Тариф МТС «Супер Нуль»

  1. Опис тарифу «Супер Нуль» МТС
  2. Вартість дзвінків і СМС-повідомлень
  3. Як підключити «Супер Нуль» на МТС
  4. Як відключити тариф «Супер Нуль» на МТС
  5. Вигідні умови та знижки
  6. Інтернет на тарифному плані «Супер Нуль»

Тарифний план МТС «Супер Нуль» вигідний для активних користувачів, щодня здійснюють велику кількість викликів. Постійні дзвінки і тривалі переговори вимагають великих грошових витрат. З цією послугою ви зможете забути про цю проблему завдяки наявності безлічі переваг.

Опис тарифу «Супер Нуль» МТС

«Супер 0» має кілька важливих відмінних рис, однією з яких є відсутність абонентської плати. Абоненту надаються безкоштовні сто хвилин для здійснення дзвінків по Москві і Московській області. Після того як хвилини закінчаться, користувач продовжує здійснювати виклики за вигідними умовами: всі вихідні дзвінки будуть відбуватися за низькою вартістю.

Вартість дзвінків і СМС-повідомлень

Розрахунок вартості проводиться таким чином:

  1. Ціна на виклики користувачам МТС по Москві і Московській області становить 1,50 рублів за хвилину після закінчення ста безкоштовних хвилин;
  2. Ціна на виклики користувачам інших стільникових операторів Москви і МО та на домашні номери становить 3,50 рублів за хвилину;
  3. Ціна на виклики користувачам МТС, що знаходяться в інших регіонах РФ становить 5 рублів в хвилину;
  4. Ціна на виклики номерів різних інших операторів мобільного зв'язку по РФ становить 14 рублів за хвилину.

Важливо: Поповнюючи баланс телефону на 150 рублів, абонент МТС отримує знижку на перші 20 хвилин телефонних переговорів усередині мережі по Москві і МО.

Ціни на СМС-повідомлення на тарифному плані «Супер 0»:

  1. СМС абонентам будь-яких операторів по Москві і Московській області - 2,05 грн;
  2. СМС на номери різних інших стільникових операторів по всій території Росії - 3,80 грн;
  3. СМС на іноземні номери - 5,25 грн;
  4. MMS на будь-які номери по всій Росії - 6,50 рублів.

Інтернет на мобільному пристрої також працює на вигідних умовах. При відсутності у абонента будь-яких встановлених інтернет-пакетів оплата за 1 МБ складе всього 9,90 рублів.

Як підключити «Супер Нуль» на МТС

Підключити тарифний план «Супер 0» можна одним з таких способів:

  1. Залишити заявку в Особистому Кабінеті користувача на офіційному сайті www.mts.ru в розділі «Тарифи»;
  2. Набрати на своєму мобільному пристрої комбінацію: * 899 # або * 111 * 899 #, потім натиснути на кнопку виклику;
  3. Відправити СМС на короткий номер 111 з текстом 899. Текст повідомлення вводиться без лапок;
  4. Відвідати особисто центр обслуговування абонентів або один з салонів стільникового зв'язку МТС. В даному випадку при собі необхідно мати паспорт.

Важливо: На сьогоднішній день підключення тарифного плану «Супер Нуль» на МТС неможливо, так як тариф знаходиться в архіві. Його можуть використовувати тільки ті абоненти, які вже підключені до даного тарифу. Замість нього оператор МТС пропонує більш вдосконалений тарифний план « супер МТС ». Його переваги в тому, що абонент зможе підключити додаткові послуги: пакети СМС або різні опції інтернету. Також користувач цього тарифу отримує щодня сто безкоштовних хвилин на телефонні переговори по всій Росії. Ця пропозиція ще вигідніше для активних користувачів стільникового зв'язку.

Як відключити тариф «Супер Нуль» на МТС

Відключити послугу «Супер 0» можна одним з наведених нижче способів:

  1. Через особистий кабінет абонента на офіційному сайті www.mts.ru;
  2. За допомогою СМС-повідомлення, відправленого з мобільного пристрою на номер 111 з текстом 8990;
  3. За допомогою USSD-команди * 111 * 899 #, потім потрібно натиснути кнопку виклику.

Вигідні умови та знижки

Цей тарифний план особливо вигідний наявністю знижок при одноразовому поповненні рахунку на певну суму. Розмір знижки залежить від суми. При поповненні балансу мобільного пристрою на суму від 150 рублів перші сім днів ви будете отримувати 20 хвилин безкоштовного спілкування всередині мережі по області.

При поповненні балансу вашого мобільного телефону на суму від 500 рублів вам буде надана така ж знижка, але на 30 днів замість семи. Якщо знижкові хвилини не були повністю витрачені за день, то вони згорають. На наступний день вам будуть нараховані нові хвилини. Кількість знижкових хвилин можна перевірити за допомогою команди на мобільному телефоні * 100 * 1 # і натиснувши на кнопку виклику.

Інтернет на тарифному плані «Супер Нуль»

Вартість 1 Мб трафіку на «Супер 0» становить 9 рублів 90 копійок. На сьогоднішній день стільниковий оператор МТС пропонує більш вигідні умови: 3 Гб в місяць - 350 рублів, 12 Гб вдень і 12 Гб вночі - 700 рублів, 30 Гб днем ​​- 1200 рублів.

При додаткової щоденної оплати в розмірі 50 рублів ваш трафік буде поширений по всій Росії. Варто врахувати, що в кількох регіонах Росії швидкість інтернету може бути знижена, наприклад, в Магадані, Якутську, Норильську, Південно-Сахалінську.

Новости