть щось про дієту, але потім швидко забувають - тільки за вухами тріщить! (Сміється.)


Марина КУЗНЕЦОВА, ТОВ «Теленеделя», Москва (спеціально для «ДТ»), фото Юлії Ханін

© Теленеделя

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Звідки так багато стільців поруч з моїм столиком?
Уявляю, як потім мама подзвонить, щоб знову сказати: «Наташа, а чи не занадто ви з Женею обнімаєтеся?

Новости