Тариф Білайн Все за 90: можливості, опції, як перейти

  1. Докладний огляд тарифу «Все за 90»
  2. Інтернет
  3. Кому підходить
  4. Як перейти на тарифний план «Всі за 90»
  5. вартість підключення
  6. Додаткові опції

Тариф «Все за 90» є особливим пропозицією від оператора Білайн Тариф «Все за 90» є особливим пропозицією від оператора Білайн. Встановити його самостійно через особистий кабінет або за допомогою відправки запиту неможливо. Тариф змінюється тільки за особливим запрошенням оператора і надається не всім користувачам. Відноситься до найбільш бюджетного варіанту лінійки тарифів «Все» , І включає в себе стандартні пакети безкоштовного часу розмови, кількості СМС і безлімітного інтернету.

Докладний огляд тарифу «Все за 90»

Дзвінки та СМС

Послуга включає в себе 100 безкоштовних хвилин розмов усередині мережі на всій території Російської Федерації. Кожна наступна хвилина коштуватиме один рубль. Тобто, якщо ви протягом доби витратили на міжміські розмови 1 год 40 хв, то починаючи з наступного хвилини з телефонного рахунку буде списуватися по одному карбованцю до закінчення доби. На другий день 100 безкоштовних хвилин будуть надані знову.

Слід пам'ятати, що дана послуга поширюється тільки для розмов між абонентами мережі Білайн. Дзвінки іншим операторам:

  • в межах міста - 1,6 руб / хв;
  • міжміські по РФ - 3 руб / хв;
  • СНД - 12 руб / хв;
  • міжнародні - від 24 до 40 руб / хв.

Відправлення SMS на тарифі «Все за 90» буде обходитися всього в 1 кермо для домашньої мережі і 2 керма для абонентів інших операторів і за кордон.

Інтернет

Оператор виділяє в безкоштовне користування 100 Мб інтернет трафіку. Швидкість максимальна до тих пір, поки не скінчиться трафік, потім вона знижується, але за бажанням, може бути збільшена за незначну доплату (докладніше читайте в рубриці «Додаткові опції»). В цілому, інтернет надається безлімітний, тобто, по закінченню 100 Мб знижується тільки швидкість, але доступ в мережу не блокується.

Читайте також, як підключити і відключити безлімітний інтернет Білайн.

Кому підходить

Тариф «Все за 90» оптимально підходить для тих, хто спілкується переважно з абонентами мережі Білайн, не відрізняється особливими вимогами, мало говорить і не сидить годинами в інтернеті. Трафіку вистачає на щоденну перевірку пошти і перегляд прогнозу погоди, а безкоштовних хвилин - для майже двогодинного спілкування по телефону щодня.

Як перейти на тарифний план «Всі за 90»

Самостійно на нього переключитися неможливо. Необхідно зателефонувати з оператором мобільного зв'язку і з'ясувати у нього, чи є в даний час можливість переходу на даний тариф чи ні. У разі позитивної відповіді необхідно залишити заявку оператору і дочекатися від нього отримання СМС з докладною інструкцією по переходу.

вартість підключення

Перехід на «Все по 90» раніше був безкоштовним, але в цьому році послуга стала коштувати 50 рублів, які автоматично надходять на рахунок клієнта. Абонентська плата за тариф становить 90 рублів на місяць, списується разово весь обсяг.

Додаткові опції

Включена подобова оплата за інтернет по закінченню 100 Мб трафіку. Для цього необхідно підключити послугу «Продовж швидкість» , По якій можна самостійно підключати додатковий обсяг трафіку від доби і більше. або послугу «автоподовження швидкості» , В такому випадку оплата за послугу буде списуватися в автоматичному режимі.

Новости